efkola Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα! Κοντεύω την πενταετία με ένα mi9t pro από το οποίο δεν έχω παράπονο αλλά η μπαταρία του μάλλον δε θ'αντέξει για πολύ ακόμα και κάνω μια πρώτη έρευνα για το επόμενο από Ελλάδα ή εξωτερικό. Χρήση: πολύ internet και social media, normal κλήσεις, καθόλου gaming. Θα ήθελα RAM άνω των 8GB και ROM 512GB αλλά θα μπορούσα ίσως να συμβιβαστώ και με 256. Ψάχνω μια smoothy συσκευή με απαραίτητο προσόν την καλή μπαταρία και δευτερευόντως έναν καλό επεξεργαστή. Οι κάμερες με ενδιαφέρουν αλλά όχι πάρα πολύ. Tο NFC και η καλή λειτουργία χαρτών είναι προαπαιτούμενα. Με μια πρώτη ματιά έχω ξεχωρίσει το Realme 12 pro plus, θέλοντας ιδανικά να φύγω από Xiaomi αλλά ούτε και σε αυτό είμαι απόλυτος. Αξίζει όμως τα 430€; Επίσης, Oneplus nord 4, Honor 90, Redmi note 13 pro plus, Poco X6 pro. Αν υπάρχει και κάτι πιο οικονομικό ως πρόταση, ακόμα καλύτερα 😁
efkola Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, CaptainChris είπε Motorola Edge 50 Fusion Ενδιαφέρουσα πρόταση με μια ματιά που έριξα! Κάτι αντίστοιχο είναι και το Edge 50 Pro ; Έχει αλλάξει τόσο πολύ προς το καλύτερο η Motorola ;; 😃
kp1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, efkola είπε Καλησπέρα! Κοντεύω την πενταετία με ένα mi9t pro από το οποίο δεν έχω παράπονο αλλά η μπαταρία του μάλλον δε θ'αντέξει για πολύ ακόμα και κάνω μια πρώτη έρευνα για το επόμενο από Ελλάδα ή εξωτερικό. Χρήση: πολύ internet και social media, normal κλήσεις, καθόλου gaming. Θα ήθελα RAM άνω των 8GB και ROM 512GB αλλά θα μπορούσα ίσως να συμβιβαστώ και με 256. Ψάχνω μια smoothy συσκευή με απαραίτητο προσόν την καλή μπαταρία και δευτερευόντως έναν καλό επεξεργαστή. Οι κάμερες με ενδιαφέρουν αλλά όχι πάρα πολύ. Tο NFC και η καλή λειτουργία χαρτών είναι προαπαιτούμενα. Με μια πρώτη ματιά έχω ξεχωρίσει το Realme 12 pro plus, θέλοντας ιδανικά να φύγω από Xiaomi αλλά ούτε και σε αυτό είμαι απόλυτος. Αξίζει όμως τα 430€; Επίσης, Oneplus nord 4, Honor 90, Redmi note 13 pro plus, Poco X6 pro. Αν υπάρχει και κάτι πιο οικονομικό ως πρόταση, ακόμα καλύτερα 😁 Δες επίσης μια πολύ καλή επιλογή και όμορφο και καλή κάμερα με Google service το honor 200 1
Donalhioy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 58 λεπτά πριν, efkola είπε Έχει αλλάξει τόσο πολύ προς το καλύτερο η Motorola ;; 😃 οχι πρακτικα το συγκεκριμενο ειναι μια συσκευη 5ετιας με καλες καμερες και ιδιαιτερο στυλ στο budget σου εχεις μολις 3 επιλογες poco f6 redmi note 13 pro plus samsungA55 δες review κτλ κτλ και βγαλε αποψη ποιο σου κανει αφηνω ενα βιντεο απο τεραστιο καναλι εδω ... ετσι να υπαρχει... Spoiler 1
Fotia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Aπό που προκύπτει το Motorola Edge 50 Fusion είναι συσκευή 5ετιας ;
Arkin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Poco F6 12 512gb στα 385 ευρώ. Το απόλυτο σε αυτά τα χρήματα. 1
Donalhioy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, Fotia είπε Aπό που προκύπτει το Motorola Edge 50 Fusion είναι συσκευή 5ετιας ; απο το soc ufs 2.2 του 2017, lddr4x ram του 20, budget περσινη cpu, οθονη p-oled fhd+ και δεν εχει high resolution audio και ολα αυτα στα ~350ευρω την ωρα που ο ανταγωνισμος παιζει μπαλα σε ufs 4 k 3,3, lddr5 k 5x, amoled kai super amol, high res audio και σε καποιες περιπτωσεις, ολα αυτα φτηνοτερα 1
GATE123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Στις 3/9/2024 στις 2:18 ΠΜ, efkola είπε Καλησπέρα! Κοντεύω την πενταετία με ένα mi9t pro από το οποίο δεν έχω παράπονο αλλά η μπαταρία του μάλλον δε θ'αντέξει για πολύ ακόμα και κάνω μια πρώτη έρευνα για το επόμενο από Ελλάδα ή εξωτερικό. Χρήση: πολύ internet και social media, normal κλήσεις, καθόλου gaming. Θα ήθελα RAM άνω των 8GB και ROM 512GB αλλά θα μπορούσα ίσως να συμβιβαστώ και με 256. Ψάχνω μια smoothy συσκευή με απαραίτητο προσόν την καλή μπαταρία και δευτερευόντως έναν καλό επεξεργαστή. Οι κάμερες με ενδιαφέρουν αλλά όχι πάρα πολύ. Tο NFC και η καλή λειτουργία χαρτών είναι προαπαιτούμενα. Με μια πρώτη ματιά έχω ξεχωρίσει το Realme 12 pro plus, θέλοντας ιδανικά να φύγω από Xiaomi αλλά ούτε και σε αυτό είμαι απόλυτος. Αξίζει όμως τα 430€; Επίσης, Oneplus nord 4, Honor 90, Redmi note 13 pro plus, Poco X6 pro. Αν υπάρχει και κάτι πιο οικονομικό ως πρόταση, ακόμα καλύτερα 😁 Δες αυτό https://www.bestprice.gr/item/2159716875/oppo-reno12-pro-512gb.html 1
Fotia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Donalhioy said: απο το soc ufs 2.2 του 2017, lddr4x ram του 20, budget περσινη cpu, οθονη p-oled fhd+ και δεν εχει high resolution audio και ολα αυτα στα ~350ευρω την ωρα που ο ανταγωνισμος παιζει μπαλα σε ufs 4 k 3,3, lddr5 k 5x, amoled kai super amol, high res audio και σε καποιες περιπτωσεις, ολα αυτα φτηνοτερα To θέμα δεν είναι οι ονομαστικές τιμες , αλλα τα υλικά κατασκευής ,και όλα πως φαίνονται λειτουργούν στην πράξη . Αν κοστίζει και ακριβότερα ότι αναφέρεις ,δεν είναι επιλογή . Αυτός που άνοιξε την θεματική ενότητα αναφέρει ψάχνει κυρίως smoothy συσκευή . Η Μotorola είναι απο τις καλυτερες σε αυτό ακόμα .
Donalhioy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Fotia είπε Αυτός που άνοιξε την θεματική ενότητα αναφέρει ψάχνει κυρίως smoothy συσκευή . Η Μotorola είναι απο τις καλυτερες σε αυτό ακόμα . οχι δεν ειναι... ουδεποτε ηταν
Fotia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Ενω αυτά που ανέφερες παραπάνω ειναι smoothy με ενα σωρο bloatware και βαρύ λογισμικό ; 1
CaptainChris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, efkola είπε Ενδιαφέρουσα πρόταση με μια ματιά που έριξα! Κάτι αντίστοιχο είναι και το Edge 50 Pro ; Έχει αλλάξει τόσο πολύ προς το καλύτερο η Motorola ;; 😃 Το Pro είναι φυσικά πολύ καλύτερο αλλά και ακριβότερο και αρκετά παραπάνω από τα 400. Τα Motorola είναι αξιόπιστες συσκευές χωρίς προβλήματα με καθαρό λογισμικό χωρίς πρόσθετα. 1
efkola Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Ιδανικά ναι, θα ήθελα μια συσκευή "ανάλαφρη" και όχι παραφορτωμένη με διάφορα! Παρατηρώ όμως και εδώ αλλά και στο youtube ότι υπάρχουν διαφωνίες ακόμα και σε θέματα στα οποία θεωρητικά θα έπρεπε να υπάρχει μια σχετική αντικειμενικότητα! Το αλλο που σκεφτόμουν είναι το εξής : αν φτάσω στο σημείο να έχω δίλημμα μεταξύ 2-3 συσκευών, θα προτιμούσα να κινηθώ προς μια ναυαρχίδα (ή τέλος πάντων κάτι με flagship χαρακτηριστικά) παρά σε mid range συσκευή.
Donalhioy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Fotia είπε Ενω αυτά που ανέφερες παραπάνω ειναι smoothy με ενα σωρο bloatware και βαρύ λογισμικό ; 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Τα Motorola είναι αξιόπιστες συσκευές χωρίς προβλήματα με καθαρό λογισμικό χωρίς πρόσθετα. τα προσθετα που λετε σβηνουν.... ολα που και να μην τα σβησεις δηλαδη, και να βαλεις αλλα τοσα, οι επιδοσεις ειναι παντου κοντα στο διπλασιο τα smooth που λετε ειναι οταν εχουν ιδιο soc αλλα το ενα εχει bloatware εδω μιλαμε για μεγαλη διαφορα.. σε ταχυτητες modem, ram, cpu, gpu, display, battery drain στην ραμ π.χ το lddr5x του poco f6 και x6 pro ειναι 86,86% πιο γρηγορο απο το lddr4x του μοτο στην cpu ο 8sgen3 του f6 ειναι 97,08% πιο γρηγορος απο το 7sgen2 το ufs storage ειναι κυριολεκτικα 100% τι παμε να συγκρινουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα