Luciddream Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, Witcher1st said: Και παιρνει παραπανω απο μια ημερα η ολη διαδικασια; Ρωταω για να ξερω ποσο θα μεινω χωρις αμαξι, γιατι εχω και δυο μικρα παιδια, οπως επισης το χρειαζομαι και για τη δουλεια μου. Κανουν και τον ουρανο, και τη μηχανη, τα παντα;; Εγώ πήγα σήμερα το δικό μου εκεί που σου έγραψα παραπάνω για απλό πλύσιμο, και ρώτησα για βιολογικό. Μου είπε ότι θέλει μια μέρα να το αφήσεις και η τιμή πάει ανάλογα με την κατάσταση που είναι το αυτοκίνητο και με το μοντέλο. Επειδή το πήρα αργά το απόγευμα δεν έχω δει ακριβώς τι δουλειά έχει κάνει για να σου πω εντυπώσεις, θα το δω το πρωί Μόνο ότι το πήρα πίσω με ένα φλας λιγότερο, ίσως πήρε νερά δεν ξέρω, αλλά αύριο θα πάει έτσι και αλλιώς στο συνεργείο το αμάξι οπότε θα το δει ο μηχανικός.
RPDrummer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δες και στο ινσταγκραμ τους picleans. Κάνουν κατ οικον βιολογικούς καθαρισμούς.
Witcher1st Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου On 12/09/2024 at 21:50, Luciddream said: Εγώ πήγα σήμερα το δικό μου εκεί που σου έγραψα παραπάνω για απλό πλύσιμο, και ρώτησα για βιολογικό. Μου είπε ότι θέλει μια μέρα να το αφήσεις και η τιμή πάει ανάλογα με την κατάσταση που είναι το αυτοκίνητο και με το μοντέλο. Επειδή το πήρα αργά το απόγευμα δεν έχω δει ακριβώς τι δουλειά έχει κάνει για να σου πω εντυπώσεις, θα το δω το πρωί Μόνο ότι το πήρα πίσω με ένα φλας λιγότερο, ίσως πήρε νερά δεν ξέρω, αλλά αύριο θα πάει έτσι και αλλιώς στο συνεργείο το αμάξι οπότε θα το δει ο μηχανικός. Πως γινεται να πηρε νερα το φλας με απλο πλυσιμο; Και μονο με το σκηνικο που εγραψες, το μαγαζι ειναι προς αποφυγη πλεον.
Luciddream Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, Witcher1st said: Πως γινεται να πηρε νερα το φλας με απλο πλυσιμο; Και μονο με το σκηνικο που εγραψες, το μαγαζι ειναι προς αποφυγη πλεον. Καλημέρα, μου είπε ο μηχανικός μου ότι δεν είχε υγρασία μέσα όταν έβγαλε να την αλλάξει οπότε μάλλον τυχαίο ήταν. Εγώ απλά τις εμπειρίες μου γράφω δεν επηρεάζω κανέναν ούτε τους ξέρω. Αρκετά καθαρό πάντως μου το έδωσαν μέσα έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα