Προς το περιεχόμενο

Τα Windows 11 είναι πλέον το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για παιχνίδια PC

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Διαφωνώ....DOS αλλά όχι της Ms ....Dr dos

Και μετά ξύπνησες.

PC DOS 7.0 και 2000. Δεν πιάνονται. Το DR DOS υστερεί σε πολλά. Μάλλον ποτέ σου δεν δοκίμασες τις τελευταίες εκδόσεις της IBM.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
18 hours ago, Πέτρος said:

Για το HDR πραγματικά δεν έχω λόγια. Είναι απλά γελοίο χαρακτηριστικό της προηγούμενης δεκαετίας να μην υποστηρίζεται στοιχειωδώς σωστά. Δεν είναι θέμα "πυρήνα" του λειτουργικού ή οτιδήποτε, επιλογή της MS είναι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το "feature" των 11, να ανοίγουν/μεταφέρουν τα παράθυρα των εφαρμογών στην οθόνη που τα είχες πριν την κλείσεις ή αποσυνδέσεις.

• Like 1

7 ώρες πριν, Black Flag είπε

Και μετά ξύπνησες.

PC DOS 7.0 και 2000. Δεν πιάνονται. Το DR DOS υστερεί σε πολλά. Μάλλον ποτέ σου δεν δοκίμασες τις τελευταίες εκδόσεις της IBM.

Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι απλά συνέχισα το τρολιγκ τών υπόλοιπων τι άλλο να πω ???

• Super Moderators
On 03/09/2024 at 18:29, Πέτρος said:

Τα 10ρια τί να το κάνουν το update για τους Zen3/4/5? Αφού λειτουργούν σωστά οι επεξεργαστές, δεν τους δημιουργεί πρόβλημα από ότι φαίνεται.

Τελικά από ότι βλέπουμε, τα Win11 με το 24Η2 είναι καλύτερα σε games από Win10, ακόμα και με 23H2 μετά το patch.

23H2 προ patch ήταν πραγματικά χάλι και τρελή ντροπή. Απίστευτη αδιαφορία ή σαμποτάζ? Δεν ξέρω...

• Like 2

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Τελικά από ότι βλέπουμε, τα Win11 με το 24Η2 είναι καλύτερα σε games από Win10, ακόμα και με 23H2 μετά το patch.

23H2 προ patch ήταν πραγματικά χάλι και τρελή ντροπή. Απίστευτη αδιαφορία ή σαμποτάζ? Δεν ξέρω...

Καλά, 23Η2 vs 10 είναι "καλύτερα" στα όρια της στατιστικής διαφοράς, κι αυτό με τα διαλεγμένα (όπως ο ίδιος λέει) παιγνίδια. Όσο το δείγμα ανεβαίνει, τόσο δεν υπάρχει διαφορά.

Όσο για 24Η2 vs 10, κάτσε να "ξεσκονίσουν" διάφοροι (ίσως και οι ίδιοι) τις πλήρεις αλλαγές μήπως μερικές μπορούν να περάσουν και στα 10άρια, να πέσει η διαφορά σε τίποτα 4-5% (κι εδώ στα διαλεγμένα, πάντα), να γελάσει κάθε πικραμένος.

Για την pre-patch/update κατάσταση, ότι ίσχυε μέχρι "προχτές" δηλαδή, το ερώτημα παραμένει. Γιατί πήγατε τόσο καιρό σε 11?

Στις 2/9/2024 στις 9:45 ΜΜ, Πέτρος είπε

Kι όλο έλεγα να ρωτήσω για ποιό λόγο όσοι παίζετε παραπάνω/αγοράζετε ακριβότερα parts θέτε τα 11.

Τελικά, για gaming πάντα, τί είδατε? Το DirectStorage ουσιαστικά παραμένει άφαντο. Όσοι είναι με νεότερους Ryzen, όχι μόνο βελτιστοποιήσεις για τα cpu τους δεν είδαν, αλλά το αντίθετο.

Επειδή δεν ξέρω, τί εννοούμε "πολύ καλύτερο HDR"? Τί σκτά ρόλο παίζει το OS για το HDR? Σε τί επίπεδο επηρεάζει?

Ποιά DX features χάνουμε από τις gpu και τί σημαίνει αυτό?

Το άθλιο (για εμένα) UI είναι ο λόγος που δεν τα βάζω στο desktop (άνθρωπος που είχε βάλει όλες τις prerelease των 7, μία προς μία), αλλά πες ότι είμαι παράξενος (θέλω οπωσδήποτε τη μπάρα κάθετη, αριστερά).

Τί προσφέρουν σε εμάς τη συμπαθή κατηγορία των "gamers"?

Αυτό ρε φίλε περιμένω και εγώ για να τα βάλω σταθερά και να τα κράζω μετά, αν τα κράζω. ------(θέλω οπωσδήποτε τη μπάρα κάθετη, αριστερά).

• Like 1

• Super Moderators
On 05/09/2024 at 22:38, Πέτρος said:

Γιατί πήγατε τόσο καιρό σε 11?

Για τα καινούρια features που έχουν και δεν έβαλαν επίτηδες στα 10. 😛

• Super Moderators
6 minutes ago, Πέτρος said:

Προκλητικός, τουλάχιστον.

Για παράδειγμα...?

Auto HDR, αυτό που σου είπα τις προάλλες για τις πολλαπλές οθόνες και τα παράθυρα, tabs στον file explorer, direct storage (?), καλύτερο dark mode, βελτιωμένος task manager, widgets (lol ok), κτλπ.

Και προφανώς νέα πράγματα που βάζουν επίτηδες στα "xxH2" packs του latest OS ενώ δεν βγάζουν καν στο προηγούμενο (22Η2)

• Like 2

6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Auto HDR

Θου...

αυτό που σου είπα τις προάλλες για τις πολλαπλές οθόνες και τα παράθυρα, tabs στον file explorer

Οκ, δεκτό, αν βολεύει στη χρήση.

direct storage (?)

Θου...

καλύτερο dark mode

Δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό μεταξύ desktop (10) και laptop (11), αλλά οκ.

7 λεπτά πριν, Thresh είπε

βελτιωμένος task manager

Βλ. ακριβώς πάνω.

7 λεπτά πριν, Thresh είπε

widgets (lol ok),

Θου...θου...Θου...

8 λεπτά πριν, Thresh είπε

Και προφανώς νέα πράγματα που βάζουν επίτηδες στα "xxH2" packs του latest OS ενώ δεν βγάζουν καν στο προηγούμενο (22Η2)

...&Λο, στη μικρομαλακή.

• Super Moderators

Θου ξε θου, κάποιοι τα θέλουν γιατί έτσι τους αρέσει κι από την στιγμή που δεν έχουν πρόβλημα με τα "αρνητικά" των 11, θα τα βάλουν. 😛

• Like 1

44 λεπτά πριν, Thresh είπε

Θου ξε θου, κάποιοι τα θέλουν γιατί έτσι τους αρέσει κι από την στιγμή που δεν έχουν πρόβλημα με τα "αρνητικά" των 11, θα τα βάλουν. 😛

image.gif.9d15ee36cb82b4d37bf0e4371418c6a8.gif

Στα βίτσια του καθενός, λόγος δεν μου πέφτει.

• Haha 2

• Super Moderators
1 minute ago, Πέτρος said:

image.gif.9d15ee36cb82b4d37bf0e4371418c6a8.gif

Στα βίτσια του καθενός, λόγος δεν μου πέφτει.

Σίγουρα, αλλά ένα πρήξιμο υπάρχει με κάθε νέα έκδοση λειτουργικού. 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...