Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητό Android απο Κίνα

CHM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό απο Κίνα, γνωρίζετε τι προβληματα θα αντιμετωπίσω ? Εχω ακούσει ότι η ROM είναι κλειδωμένη για Ευρώπη (πρέπει να είναι Global?).

Γνωρίζετε καποιο καταστημα  που να εχει ξεκλείδωτη rom  είτε  online ειτε φυσικό  & αν ειναι ασφαλές (δεν θέλω να ειναι root)

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω αντιληφθεί να στέλνουν εκτός Κίνας κινητά με Κινέζικο λειτουργικό. Έχω αγοράσει από banggood και Gearbest τηλέφωνα thl, doogee, leagoo, ulefone,oukitel,uhans και άλλα και όλα είχαν καθαρό android ή flyme, πάντως δεν υπάρχει θέμα κλειδώματος. Σταμάτησα όταν επιβλήθηκε να περνούν από τελωνείο.

Επεξ/σία από KyrGR

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Για τα xiaomi μόνο αν δεν κάνω λάθος εχω διαβασει ότι στη Κινα δεν έχουν την Global rom και οποιος τα αγοράζει εκτός των συγκεκριμένων καταστηματων που αναφέρεις ειναι κλειδωμενα.

Βρήκα και το παρακάτω post πριν λίγο που καποιος ειχε την ιδια απορία & δυνατοτητα με εμένα που αναφέρει οτι καποια google services ειναι κλειδωμένα στην Κίνα, μιλάμε για κινητά που ειναι απο φυσικα καταστήματα όχι ηλεκτρονικά 

https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/17kgg2g/buying_chinese_version_of_xiaomi_14_why_would_i/

Νομίζω ότι στο Banggood έχουν ασφαλεια τελωνείου, εχω πολυ καιρο και εγώ να αγοράσω, την ειχα πατήσει με αγορα απο το aliexpress

Εχυαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ποιος αγοράζει σήμερα από Κίνα?

Ούτε καν συμφέρει με τα τελωνεία ,τις κινεζικές rom ,την καθυστέρηση χρόνου, εγγύηση, service και ότι άλλο συνεπάγεται.

Για πιο κινητό ενδιαφέρεσαι?

Επεξ/σία από GATE123

Ελεγα για το Xiaomi 14 5G Dual SIM (12GB/512GB) &  αναλόγως την τιμή που θα το εβρισκε ο γνωστός. Αλλα τελικά δεν θα πάρω γιατι κάτι διαβασα ότι η xiaomi κλείδωσε το bootloader κατι τέτοιο και αλλοι μου είπαν να μην μπλέξω γιατι και αν το ξεκλειδώσουν παιζει στο επομενο update να ξανακλειδώσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, CHM είπε

Ελεγα για το Xiaomi 14 5G Dual SIM (12GB/512GB) &  αναλόγως την τιμή που θα το εβρισκε ο γνωστός. Αλλα τελικά δεν θα πάρω γιατι κάτι διαβασα ότι η xiaomi κλείδωσε το bootloader κατι τέτοιο και αλλοι μου είπαν να μην μπλέξω γιατι και αν το ξεκλειδώσουν παιζει στο επομενο update να ξανακλειδώσει

Στο AlieExress τις Ισπανίας το έχουν 690 και εδώ(Best price)έχει 691€ .

Οπότε σε βολεύει από εδώ .

Μην μπλέκεις με bootloader και τα ρουταρισματα.

Πλέον έχουν ξεπεραστεί.

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...