dchatz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου μη μασατε ρε σεις, άμα σας αρέσουν οι π.χ. oasis και δεν έχετε τα λεφτά να τους δείτε live, ακούστε τους στο σαλόνι του σπιτιού σας και παραγγείλτε πίτσες, σουβλάκια και μπύρες. Δεν έγινε και τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis_Stalker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 400 ευρώ για να ακούσω Oasis, τους ακούω και τσαμπέ στο σπίτι μου αν θέλω και δεν θέλω καν. Μόνο το Wonder Wall μου άρεσε, από μένα είναι όχι! ~Ηλιάνα Παπαγεωργίου~ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από Diavolos666 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Χαλαρώστε βρε haters! 😄 Σε όποιον καλλιτέχνη και να τα σκάσεις το κάνεις επειδή γουστάρεις την μουσική του και για την εμπειρία της συναυλίας. Αν πήγαινα θα προτιμούσα να τα σκάσω για Oasis (που αγαπώ) παρά για κάτι R'n'B / Hip Hop σκουπίδια που μουρμουράνε και υποτίθεται ραπάρουν. 😁 Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2310 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Blur 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, panos2310 είπε Blur Γουστάρω και Blur! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Βλεπω φερνουν και εδω τον αμερικαν καρκινο των ticket master ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μουσικός καπιταλισμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, keysmith είπε Ενώ εμείς πιο καλά να ξέρεις τι σου γίνεται 5000 (πέντε χιλιάρικα) είχε η τελευταία συναυλία των Πίξ Λάξ το 1993, και 50€ είχε το 2023 η ίδια συναυλία.. Σταθερή αξία. Mόνο το νόμισμα άλλαξε και 2 μηδενικά 🤩 και αν την χάσεις ή είναι sold out θα πας στην.. επόμενη. 🥰 37 ευρώ είναι σημερινή αξία τα 5 το 1993. 😇 Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, keysmith είπε 5000 (πέντε χιλιάρικα) είχε η τελευταία συναυλία των Πίξ Λάξ το 1993, και 50€ είχε το 2023 η ίδια συναυλία.. Πω ρε φίλε! Είχες προλάβει την πρώτη τελευταία συναυλία, των Πυξ Λαξ;;;!!! Respect!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosk78 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Eloy είπε Κοίτα τιμές !!!... Λες και είναι Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd... ή έστω U2, Simple Minds... Oχι ρε, δεν τα δίνω... Σκέψου ότι προλάβαμε U2 με 5.000 δραχμές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, christosk78 είπε Σκέψου ότι προλάβαμε U2 με 5.000 δραχμές... 5200 μαζί με το synalar για τα αυτιά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε 37 ευρώ είναι σημερινή αξία τα 5 το 1993. 😇 Άρα τσάμπα είναι τα 13€μετά από τόσο καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου ...Παλι καλα που δεν ειναι οι Πυξ Λαξ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelbreath4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Την πρωτη μερα ( τα πρωτα 15 λεπτα μολις ανοιξε η πλατφορμα) κυκλοφοριας των εισητηριων των Rammstein (09/09/23) αγορασα ενα εισητηριο στα 186 ευρω. Οταν τελικα μου το εστειλαν, (το πρωι της μερας της συναυλιας, 30/05 εγραφε πανω τιμη εισητηριου 80 ευρω. Οσο κιαν προσπαθησα δεν μπορεσα να επικοινωνησω με την εταιρια διανομης. (Viagogo.gr) Oυτε με mail ουτε με τιποτα. Ακομα δεν εχω μαθει τι εγινε το παραπανω κατοσταρικο, ουτε που πηγε, ουτε γιατι στην τελικη δεν ειχε παραστατικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα