Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό φαίνεται πολύ δυνατό αλλά δυστυχώς δε σκέφτομαι κάποιον που να μπορεί να με βοηθήσει σ' αυτό που λες .

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή είμαι κι εγώ σε αναζήτηση κινητού σε αυτά τα χρήματα έχω βάλει στη λίστα μου εκτός από το motorola, το xiaomi redmi note 13 pro plus και το poco f6. 

Το motorola κερδίζει στην τιμή, τα άλλα δύο στις επιδόσεις. 

Επίσης κάποιος γνωρίζει ποιο έχει καλύτερη κάμερα? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ababa641 είπε

Επειδή είμαι κι εγώ σε αναζήτηση κινητού σε αυτά τα χρήματα έχω βάλει στη λίστα μου εκτός από το motorola, το xiaomi redmi note 13 pro plus και το poco f6. 

Το motorola κερδίζει στην τιμή, τα άλλα δύο στις επιδόσεις. 

Επίσης κάποιος γνωρίζει ποιο έχει καλύτερη κάμερα? 

Από αυτά το Redmi έχει την καλύτερη κάμερα, βέβαια, από προσωπική εμπειρία, θα έλεγα ότι είναι πιο πολύ hype, εντυπωσιάστηκα από τα 200 Mpx αρχικά, διαπίστωσα στην πορεία όμως ότι ήταν πλασματικά και με μπόλικη επεξεργασία (κατά τα γούστα μου πάντα) χωρίς φυσικά να λέμε ότι είναι κακό σε αυτό τον τομέα….

Αν δεν απατώμαι, πρέπει στο θέμα κάμερας να υπάρχει μια αντιστοιχία μεταξύ f6 και 13 pro plus, νομίζω ότι φοράνε αντίστοιχο αισθητήρα, είτε ανάλυση σε megapixel. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, greekboy είπε

Αν και είπες όχι Xiaomi, επειδή βλέπω στην λίστα το Poco X6, στο plaisio έβαλαν το F5 Pro στα 349,δυνατη επιλογή και αυτή 

Καλό φαίνεται στα χαρτιά αλλά πολλές αξιολογήσεις που διάβασα, ακόμα και οι θετικές, αναφέρουν χαμηλή αυτονομία και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό θέμα!

Άσε που θα προτιμούσα 512GB και συσκευή του 2024.

Είναι όμως μια επιλογή σε αυτή την τιμή, όχι από τις πρώτες.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό με την αυτονομία είναι ένα θέμα το οποίο αγγίζει την πλειοψηφία των συσκευών της αγοράς, χάριν επιδόσεων και ισχυρού επεξεργαστή, θυσιάζεται η αυτονομία ενώ συσκευές οι οποίες δεν έχουν τόσο ισχυρά και κατ' επέκταση ενεργοβορα τσιπ, έχουν καλύτερη αυτονομία. Τον τελευταίο χρόνο, έχουν περάσει τρεις διαφορετικες συσκευές από τα χέρια μου, το ίδιο παρατήρησα και στις τρείς με την αυτονομία. 

Πλέον τα 5000 mAh είναι οριακά επαρκή και το μέλλον, το δείχνουν εταιρείες όπως OnePlus, Realme, Oppo οι οποίες πλέον βάζουν μεγαλύτερες σε χωρητικότητα μπαταρίες.

Ομολογώ ότι το F5 Pro είναι μια δελεαστική πρόταση σε αυτή την τιμή, είναι βέβαια περσινό μοντέλο και η συγκεκριμένη μαμά εταιρεία, δε φημίζεται για τη συνέπεια στις αναβαθμίσεις επομένως....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...