Προς το περιεχόμενο

Τα Windows 11 είναι πλέον το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για παιχνίδια PC

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν εχω κανει ακομα το update, περισσοτερο επειδη δεν ειμαι σε mood να μαθαινω καινούριο UI και επειδή δεν ξερω κατα ποσο καλο ειναι να κανεις κατευθειαν update απο υπαρχοντα windows 10 αντι για fresh install. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Να πουμε την αληθεια επεσε πολυ προωθηση απο την MS ειδικα τον τελευταιο καιρο σκεφτειτε οτι τα εδινε δωρεαν απο αναβαθμιση απο windows 10 και τωρα αρχισαν να περνανε τα windows 10 στο steam. Απο τη μια το πολυ καλυτερο HDR απο την αλλη ολα τα νεα optimizations των windows 11 για τα νεα cpu ηταν απολυτα λογικο να ανεβουν αρκετα σε ποσοστο. Παραπονο δεν εχω περα απο καποια μικρα θεματακια εχω να δω μπλε οθονη αρκετα χρονια και η υποστηριξη ειναι υποδειγματικη μεχρι στιγμης. 

Kι όλο έλεγα να ρωτήσω για ποιό λόγο όσοι παίζετε παραπάνω/αγοράζετε ακριβότερα parts θέτε τα 11.

Τελικά, για gaming πάντα, τί είδατε? Το DirectStorage ουσιαστικά παραμένει άφαντο. Όσοι είναι με νεότερους Ryzen, όχι μόνο βελτιστοποιήσεις για τα cpu τους δεν είδαν, αλλά το αντίθετο.

Επειδή δεν ξέρω, τί εννοούμε "πολύ καλύτερο HDR"? Τί σκτά ρόλο παίζει το OS για το HDR? Σε τί επίπεδο επηρεάζει?

Ποιά DX features χάνουμε από τις gpu και τί σημαίνει αυτό?

Το άθλιο (για εμένα) UI είναι ο λόγος που δεν τα βάζω στο desktop (άνθρωπος που είχε βάλει όλες τις prerelease των 7, μία προς μία), αλλά πες ότι είμαι παράξενος (θέλω οπωσδήποτε τη μπάρα κάθετη, αριστερά).

Τί προσφέρουν σε εμάς τη συμπαθή κατηγορία των "gamers"?

• Like 4

1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Windows 3.1 φίλε.

Η απόλυτη hardcorίλα

Και σταθερά σαν τούβλο.

Άμα πάρεις ένα τούβλο και κολλήσεις πάνω ένα σημειωματάριο, ένα μικρό μπλοκ ζωγραφικής κι ένα κομπιουτεράκι τσέπης, δε χρειάζεσαι καν 3.1 για το μέσο χρήστη. 🤣

• Haha 3

4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Τί προσφέρουν σε εμάς τη συμπαθή κατηγορία των "gamers"?

Τίποτα, μάλιστα σε εμένα που πότε δεν είχα πρόβλημα με 10 όταν δοκίμασα 11 δεν με άφηνε να αλλάξω παράθυρο με το πλήκτρο windows για να βάλω μουσική η να δω αλληλογραφία, για να μην πω  για το άθλιο user interface, μου αρέσει που θα σε πουν και linuxakia παρόλο που δουλεύεις δεκάρια και η σύγκριση είναι με αυτά.

• Like 1

θα το γραψω εδω που σβηνει η συζητηση για να περασει ετσι... μια χαρα μου αρεσουν τα 11 που εβαλα φετος και τα προτιμω απο τα 10. there, i said it. 

και θα το αφησω και χωρις τονους το κειμενο. 

• Haha 2

3 ώρες πριν, cpc464 είπε

Το έχει στις Ρυθμίσεις, στην ενότητα Απόρρητο και ασφάλεια / ρυθμίσεις τηλεμετρίας των Windows 11 στην ενότητα Διαγνωστικά και σχόλια,αλλά δεν ξέρω αν κλείνει πραγματικά .

Δυστυχώς, αν δεν πέσει πείραγμα, δεν απαλάσσεσαι της τηλεμετρίας.

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Officially εννοώ.

Κοίτα στο youtube για chris titus debloat.

3 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Ναι αλλά από ορθογραφία είναι σωστός!. Και για να μην ειμαι τελείως offtopic έχω Linux mint σε dual boot με win10, αλλα την τελευταία φορά που μπήκαν τα windows στο ίντερνετ ηταν πριν 4 χρόνια, καθότι το κύριο μου Os ειναι το mint, και μελλοντικά θα ειναι το Ubuntu LTS  

Όχι δεν είναι επειδή στην ορθογραφία συμπεριλαμβάνεται κι ο τονισμός.!!

Τώρα όσον αφορά τα 11 θα ψηνόμουν να τα βάλω αλλά πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο που έλεγε πως ερευνητές βρήκαν βαθιά χωμένο έναν λογαριασμό superadmin ο οποίος δεν απενεργοποιείται-αφαιρείται και δεν γνωρίζουν πως και με ποιό τρόπο λειτουργεί.Επομένως μεγάλο red flag για μένα στο να μη τα βάλω κι ας μου τα δίνει δωρεάν η MS.

Περασαν τα χρόνια, ο κόσμος στην πλούσια Δύση και αναδυόμενη Ασία, αγοράζει /αλλάζει νέα gaming laptop κυρίως που έρχονται με προεγκατεστημένα τα καινούρια windows. ( δεν κάθεται πλέον 10 χρόνια με το ίδιο μηχάνημα να παίζει cs fortnite  όπως εδώ). 

Μπα γιατί; Υπάρχουν games σε Linux ή Mac; Η λίστα των παιχνιδιών είναι αρκετά μικρή για τα συγκεκριμένα λειτουργικά συστήματα.

Το να συγκρίνουμε Windows 10 με 11 δεν μου λέει κάτι. Windows είναι και τα δύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...