Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!!

Παιδια μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει η αν του εχει συμβει κατι παρομοιο.

Εχω κανει αναληψη διαφόρων ποσων απο την στοιχημαν και αρχικα εκανα χαζομαρα και εκανα αναληψη στην καρτα και οχι στον τραπεζικο λογαριασμο.

Για καποιο λογο εκεινα τα ποσα εχουν φανει στις κινησεις του λογαριασμου μου με πρασινο χρωμα δηλαδη ως πιστωσεις αλλα δεν μου ηρθε ποτε μυνημα στο κινητο για πιστωση στον λογαριασμο μου οπως ερχεται παντα για οτι κινηση και να κανω και προσεξα οτι δεν αλλαξε και το ποσο που ειχα μεσα ουτε εμφανιζονται ως λογιστικο υπολοιπο.

Γνωριζει κανεις αν λογο αναληψης σε καρτα υπαρχει περιπτωση να γινεται καποιος ελεγχος η να υπαρχει καποια μεγαλη καθυστερηση?? γιατι οτι αναληψη εκανα μετα στον λογαριασμο κατευθειαν δεν εχει εμφανιστει κανενα θεμα ,εχουν περασει 10 μερες απο την εμφανιση των ποσων στον λογαριασμο αλλα καμια πιστωση ακομα και πραγματικα στην εξυπηρετηση πελατων της τραπεζας(alpha bank) ειναι σαν να μιλαω με ντουβαρια οι μισοι δεν καταλαβαινουν καν τι τους εξηγω και απο την στοιχηματικη οι πιστωσεις εχουν γινει κανονικα.

Αν καποιος εχει συναντησει παρομοια κατασταση θα εκτιμησω πολυ οποιαδηποτε συμβουλη η απλα εξηγηση του τι συμβαινει :).

Δημοσ.

Αν εξηγείς και στην εξυπηρέτηση πελατών όπως εδώ, δεν με εκπλήσσει που δεν καταλαβαίνουν.

Ένα , ένα. Ποιες μεταφορές δουλεύαν κανονικά; Σε λογαριασμό ή σε κάρτα; Αυτή που δεν δούλεψε είναι η κατάθεση σε κάρτα; (όταν μιλάς με την τράπεζα, στην κάρτα τους κατάθεση γίνεται, όχι ανάληψη).

Οι χρεωστικές κάρτες στην Ελλάδα δε έχω δει ποτέ να έχουν αυτόνομα κάποιο ποσό, συνδέονται με λογαριασμό. Κατάθεση σε κάρτα μπορείς να κάνεις σε prepaid και σε πιστωτική. Οι χρεωστικές είναι συνδεδεμένες με κάποιο λογαριασμό και εκεί μπαίνουν απευθείας ή από εκεί φεύγουν λεφτά που κινείς με την χρεωστική.

Τώρα αν κατάλαβα καλά έκανες κατάθεση ΣΤΗΝ χρεωστική και τα λεφτά δεν μπήκαν στο λογαριασμό. Κοίταξες τον λογαριασμό και δεν υφίσταται κατάθεση; Στην τράπεζα ρωτάς αν υπάρχει εκκρεμής επιστροφή χρημάτων. Αν στην κίνηση της κάρτας φαίνεται η κατάθεση και όχι στον τραπεζικό λογαριασμό , τότε μιλάς με την τράπεζα. Αν δεν τα βλέπεις τα χρήματα ούτε στην κίνηση κάρτας, ούτε στην κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού, μιλάς με τη στοιχηματική.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...