Προς το περιεχόμενο

Αγορά Sennheiser.


Soomn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια ακουστικά με budget 100-150ε. Δεν είμαι audiophile αλλά έχω συνδρομή στο tidal εδώ και 2-3 χρόνια, το ifi air zen DAC, καλούτσικα καλώδια και τα edifier R1700BT. Δοκίμασα για λίγο κάτι Sennheiser HD518 και μου άρεσαν πολύ, οπότε σκέφτομαι να πάω σε Sennheiser, ίσως τα HD599SE ή τα HD560s. Έχω διαβάσει οτι τα HD560s είναι πολύ αναλυτικά αλλά βαρετά. Τι θα μου προτείνατε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε υπομονή με τα Sennheiser να τα πετύχεις σε καλή τιμή.
Έχω HD 598 SE αγορασμένα to 2015 (πέρασαν 9 χρόνια απίστευτο) στα 100€ σε προσφορά 50% και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλός ήχος, νομίζω ότι από αυτή την κλάση των ακουστικών και πάνω ξεκινάει και σε απασχολεί πάρα πολύ τι ποιότητα αρχείου ή streaming ακούς γιατί οι ατέλειες της συμπίεσης δεν κρύβονται πια.
Τα έχω πάνω από 5 χρόνια και παίζουν άριστα. Έχω αλλάξει ήδη το καλώδιο των 3.5mm γιατί ήθελα ποιο λεπτό πλαστικό στο βύσμα για να μπορεί να μπαίνει και στο κινητό όταν φοράει τη θήκη.
Θετικό κατά τη γνώμη μου ότι είναι αποσπώμενο το καλώδιο και σου δίνει δυο καλώδια και για το χοντρό βύσμα των ενισχυτών ενώ υπάρχουν ανταλλακτικά για οτιδήποτε χρειαστείς.
Στα αρνητικά ότι μετά από 5 χρόνια τα μαξιλαράκια τους έχουν ανοίξει και ενώ πήρα ανταλλακτικά πολύ φτηνά oem για Sennheiser από Aliexpress δεν μπαίνουν κατευθείαν για να τα κάνω ξανά σαν καινούργια.

Προσωπικά επιλέγω Sennheiser γιατί μου αρέσει εκτός από τον ήχο το σχήμα και η εφαρμογή τους, παρόλα αυτά έχω σκεφτεί πολλές φορές να δοκιμάσω και τα Philips Fidelio που παίζουν στην ίδια κατηγορία και απ ότι λένε πολλοί αξίζουν εξίσου την αγορά.

Επεξ/σία από Innersense
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...