Προς το περιεχόμενο

Η δυναμική τιμολόγηση και οι τρελές τιμές, στο επίκεντρο της διαμάχης για τα εισιτήρια των Oasis

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μη μασατε ρε σεις, άμα σας αρέσουν οι π.χ. oasis και δεν έχετε τα λεφτά να τους δείτε live, ακούστε τους στο σαλόνι του σπιτιού σας και παραγγείλτε πίτσες, σουβλάκια και μπύρες.

Δεν έγινε και τιποτα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

400 ευρώ για να ακούσω Oasis, τους ακούω και τσαμπέ στο σπίτι μου αν θέλω και δεν θέλω καν.

Μόνο το Wonder Wall μου άρεσε, από μένα είναι όχι!
~Ηλιάνα Παπαγεωργίου~

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαλαρώστε βρε haters! 😄

Σε όποιον καλλιτέχνη και να τα σκάσεις το κάνεις επειδή γουστάρεις την μουσική του και για την εμπειρία της συναυλίας. Αν πήγαινα θα προτιμούσα να τα σκάσω για Oasis (που αγαπώ) παρά για κάτι R'n'B / Hip Hop σκουπίδια που μουρμουράνε και υποτίθεται ραπάρουν. 😁

Επεξ/σία από Glikos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, keysmith είπε

Ενώ εμείς πιο καλά να ξέρεις τι σου γίνεται

5000 (πέντε χιλιάρικα) είχε η τελευταία συναυλία των Πίξ Λάξ το 1993, και 50€ είχε το 2023 η ίδια συναυλία.. 

Σταθερή αξία. Mόνο το νόμισμα άλλαξε και 2 μηδενικά 🤩 και αν την χάσεις ή είναι sold out θα πας στην.. επόμενη. 🥰

37 ευρώ είναι σημερινή αξία τα 5 το 1993. 😇

Επεξ/σία από dtk-386

3 ώρες πριν, keysmith είπε

5000 (πέντε χιλιάρικα) είχε η τελευταία συναυλία των Πίξ Λάξ το 1993, και 50€ είχε το 2023 η ίδια συναυλία.. 

Πω ρε φίλε! Είχες προλάβει την πρώτη τελευταία συναυλία, των Πυξ Λαξ;;;!!! Respect!!!

• Haha 5

3 ώρες πριν, Eloy είπε

Κοίτα τιμές !!!... Λες και είναι Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd... ή έστω U2, Simple Minds... Oχι ρε, δεν τα δίνω...

Σκέψου ότι προλάβαμε U2 με 5.000 δραχμές...

• Like 2

Την πρωτη μερα ( τα πρωτα 15 λεπτα μολις ανοιξε η πλατφορμα) κυκλοφοριας των εισητηριων των Rammstein (09/09/23) αγορασα ενα εισητηριο στα 186 ευρω. Οταν τελικα μου το εστειλαν, (το πρωι της μερας της συναυλιας, 30/05 εγραφε πανω τιμη εισητηριου 80 ευρω. Οσο κιαν προσπαθησα δεν μπορεσα να επικοινωνησω με την εταιρια διανομης. (Viagogo.gr) Oυτε με mail ουτε με τιποτα.

Ακομα δεν εχω μαθει τι εγινε το παραπανω κατοσταρικο, ουτε που πηγε, ουτε γιατι στην τελικη δεν ειχε παραστατικο.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...