passenger57 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα....λαμβάνω πλήθος sms μηνυμάτων, κυρίως τη νύχτα , με ένδειξη αποστολέα GUNET με scam μήνυμα πως έχει ακυρωθεί το πορτοφόλι μου, και σχετικό λινκ για εφαρμογή να κατεβάσω. Έχουν έρθει και σε κάποιον από εσάς τέτοια μηνύματα; Πως μπορώ να σταματήσω το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα; Μπορώ να απευθυνθώ στον provider ώστε να ανακόψει τέτοια μηνύματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, passenger57 είπε Καλησπέρα....λαμβάνω πλήθος sms μηνυμάτων, κυρίως τη νύχτα , με ένδειξη αποστολέα GUNET με scam μήνυμα πως έχει ακυρωθεί το πορτοφόλι μου, και σχετικό λινκ για εφαρμογή να κατεβάσω. Έχουν έρθει και σε κάποιον από εσάς τέτοια μηνύματα; Πως μπορώ να σταματήσω το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα; Μπορώ να απευθυνθώ στον provider ώστε να ανακόψει τέτοια μηνύματα; Ναι, επικοινώνησε με τον πάροχο σου... Πιθανόν ή κάπου έχεις πατήσει και έχεις μπει σε λίστα ή σε έχουν βάλει σε λίστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Στις 3/9/2024 στις 10:29 ΠΜ, kormos είπε Ναι, επικοινώνησε με τον πάροχο σου... Πιθανόν ή κάπου έχεις πατήσει και έχεις μπει σε λίστα ή σε έχουν βάλει σε λίστα... ή κάποιος καταλάθος ? έδωσε το δικό του νούμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passenger57 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δεν το γνωρίζω...η vodafone μου ειπε απλα να κανω block το "νουμερο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα