Προς το περιεχόμενο

Samsung z flip 5

k30taas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω υπάρχει κανείς εδώ που να έχει η είχε κάποιο τηλέφωνο flip της samsung γιατί λέω να πάρω το flip 5 και ήθελα κάποια γνώμη από κάποιον που είχε κάτι τέτοιο αν αξίζει. Ευχαριστώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρασε από τα χέρια μου το Flip 5 πριν λίγες μέρες.

Για την αντοχή του δεν ξέρω να σου πω πολλά μιας και ήταν φρέσκο το συγκεκριμένο.

Σαν κινητό, γρήγορο, ωραία οθόνη, κάμερες δεν μου άρεσαν για το επίπεδο της τιμής του (λογικό μιας και έχουν αρχαίο sensor), οι μηχανισμοί που είχε για το άνοιξε-κλείσε μου φάνηκαν καλοί αλλά από 'κει και πέρα προσωπικά δε θα το έπαιρνα για daily. 

Ενώ η φάση με το folding έχει ενδιαφέρον και μερικά χρήσιμα πραγματάκια, οι εκπτώσεις που έχουν κάνει στις κάμερες βαράνε άσχημα σε αυτό εύρος τιμής. Θα μπορούσαν κάλλιστα να βάλουν το σύστημα καμερών του απλού S23 αντί αυτού έχουν πάνω την βασική κάμερα του Galaxy S20.

Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, σαν κινητό στο σύνολο είναι καλό. 

Παιδιά πήρα το Flip5 μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και πολύ καλή τιμή στα 350€. Νομίζω ότι αξίζει ειδικά έτσι που το πήρα αν και το έκανα δώρο στην γυναίκα μου γιατι για γυναικείο μου κάνει ποιο πολύ. Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τα λεφτά που ζητάνε η για το 5 η για το 6 γιατί μου φαίνεται λίγο ευαίσθητο και θέλει προσοχή. 

14 λεπτά πριν, k30taas είπε

Παιδιά πήρα το Flip5 μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και πολύ καλή τιμή στα 350€. Νομίζω ότι αξίζει ειδικά έτσι που το πήρα αν και το έκανα δώρο στην γυναίκα μου γιατι για γυναικείο μου κάνει ποιο πολύ. Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τα λεφτά που ζητάνε η για το 5 η για το 6 γιατί μου φαίνεται λίγο ευαίσθητο και θέλει προσοχή. 

ετοιμάσου στους 4-6 μήνες καμια 350αρια ευρώ για αλλαγή οθόνης, ιδιαίτερα δε αν έχει σημάδια στο εξωτερικό σημείο που κλείνει η συσκευή.

3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

ετοιμάσου στους 4-6 μήνες καμια 350αρια ευρώ για αλλαγή οθόνης, ιδιαίτερα δε αν έχει σημάδια στο εξωτερικό σημείο που κλείνει η συσκευή.

Γιατί το λες αυτό; με την εγγύηση δεν την αλλάζουν; 

16 λεπτά πριν, k30taas είπε

Αν διαβάσεις τα αντίστοιχα φορουμς της σαμς (κοινοτητες φβ πχ) κλαίει ο κόσμος και βρίζει και φωνάζει επειδή η samsung ξυπνησε ενα ωραιο πρωινό και αποφάσισε οτι αν εκει που διπλώνει (απο την εξωτερική μεριά που ειναι ο μεντεσες) έχει χτυπημα η σημαδια περιμετρικά φυσικά ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ εντός εγγύησης.

Οπότε πες της γυναίκας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στην εξωτερικη μερια της συσκευής (οχι κλειδια, οχι χτυπήματα κλπ κλπ) αν θέλει να συνεχίσει να το έχει. Επίσης, μεγάλη προσοχή στο άνοιγμα με το δάχτυλο/νύχι, αν εχει βαθούλωμα απο το μέσα μέρος (στο πανελ δηλαδή) πάλι δεν το αλλαζουν εντος εγγύησης.

Έχουν υπάρξει και εδω πέρα αντίστοιχα θέματα που δεν καλύπτονται οι οθόνες επειδή δεν ανοίγουν πλήρως λόγω σημαδιών περιμετρικά της συσκευής και του μεντεσέ, Λες και δεν ειναι λογικό αν εσύ εισαι ταρζαν με τη συσκευή να στην καλύψουν εντος εγγύησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/9/2024 στις 11:53 ΠΜ, k30taas είπε

Γενικα θελει λιγο παραπανω προσοχή στα flip/fold αφου ειναι συχνο φαινομενο στο ανοιξε/κλεισε ειναι αρκετα ευαισθητα σε μικρο-βλαβες μετα απο καποιο χρονικό διαστημα-αναλογα τη χρηση.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...