Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα για τον πρώτο βιολογικό καθαρισμό μετά από επτά χρόνια. Έχετε κατά νου κάποιο καλό μαγαζί στις παραπάνω περιοχές; Επίσης, συνήθως το αμάξι το κρατάνε μια ημέρα, ή η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και αυθημερόν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Ήρθε η ώρα για τον πρώτο βιολογικό καθαρισμό μετά από επτά χρόνια. Έχετε κατά νου κάποιο καλό μαγαζί στις παραπάνω περιοχές; Επίσης, συνήθως το αμάξι το κρατάνε μια ημέρα, ή η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και αυθημερόν;

Είμαι Δάφνη εμένα μου σύστησαν στο Παλαιό Φάληρο ασχολείται με detailing και βιολογικό καθαρισμό κατόπιν ραντεβού. MG Details λέγεται το κατάστημα , εάν σε βολεύει .

Δημοσ.
8 hours ago, meletis_m said:

Είμαι Δάφνη εμένα μου σύστησαν στο Παλαιό Φάληρο ασχολείται με detailing και βιολογικό καθαρισμό κατόπιν ραντεβού. MG Details λέγεται το κατάστημα , εάν σε βολεύει .

Εχεις παει το αμαξι σου εκει;

Δημοσ.

Ηλιούπολη είναι και το Pappas Detailing Team. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά βλέπω συνέχεια αυτοκίνητα εκεί οπότε πρέπει να είναι καλό.

Δημοσ.

Ένας τουμπανος καθαρισμός κάνει από 100-150€. 

Με να βγουν τα καθίσματα.

Αν σας πουν παραπάνω σας κλέβουν

Δημοσ.
On 04/09/2024 at 23:58, tzotzo said:

Ένας τουμπανος καθαρισμός κάνει από 100-150€. 

Με να βγουν τα καθίσματα.

Αν σας πουν παραπάνω σας κλέβουν

Και παιρνει παραπανω απο μια ημερα η ολη διαδικασια; Ρωταω για να ξερω ποσο θα μεινω χωρις αμαξι, γιατι εχω και δυο μικρα παιδια, οπως επισης το χρειαζομαι και για τη δουλεια μου.

Κανουν και τον ουρανο, και τη μηχανη, τα παντα;;

Δημοσ.

Ουρανό απ' όσο ξέρω αποφεύγουν, ειδικά στα 15-20 ετών και πιο πρόσφατα, επειδή θα κρεμάσει πιο γρήγορα.

Με σωστό βιολογικό δεν παίζει να το πάρεις την ίδια μέρα, ίσως ούτε την επόμενη, ειδικά αν δεν είναι καλοκαίρι ώστε να στεγνώσουν πιο γρήγορα. Όσο χειμωνιάζει τόσο χειρότερα.

Μηχανή γιατί να κάνουν, δεν έχει σχέση. Εκτός αν πας για detailing και το ζητήσεις.

Δημοσ.
On 04/09/2024 at 10:07, RPDrummer said:

Τσέκαρε την Alpha Omega Car Detailing. Είναι αρκετά ενεργοί στα σόσιαλ μίντια για να δεις την δουλειά τους.

On 04/09/2024 at 20:51, Μάκαρος said:

Alpha omega Αργυρουπολη. 

Τιμές ξέρουμε στο περίπου; Γιατί στο site τους βλέπω κάτι Huracan, κάτι AMG GTS, ε, τρομάζω όσο να 'ναι.

:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Τιμές ξέρουμε στο περίπου; Γιατί στο site τους βλέπω κάτι Huracan, κάτι AMG GTS, ε, τρομάζω όσο να 'ναι.

Αυτές που φανταζεσαι αυτές είναι 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Eχεις δύο νεφρά,γιατί να τα κουβαλάς και τα δύο ;Εξτρα βάρος.Θα δώσεις το ένα και όλα καλά.

Δημοσ.
1 hour ago, Morosana said:

Αυτές που φανταζεσαι αυτές είναι 😛

52 minutes ago, Ukforthemoment said:

Eχεις δύο νεφρά,γιατί να τα κουβαλάς και τα δύο ;Εξτρα βάρος.Θα δώσεις το ένα και όλα καλά.

Κατάλαβα, θα συνεχίσω να πηγαίνω Labiko! :P

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...