Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άλλο ένα τρολ στο insomnia. Όταν κάποιος λέει 50€ για φαγητό τον μήνα, καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς περαιτέρω. Αυτό το νούμερο βγαίνει μόνο με μακαρόνια σκέτα  κάθε ημέρα

• Like 6
  • Haha 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Macosj είπε

άλλο ένα τρολ στο insomnia. Όταν κάποιος λέει 50€ για φαγητό τον μήνα, καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς περαιτέρω. Αυτό το νούμερο βγαίνει μόνο με μακαρόνια σκέτα  κάθε ημέρα

Ειπωθηκε οτι την ταιζουν ως επι το πλειστον οι γονεις της, το 50αρικο προφανως ειναι στο να φαει καμια φορα εξω. Μια αντε δυο δηλαδη, εκει που εχουμε φτασει. 

Δημοσ.

Ενα χιλιαρικο θελει η απο τη μανα της η απο το χορηγο  .......30 ευρο εξοδα για ρευμα εχουν μονο τα ρομα που κανουν απευθειας διασυνδεση στο στυλο :devil:

• Haha 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, christakos07 είπε

Για να επιβιώνει σαν φοιτήτρια με δεδομένο πως θα βρει σπίτι με 300:

• Ενοίκιο 300
  • Έξοδα σχολής 300
  • Ίντερνετ 20
  • Ρεύμα 50
  • Κοινόχρηστα 20
  • Νερό 8
  • Σούπερ μάρκετ 100 (με την προυπόθεση πως παίρνει και πακέτα από τους δικούς της)
  • Καφέδες-ποτά 100
  • Κάρτα μετακίνησης 15 ευρώ
  • Έξοδα ΚΤΕΛ, 30 ευρώ πήγαινε-έλα, 2 φορές τον μήνα (50% φοιτητικό)

Σύνολο 943 μέχρι στιγμής. Δεν έχω υπολογίσει έκτακτα έξοδα κάθε μήνα και ρουχισμό. Θα έβαζα 50-60 ευρώ ακόμη.

Με τα παραπάνω δεν ζει, απλά επιβιώνει ως φοιτήτρια. Στα υπόψη δεν έχω συμπεριλάβει έξοδα μετακόμισης και έπιπλα, παρά μόνο τα πάγια.

Καφέδες-ποτά 100;Έξοδα σχολής 300; απλά τα κόβεις

3 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Ρε παιδια τι φαγητό 50 ευρω?. Ακόμα και εγω που μενω μονος μου και τρώω όσπρια και σαλατικά συχνά γιατί μου αρέσουν τα 50 δεν φτάνουν ουτε για πλακα. 150 θελω εγω τουλάχιστον,

edit αν την βοηθαει η μανα της, τοτε ισως να θελει κανενα 50ρικο μονο για να παρει κανενα ποτο, χυμο, σνακς κλπ 

ποτο, χυμο, σνακς;;;;; ξανασκεφτείτε που ξοδεύετε τα χρήματα σας

• Haha 1
Δημοσ.
28 minutes ago, MaxHeadroom_2023 said:

Καφέδες-ποτά 100;Έξοδα σχολής 300; απλά τα κόβεις

Gif Hardalias απλά.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, MaxHeadroom_2023 είπε

Και τι να κάνουμε ρε φιλε δεν μας εχει μένει κατι άλλο.. δουλεύουμε για να πληρώνουμε και οχι για να ζούμε.. Δηλαδή να μην φάμε και κανένα πατατακι με την ταινία (στο σπιτι) το βράδυ ? Απο παντού έχουμε κόψει, πόσο ακόμα?
Και μιας και λεω για σνακ, ποπκορν 2,20 το κιλό και σακουλάκια αυτα που βαζουν τις τυρόπιτες 0,30 / 15τεμ και τα φτιαχνω στον φουρνο μικροκυμάτων. Στο τέλος θα βγω εξω και θα κακαρίζω σαν το κοτόπουλο 🤣🤣, δεν ειναι οτι δεν εχω το 1,5 ευρω να παρω το πατατακι αλλα δεν ειναι απο πατάτα και αυτο πλεον και μονο σνακ υγιεινό δεν το λες.. 

24 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Gif Hardalias απλά.

αυτο. 

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

Έλα παιδιά κλείστε το θέμα. Θα μείνει μόνη της θα έχει την ιδιωτικότητα που θέλει, θα στριμάρει OF και σε κάνα χρόνο θα κυκλοφορεί με ροζ Porsche! /thread

• Like 2
  • Haha 5
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, doomnx είπε

Έλα παιδιά κλείστε το θέμα.

Συμφωνώ δεν εχει νόημα αυτή η κουβέντα. Άπλα μαθηματικά του δημοτικού είναι. Δεν βγαίνουν τα "κουκιά" 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να θέλει κανείς να προσπαθήσει να μενει μόνος του δεν είναι κακό, αντιθέτως είναι πολύ καλό. Επίσης είναι καλό που πήγε και σεζόν και έβγαλε κάποια χρήματα. Το να μην έχει κανένα πλάνο όμως και τα νούμερα που έχει υπολογίσει να είναι εκτός πραγματικότητας, είναι κακό.

Αν οι γονείς της της δίνουν κάνα 600-700αρι τον μήνα, της στέλνουν φαγητό κάποιες φορές, μαζί με part time δουλειά ίσως να καταφέρει κάτι με περικοπες. Αλλά συγγνώμη, αυτό δεν λέγεται "μένω μόνη μου"

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
12 hours ago, GrekSoul said:

Καλημέρες καλησπέρες. 

Κάνω μία ανάλυση εξόδων για ένα άτομο που συζεί Αθήνα με τον αδερφό της. Πηγαίνει σε ιδιωτική σχολή αυτή τη στιγμή, και οι γονείς της καλύπτουν τα έξοδα της διατροφής, καθώς και ρεύματα κλπ. Ο αδερφός βάζει τα άλλα μισά για το νοίκι και ότι έξοδο δικό του έχει.
Έχει πάρει απόφαση όμως να μετακομίσει να ζήσει μόνη της. Πήγε σεζόν και λέει με αυτά τα λεφτά θα μετακομίσει.
Επειδή αισθάνομαι πως προτρέχει η φίλη, την ρώτησα αν έχει υπολογίσει πόσα χρειάζεται τον μήνα για να μένει μόνη της, και είπε πως δεν έχει κάποιο πλάνο.
Λέει πως για φαγητό δεν θέλει πάνω από πενηντάρικο τον μήνα, μαζί με το φαγητό και την βοήθεια που της παρέχει η μάνα της, και ότι το ρεύμα της θα βγαίνει στα 30 ευρώ και ούτε.
Επίσης ψάχνει για σπίτι στα 300 ευρώ να μείνει, "και ας είναι τρύπα στην χειρότερη περιοχή, δεν με νοιάζει".
Η ιδιωτική της σχολή είναι στα 300 ευρώ. Επίσης κάνει καπνό. Γύρω στον ένα καπνό το 5ήμερο λέει πως χρειάζεται.
Και ταξιδεύει με ΚΤΕΛ γύρω στις 2 φορές τον μήνα προς Εύβοια να πάει να δει την μάνα της. 
Προσθέτει πως θα δουλέψει part-time μαζί με την σχολή της για να βγαίνουν τα έξοδα. Οι γονείς της δε ξέρω πόσα λεφτά της καλύπτουν ακριβώς.
Το μισό νοίκι και το ρεύμα σίγουρα, και επίσης τα έξοδα της σχολής της (κάπου ένα 600αρι χωρίς φαγητά, τηλέφωνο και τέτοια)

Εμένα δεν μου φαίνεται εφικτό. Ίσως με τα λεφτά της σεζόν την βγάζει η αρχική μετακόμιση, αλλά μόνο για να επιβιώσει μου ακούγεται πως θέλει ένα χιλιάρικο στο νερό. Μου έχει πει ότι μάνα πατέρας είναι κατά της ιδέας, και θα πρέπει και ο άλλος να μετακομίσει / να τον βοηθήσουν οπότε δε βγαίνει, αλλά θέλει να τα καταφέρει να τους πείσει.
Πείτε μου την άποψή σας.

Έχει only fans και σε δουλεύει. Ξύπνα. 

• Haha 7
Δημοσ.

Αν όντως θέλεις να τη βοηθήσεις, πες της να καταγράψει τα έξοδά της για 2 μήνες, αλλά λεπτομερώς. Και αυτά που μοιράζεται με τον αδερφό να τα διπλασιάσει για να δει πόσα βγαίνουν. Π.χ. τα 50 ευρώ για φαγητό είναι αστεία, εκτός αν φέρνει μια βαλίτσα τάπερ κάθε 2 εβδομάδες από την Εύβοια.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, alexvi είπε

Ας βρει γκόμενο να τα πληρώσει εκείνος όλα. Το πιο απλό. 

E προφανώς και είναι σε κάποια σχέση και θέλει την ιδιωτικότητα τις , θα πάνε μαζί να μείνουνε κάπου και θα μοιράσουνε τα έξοδα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...