floba Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, cpc464 είπε Λύσεις έχω, φορτώνω το iso με rufus , η φτιάχνω μηχάνημα με διπλό boot, 1 με linux mint και 1 με Steamos. Τα 11 τα έχω δοκιμάσει γιαυτό λέω όχι,δεν τα πάω με τίποτα όσες μετατροπές και να κάνω. Βαλτου διπλη εξατμιση ελευθερας αινσταιν. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, svartevarg είπε Αν είναι να βάλεις 11 καλύτερα βάλτα χωριστά και ποτέ σε dual-boot με linux. Βέβαια μπορείς να τρέξεις τα 11 σε VM , αν χρειάζεσαι να τρέξεις συμβατή εφαρμογή που δεν τρέχει σε wine. Αλλά σχεδόν όλες οι εφαρμογές έχουν και linux εκδόσεις πλέον. Από τη στιγμή που χειρίζεσαι Linux mint ως βασικό σου OS κατάλαβα ότι ήδη τα γνωρίζεις όλα αυτά και άλλα περισσότερα που ίσως δεν γνωρίζω εγώ. 'Εχω σκεφτεί να βρω κουτί με caddy και να αλλάζω τελείως τον δίσκο αλλά αφού στον main υπολογιστή δέν έχω κανει μετάβαση απο 10 είναι μελλοντικό mod. 2 λεπτά πριν, floba είπε αλτου διπλη εξατμιση ελευθερας αινσταιν. Βρε αν μπορώ και τον καταλύτη θα κόψω, όπως εσύ έχεις κόψει τους τόνους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Thresh είπε Officially εννοώ. Τι θα πει officialy ; Debloated ειναι , δεν ειναι προενεργοποιημενα και δεχονται κανονικα τις ενημερωσεις απο windows update.Για τον μεσο χρηστη δε λειπει κατι ουσιαστικο.Εχω να περασω πανω απο 4 χρονια iso κατεβασμενο απο microsoft. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, cpc464 είπε 12 λεπτά πριν, floba είπε Βαλτου διπλη εξατμιση ελευθερας αινσταιν. Βρε αν μπορώ και τον καταλύτη θα κόψω, όπως εσύ έχεις κόψει τους τόνους. Ναι αλλά από ορθογραφία είναι σωστός!. Και για να μην ειμαι τελείως offtopic έχω Linux mint σε dual boot με win10, αλλα την τελευταία φορά που μπήκαν τα windows στο ίντερνετ ηταν πριν 4 χρόνια, καθότι το κύριο μου Os ειναι το mint, και μελλοντικά θα ειναι το Ubuntu LTS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loulakion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Μου αρέσει η αισιοδοξία σου ότι θα λείπουν στα 12 τα features των 11 που δεν σου αρέσουν. 😛 τότε ίσως έχει και νόημα μία αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amigagr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) τι λες τωρα? και συμφωνα με το insomnia τωρα επρεπε να εχουν επικρατησει τα linux και οι αρνητες τους να βρισκονται σε γκουλακ στη σιβηρια για παραδειγματισμο! Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από amigagr 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, leolipop said: Τι θα πει officialy ; Debloated ειναι , δεν ειναι προενεργοποιημενα και δεχονται κανονικα τις ενημερωσεις απο windows update.Για τον μεσο χρηστη δε λειπει κατι ουσιαστικο.Εχω να περασω πανω απο 4 χρονια iso κατεβασμενο απο microsoft. Θα πει ότι κάποιους τους χαλάνε οι αποφάσεις/επιλογές της MS και δεν βάζουν τα 11 από αυτή τη σκοπιά και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, Thresh said: Θα πει ότι κάποιους τους χαλάνε οι αποφάσεις-επιλογές της MS και δεν βάζουν τα 11 από αυτή τη σκοπιά και μόνο. Δηλαδή η τηλεμετρία και το recall εσένα δεν σε δυσαρεστούν?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, cpc464 said: Δηλαδή η τηλεμετρία και το recall εσένα δεν σε δυσαρεστούν?. Όχι ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ardov Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 40 λεπτά πριν, cpc464 είπε Μετράνε όμως σαν λειτουργικό?,αφού φόρτωνε Dos πρώτα, θυμάμαι πιτσιρικάς μια φορά που το μαγαζί που δούλευα είχε καμια 20αριά pc να πουλήσει σε μία εταιρεία και έπρεπε να περάσω σε όλα 3.11,ούτε στον εχθρό μου τέτοια κατάρα. OFFTOPIC, Για θυμήσου κι αυτά, 13 δισκέτες στο σύνολο: Το κείμενο ειδικά στα κίτρινα πλαίσια, και το πάνω και τα κάτω, όλα τα λεφτά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Ναι αλλά από ορθογραφία είναι σωστός!. Ναι το είδα, απλά όταν είσαι ειρωνικός θα εισπράξεις ειρωνεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, cpc464 είπε Ναι το είδα, απλά όταν είσαι ειρωνικός θα εισπράξεις ειρωνεία. Εντάξει δεν πειράζει, κουβέντα κάνουμε μην αρπάζεστε, αρπαζόμαστε, αρπάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου σε κάθε θέμα win αυτοί που απαντάνε είναι οι χρήστες λινουξ και XP. 1 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Ardov είπε Για θυμήσου κι αυτά, 13 δισκέτες στο σύνολο: Off topic Άσε το θυμάμαι και αυτό,δεν είχε αλλάξει πολύ γιατί στα 3.11 έπρεπε να εγκαταστήσεις και dos , και αν ο άλλος είχε cd-rom και κάρτα ήχου έπρεπε να σετάρεις και config.sys με autoexec.bat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε σε κάθε θέμα win αυτοί που απαντάνε είναι οι χρήστες λινουξ και XP. Είναι η στατιστική των ακραίων απόψεων. Για αυτό το ΑΙ δεν πρέπει να το ταΐζουμε από social και forum. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα