Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τηλεόραση LG 28'' SMART

kat76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, η τηλεόρασή μου εδώ και κάποιο καιρό μετά από μία ώρα περίπου συνεχής λειτουργίας, σταματάει βγάζει μια εικόνα με μια κεραία λέει ότι θα πρέπει να απελευθερώσει χώρο για την εφαρμογή και μετά λειτουργεί . Μετά από 1-2 λεπτά γίνεται ξανά το ίδιο και στο τέλος βγάζει μαύρη οθόνη (σαν να έχει κλείσει). Η μόνη λύση που βρήκα είναι να την κλείνω να την βγάζω από την πρίζα για κανένα μισάωρο και μετά λειτουργεί καλά για καμμιά ώρα περίπου. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τί μπορεί να φταίει; Ο τεχνικός από το τηλέφωνο μου είπε ότι μάλλον είναι το tv tuner γιατί αυτό χαλάει συνήθως στις LG τηλεοράσεις.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, kat76 είπε

σταματάει βγάζει μια εικόνα με μια κεραία λέει ότι θα πρέπει να απελευθερώσει χώρο για την εφαρμογή και μετά λειτουργεί .

Αυτο δεν το πολυ καταλαβαίνω. Αναφέρεσαι στην θεαση επίγειων καναλιών? Η σε λειτουργεια smart?. 
Εγω θα εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις και θα εβλεπα πω παει μετα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αναφέρομαι στη θέαση επίγειων καναλιών όχι smart. Δεν είναι συνδεδεμένη στο internet ουτε με καλώδιο ούτε με wifi. Έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...