Afro90 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα! Ο γιος μας γεννήθηκε τέλη Δεκεμβρίου το 2023. Τέλη Ιανουαρίου κάνανε την ονοματοδοσία μέσω gov. Βάφτιση δεν έχει γίνει ακόμα. Μίλησα με το δημοτολόγιο στο οποίο ανήκει και μου είπαν ότι το κύριο όνομα (το μικρό) του παιδιού έχει περαστεί ωστόσο στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης εμφανίζεται στο όνομα ακόμα το Άρρεν -1. Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν εμφανίζει το όνομα του παιδιού ακόμα στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης;
Bomber-21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Σε αντίστοιχη κατάσταση με το παιδί μου, επικοινώνησα με το Δήμο και κάτι έκαναν και σε ένα λεπτό το έβλεπα κι εγώ. Είσαι σίγουρος ότι έκαναν αυτό που πρέπει;
Charismo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δυστυχώς τώρα δεν γίνεται κάτι. Να σας ζήσει ο Άρρεν-1. 9
epp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) ε καλα συμβαινει αυτο, και εγω στα 30 μου ειδα οτι δεν ειχαν περασει το ονομα μου. Μιλα μαζι τους να το διορθωσουν δεν ειναι τοσο συνθετο το προβλημα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από epp
thermaikos4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου και που να δεις οτι δεν συγχρονιζονται ολες οι εφαργογες του gov.gr (Ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ -2.0) ετοιμασου να κανεις ξεχωριστα αιτηματα και σε αλλες υπηρεσιες. Θα τις ανακαλυψεις συντομα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Έτσι κι αλλιώς θα γινει Γονέας-1 σε κάποια χρόνια οπότε don't bother, ας συνηθησει το αρρεν-1 1
Koopas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Στις 3/9/2024 στις 2:00 ΜΜ, thermaikos4 είπε και που να δεις οτι δεν συγχρονιζονται ολες οι εφαργογες του gov.gr (Ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ -2.0) ετοιμασου να κανεις ξεχωριστα αιτηματα και σε αλλες υπηρεσιες. Θα τις ανακαλυψεις συντομα. Ισχύει. Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι το όνομα του παιδιού δεν φαίνεται στη συνταγογράφηση (τουλάχιστον φαίνεται στο πιστοποιητικό). Έχε το στο νου σου, αγαπητέ TS.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Koopas said: Ισχύει. Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι το όνομα του παιδιού δεν φαίνεται στη συνταγογράφηση (τουλάχιστον φαίνεται στο πιστοποιητικό). Έχε το στο νου σου, αγαπητέ TS. Στον ΕΦΚΑ δυστυχώς δεν υπάρχει διασύνδεση με το Εθνικό Δημοτολόγιο. Χρειάζεται ξεχωριστή διαδικασία (άγνωστο γιατί). Είναι θέμα του ΕΦΚΑ.... 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Στις 3/9/2024 στις 1:26 ΜΜ, Charismo είπε Δυστυχώς τώρα δεν γίνεται κάτι. Να σας ζήσει ο Άρρεν-1. Ή και ως χαϊδευτικό, Αρρ1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα