zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Υπάρχει τρόπος να περιορίσω την ταχύτητα internet στην οποία έχουν πρόσβαση κάποιοι μουσαφίριδες, που τους έχω δώσει το pass της ADSL σύνδεσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Ναι φτιαχνωντας ξεχωριστό ssid στο WiFi σου και αν το υποστηρίζει το router σου.Επισης αν έχει τέτοιες λειτουργίες μπορεις να το κάνεις κ στο υπάρχον WiFi επιλέγοντας τις συσκευές που χρησιμοποιούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Το απλό router της Cosmote μπορεί να κάνε κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δε ξέρω πρέπει να μπεις και να δεις.Σιγουρα θα έχει να φτιάξεις δεύτερο ssid,μπες στο router σου και δες,ποιο μοντέλο έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Είναι το Speedport Entry 2i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου πόσο περιορισμό να τους βάλεις σε adsl; άσε να μπορούν να ανοίξουν και μια πιο βαριά σελίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ποιά σελίδα εννοείς βαριά; Φοβάμαι πως θα ξεσκίζονται στο youtube! Το θέμα βέβαια είναι αν μπορώ να το κάνω με το router που έχω κ πώς Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Ισως η λυση στο προβλημα σου ειναι το "guest mode". Που αν δεν κανω λαθος μπορεις να ρυθμισεις και bandwidth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mphxths said: Ισως η λυση στο προβλημα σου ειναι το "guest mode". Που αν δεν κανω λαθος μπορεις να ρυθμισεις και bandwidth. Πώς το ρυθμίζω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, zoranb είπε Ποιά σελίδα εννοείς βαριά; Φοβάμαι πως θα ξεσκίζονται στο youtube! Το θέμα βέβαια είναι αν μπορώ να το κάνω με το router που έχω κ πώς Εχεις ογκοχρέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 28 minutes ago, Ukforthemoment said: Εχεις ογκοχρέωση; Όχι δεν έχω, αλλά δεν γίνεται να είμαι σε επαγγελματική βιντεοκλήση κ να μην μπορώ να επικοινωνήσω επειδή βλέπουνε youtube ή ότι άλλο "βαρύ" κάνουνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, zoranb said: Πώς το ρυθμίζω αυτό; Ρε φιλε , ψαξου και λιγο μονος σου. Το γοογλε ειναι δωρεαν. Δεν γινεται να ρωτας πως το ρυθμιζεις οταν το λινκ που εβαλα εχει τις οδηγιες !! Δηλαδη ουτε καν το κοιταξες. Σε λιγο θα μας πεις να ερθουμε απο εκει να στο ρυθμισουμε επιτοπου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, mphxths said: Ρε φιλε , ψαξου και λιγο μονος σου. Το γοογλε ειναι δωρεαν. Δεν γινεται να ρωτας πως το ρυθμιζεις οταν το λινκ που εβαλα εχει τις οδηγιες !! Δηλαδη ουτε καν το κοιταξες. Σε λιγο θα μας πεις να ερθουμε απο εκει να στο ρυθμισουμε επιτοπου. Δεν υπήρχε link για τις οδηγίες πριν Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, mphxths said: Ισως η λυση στο προβλημα σου ειναι το "guest mode". Που αν δεν κανω λαθος μπορεις να ρυθμισεις και bandwidth. 1 minute ago, zoranb said: Δεν υπήρχε link για τις οδηγίες πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα