pianos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω νέο υπολογιστή για δημιουργία μουσικής με το Ableton αλλά και δημιουργία video. Απο intel εχω κακή εμπειρία. Θέλω βοήθεια στην επιλογή κομματιών/ψύξης με δεδομένη την επιλογή του ryzen 9 5950X.
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, pianos είπε ryzen 9 5950X. Γιατί AM4 και όχι AM5;
pianos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Am5 δε ταιριάζει με τον επεξεργαστή που προανέφερα; Θέλω η μητρική να έχει δυο θέσεις για m2 nvme. Αλλιώς πρότεινε μου ένα setup Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από pianos
nickol-us Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, pianos είπε Am5 δε ταιριάζει με τον επεξεργαστή που προανέφερα; Θέλω η μητρική να έχει δυο θέσεις για m2 nvme. Αλλιώς πρότεινε μου ένα setup Ο επεξεργαστής που αναφέρεις είναι am4 και όχι am5. Ανέπτυξε λίγο περισσότερο το αρχικό post. Τι χρειάζεσαι, τι διαθέτεις (λεφτά), αν συναρμολογείς κλπ. Πολύ βοηθητικό αν θες να αντιγράψεις και να συμπληρώσεις από εδώ
pianos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Ωραια. Κατατοπιστικό αυτό που ανέφερες. Θέλω μόνο κουτί PC. Δε θα το συναρμολόγησω ο ίδιος αλλά το κατάστημα που θα τον αγοράσω (π.χ e shop). Προορίζεται για δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής (Ableton, flstudio, finale, Adobe audition), επεξεργασία ήχου και χρήση βιβλιοθηκών ήχων αλλά και δημιουργία βίντεο. Επιθυμώ η μητρική να έχει δύο θέσεις για δίσκους ssd nvme m2. Budget 1000€-1200€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα