iliaskal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά, εχετε στα υπόψη σας κάποια site για να κατεβάσω ελληνικούς υπότιτλους; Αυτά που ήξερα (subs4free) σήμερα που δοκίμασα δεν λειτουργούν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Το παρατήρησα και εγώ σήμερα. Βρήκα ένα άλλο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ποστάρω, ας μας πει κάποιος Mod. Αλλιώς στο στέλνω σε pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, iliaskal είπε Καλησπέρα παιδιά, εχετε στα υπόψη σας κάποια site για να κατεβάσω ελληνικούς υπότιτλους; Αυτά που ήξερα (subs4free) σήμερα που δοκίμασα δεν λειτουργούν! Λειτουργεί κανονικά τώρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Glikos είπε Το παρατήρησα και εγώ σήμερα. Βρήκα ένα άλλο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ποστάρω, ας μας πει κάποιος Mod. Αλλιώς στο στέλνω σε pm. Στείλε σε εμένα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Glikos είπε Το παρατήρησα και εγώ σήμερα. Βρήκα ένα άλλο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ποστάρω, ας μας πει κάποιος Mod. Αλλιώς στο στέλνω σε pm. Και σε μένα αν είναι εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σας τα στέλνω. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά με μια ματιά φαίνεται οκ. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 7 hours ago, Glikos said: Το παρατήρησα και εγώ σήμερα. Βρήκα ένα άλλο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ποστάρω, ας μας πει κάποιος Mod. Αλλιώς στο στέλνω σε pm. me too plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου To opensubtitles.org τι έχει; Το χρησιμοποιώ και το εμπιστεύομαι. Αν και συνήθως απλά πατάω το D στο MPC-HC. 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Κατεβαστε το bsplayer και ψαξτε το λιγο,κανει αναζητηση για υποτιτλους,εαν δεν εχει ηδη το αρχειο που ανοιξατε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Το βάζω για όποιον θέλει να το τσεκάρει. subsource.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μια χαρά δουλεύει το s4f. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα