Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μήνυμα που μου εμφανίζει είναι "Σημείωση: Αυτό το ιστολόγιο έχει κλειδωθεί"

τώρα; τι γίνεται τώρα;;;

Το host είναι σε πλατφόρμα blogger και σήμερα μου εμφανισε αυτό το πρόβλημα. Σε ένα email που έλαβα από αυτούς αναφέρουν ότι Το ιστολόγιό σας με τίτλο ΤΑΔΕ Το περιεχόμενό σας παρέβη την πολιτική SPAM. Δεν μπορώ να προβώ σε καμία ρύθμιση ούτε στα άρθρα αν είναι κάποιο να διαγράψω ή κάποια ρύθμιση. Νομίζω ότι είναι το αρχείο robots.txt έκανα κάποιες τροποποιήσεις και μάλλον παίζει ναναι αυτό...αλλά από τη στιγμή που δεν μου δίνει πρόσβαση πως θα το διορθώσω; Γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο πρόβλημα; και την λύση το donaim το έχω στο papaki αν επικονωνίσω μαζί τους λέτε να μπορούν να βοηθήσουν;...αν και είναι πρόβλημα του blogger ..ξέρω αλλά λέω.

Γεια σας, Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Οδηγίες κοινότητας (https://blogger.com/go/contentpolicy) περιγράφουν τα όρια όσων επιτρέπουμε και όσων δεν επιτρέπουμε στο Blogger. Το ιστολόγιό σας με τίτλο επισημάνθηκε σε εμάς για έλεγχο. Διαπιστώσαμε ότι παραβαίνει τις οδηγίες μας και καταστήσαμε το URL μη διαθέσιμο στους αναγνώστες του ιστολογίου. Γιατί καταργήθηκε το ιστολόγιό σας; Το περιεχόμενό σας παρέβη την πολιτική SPAM. Επισκεφτείτε τη σελίδα Οδηγίες κοινότητας από τον σύνδεσμο που θα βρείτε σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να μάθετε περισσότερα. Αν θεωρήσουμε ότι το περιεχόμενο κάποιου ιστολογίου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της πολιτικής μας, δεν θα επιτρέπουμε να είναι πλέον διαθέσιμο δημόσια. Αν πιστεύετε ότι κάναμε λάθος, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης. Ενδέχεται να έχετε την επιλογή να προσφύγετε στο δικαστήριο για την ικανοποίηση των αξιώσεών σας. Εάν έχετε ερωτήσεις νομικής φύσης ή θέλετε να εξετάσετε νομικές επιλογές που ενδεχομένως έχετε στη διάθεσή σας, ίσως θα πρέπει να συζητήσετε με τον δικό σας δικηγόρο. Με εκτίμηση, Η ομάδα του Blogger.

Screenshot_20240902_223435_Chrome.png

Δημοσ.

Ο Καταχωρητής δεν έχει καμία σχέση με την Google και άρα δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Στον Καταχωρητή πληρώνεις απλά ένα ποσό για να έχεις στην κατοχή σου το domain για κάποιο Χ διάστημα.

Θα ήταν απίθανο η οποιαδήποτε αλλαγή στο robots.txt να μπορούσε να επιφέρει τέτοια κίνηση από την Google. Κάτι άλλο στο προκάλεσε το πρόβλημα. Ή κάποια ανάρτηση ή κάποιο report που έγινε εις βάρος σου (χωρίς να μπορώ να πω τι, ποιος και γιατί).

Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι η ίδια η Google γιατί πρόκειται για δική της πλατφόρμα. Κάνε αίτημα επανεξέτασης όπως σου γράφουν.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, konet είπε

Ο Καταχωρητής δεν έχει καμία σχέση με την Google και άρα δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Στον Καταχωρητή πληρώνεις απλά ένα ποσό για να έχεις στην κατοχή σου το domain για κάποιο Χ διάστημα.

Θα ήταν απίθανο η οποιαδήποτε αλλαγή στο robots.txt να μπορούσε να επιφέρει τέτοια κίνηση από την Google. Κάτι άλλο στο προκάλεσε το πρόβλημα. Ή κάποια ανάρτηση ή κάποιο report που έγινε εις βάρος σου (χωρίς να μπορώ να πω τι, ποιος και γιατί).

Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι η ίδια η Google γιατί πρόκειται για δική της πλατφόρμα. Κάνε αίτημα επανεξέτασης όπως σου γράφουν.

Ναι ΄τώρα το ξέρω... έχω επικοινωνήσει με την Κοινότητα του blogger και μου λένε ότι είναι κάποιο ποσοστό σφάλματος για το αυτοματοποιημένο αστυνομικό σύστημα της Google (μπορεί να είναι αρκετά χαμηλό), αλλά λαμβάνουνε τακτικά αναφορές για ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Η λύση μου λένε είναι να ζητήσετε μη αυτόματο έλεγχο—να αξιολογήσει το πρόβλημα ένας άνθρωπος (υπάλληλος της Google, όχι οι εθελοντές εδώ). Έχω στείλει και περιμένω να δω τι θα γίνει 1-2 μέρες λέει θα έχω απάντηση...ελπίζω.

Δημοσ.

Λοιπόν έχει γίνει επαναφορά της ιστοσελίδας μου με επιτυχία και μάλιστα σε ούτε 2 μέρες... περίμενα να πάει 'κανα μήνα με ένα ψάξιμο που έκανα στο ίντερνετ αλλά οκ. Ζήτησα μη αυτόματο έλεγχο από υπάλληλo της Google είχα επικοινωνήσει με την Κοινότητα του blogger έκανα και έναν επανέλεγχο όπως μου ζητούσε η google..Τώρα ποιο από όλα αυτά λειτούργησε δεν ξέρω πάντως το αποτέλεσμα έχει σημασία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...