P_M Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Άντε και παραγγείλαμε ηλεκτρικό αυτοκίνητο (BYD Dolphin) Ποιον πάροχο διαλέγουμε για να έχουμε χαμηλές χρεώσεις για την φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου? Υπάρχει νυχτερινό. Όσοι έχετε ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλάξατε πάροχο μετά την απόκτηση του αυτοκινήτου? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από P_M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, P_M είπε Άντε και παραγγείλαμε ηλεκτρικό αυτοκίνητο (BYD Dolphin) Ποιον πάροχο διαλέγουμε για να έχουμε χαμηλές χρεώσεις για την φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου? Υπάρχει νυχτερινό. Όσοι έχετε ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλάξατε πάροχο μετά την απόκτηση του αυτοκινήτου? Πρέπει να ψάξεις πάροχο που δεν σε χρεώνει για παραπάνω κιλοβατώρες, γτ αν ξεπεράσεις το όριο τσεκουρωνουν για τα καλά. Επίσης δες κ το ενδεχόμενο φωτοβολταϊκών. Εκεί θα κάνεις άπειρη οικονομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, P_M είπε Άντε και παραγγείλαμε ηλεκτρικό αυτοκίνητο (BYD Dolphin) Ποιον πάροχο διαλέγουμε για να έχουμε χαμηλές χρεώσεις για την φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου? Υπάρχει νυχτερινό. Όσοι έχετε ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλάξατε πάροχο μετά την απόκτηση του αυτοκινήτου? ΔΕΗ ειχα παντα, και δε την αλλαζω. Φορτιζα κυριως βραδυ με το νυχτερινο, αλλα τωρα που εβαλα φβ, προσπαθω να φορτιζω μονο οταν εχει αρκετο ηλιο, αλλα δεν ειναι παντα ευκολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου ας έρθει πρώτα (btw να το χαρείς και καλά χιλιόμετρα έμενα αρέσει πολυ Αυτό το αμαξι και αν ειχα δικό μου σπιτι με parking ηδη θα ήταν εξω) για αρχη θες τριφασικο και ενα charging station και μετα θες νυχτερινο ρευμα και αφου εχεις ολα αυτα οταν ερθει η ωρα κανεις καποιους υπολογισμους αναλογα με το τι παιζει με τους παροχος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Black Demis είπε ας έρθει πρώτα (btw να το χαρείς και καλά χιλιόμετρα έμενα αρέσει πολυ Αυτό το αμαξι και αν ειχα δικό μου σπιτι με parking ηδη θα ήταν εξω) για αρχη θες τριφασικο και ενα charging station και μετα θες νυχτερινο ρευμα και αφου εχεις ολα αυτα οταν ερθει η ωρα κανεις καποιους υπολογισμους αναλογα με το τι παιζει με τους παροχος Πληροφοριακά η επαυξηση από μονοφασικο σε τριφασικό έχει κόστος περίπου 700 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
P_M Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, bill999r said: Πρέπει να ψάξεις πάροχο που δεν σε χρεώνει για παραπάνω κιλοβατώρες, γτ αν ξεπεράσεις το όριο τσεκουρωνουν για τα καλά. Επίσης δες κ το ενδεχόμενο φωτοβολταϊκών. Εκεί θα κάνεις άπειρη οικονομία. Δυστυχώς δεν μπορώ φωτοβολταϊκά 43 minutes ago, Black Demis said: ας έρθει πρώτα (btw να το χαρείς και καλά χιλιόμετρα έμενα αρέσει πολυ Αυτό το αμαξι και αν ειχα δικό μου σπιτι με parking ηδη θα ήταν εξω) για αρχη θες τριφασικο και ενα charging station και μετα θες νυχτερινο ρευμα και αφου εχεις ολα αυτα οταν ερθει η ωρα κανεις καποιους υπολογισμους αναλογα με το τι παιζει με τους παροχος έχω τριφασικό έχω δικό μου πάρκινγκ κλειστό και νυχτερινό στην Δεή είμαι τώρα. charging station σιγά σιγά αφού έρθει το αμάξι θα το κοιτάξω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φέλιξ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) btw αυτό με τα οκτάνια δεν ισχύει (περισσότερα οκτάνια = μεγαλύτερη ισχύς). NP να βάλεις χρονοδιακόπτη/αυτοματισμό στον φορτιστή να ξεκινάει μόνη της η φόρτιση με νυχτερινό. Και αφού ξέρεις ότι θα φορτίζει όλο το βράδυ μπορείς να κάνεις και αργή φόρτιση, καλήτερο για την μπαταρία. edit: πςςςς σαν να γύρισα σπίτι μετά από την καθαρήστρια vibes έχει το thread Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από Φέλιξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, P_M είπε Δυστυχώς δεν μπορώ φωτοβολταϊκά Τότε το βασικότερο για μένα είναι κάποιο σταθερό χωρίς όριο στις κιλοβατώρες που θα καταναλώσεις ώστε να ξέρει ακριβώς τι θα πληρώσεις. Βέβαια και το πράσινο τιμολόγιο,που έχει η πλειοψηφία του κόσμου, όπως δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνει πιο φθηνό ακόμα κ αν ανέβουν οι τιμές μιας κ το κράτος πάντα θα το επιδοτεί φοβούμενη το πολιτικό κόστος. Εγώ πάντως επειδή είμαι γενικά της σταθερότητας θα έψαχνα για σταθερό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, κ ας ήταν κ 1-2 λεπτά πιο ακριβό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 40 minutes ago, Γιάννης Platano said: Πληροφοριακά η επαυξηση από μονοφασικο σε τριφασικό έχει κόστος περίπου 700 ευρώ. το ξερω στο χωριο οτααν ημασταν και το χρειαζόμουν λίγο παραπάνω πλέρωσα...... στην Πόλη που είμαστε με ενικιο κανενας λογος να το κανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα