nek4d Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Mhlogiatros said: ουπς θελει αγγλικη πριζα ε ; ξενερωμα αυτο το ξεχασα Hong Kong origin
Pcgamer999 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, IoannisSM είπε 2. Δωσε ενα λινκ αν μπορεις για ανταπτορα να φυγει μαζι με το switch παραγγελια https://www.skroutz.gr/s/28882519/Andowl-Q-DC16-Antaptoras-Prizas-apo-Universal-se-Elladas.html? 2
Pcgamer999 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δε φορτίζει με type c; Φορτίζει με type c αλλά το dock θέλει τον αυθεντικό φόρτιση για να δουλέψει 1
Rattlehead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Pcgamer999 είπε Φορτίζει με type c αλλά το dock θέλει τον αυθεντικό φόρτιση για να δουλέψει Από απεικόνιση όταν το συνδέεις σε τηλεόραση? Από γραφικά, αν λαγκαρει κτλ. Γιατί και εγώ το περιμένω να έρθει και κατι τέτοια ακούω
morfeas-dsl- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Αν τα παιχνιδια παιρνιουνται ευκολα, δεν ειναι καλυτερο να αγορασουμε την μικροτερη εκδοση σε αποθηκευτικο χωρο και να βαλουμε δικια μας καρτα μετα;
nek4d Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, morfeas-dsl- said: Αν τα παιχνιδια παιρνιουνται ευκολα, δεν ειναι καλυτερο να αγορασουμε την μικροτερη εκδοση σε αποθηκευτικο χωρο και να βαλουμε δικια μας καρτα μετα; Ναι βεβαια, δινουν τις επιλογες και οτι βολευει τον καθενα. Αλλος ασχολειται, αλλος δεν ασχολειται. Παντως η καρτα που δινουν, προς τιμην τους, ειναι καλης ποιοτητας (ειχα παρει προ μηνων καπου Απρ), δεν χρειαζεται αλλαγη με το ζορι, αν δεν χρειαζεσαι περισσοτερο χωρο/παιχνιδια. Φυσικα, ολοι καντε την ενα backup στο pc, καλου-κακου. 2
mogsub Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Γενικά οι κάρτες μετά από μερικά χρόνια γίνονται corrupted ειδικά όταν παίζεις από αυτές. Το δικό μου που είναι πρώτης γενιάς (2018) μου έχει χαλάσει 2 κάρτες μέχρι τώρα οπότε δεν χρειάζεται να επενδύετε και πολλά λεφτά σε κάρτες ή σε κάρτες μεγάλης χωρητικότητας. Και για τους γνώστες καλύτερα να φορμάτονται σε fat32 αλλά απαιτεί παραπάνω γνώσεις από homebrew
IoannisSM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Γιατι βγαινει τοσο? το 1ΤΒ. Κανω κατι λαθος?
Rattlehead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Γιατι βγαινει τοσο? το 1ΤΒ. Κανω κατι λαθος? Δεν κάνεις κάτι λάθος.Η τιμή στον τίτλο είναι από τότε που ήταν προσφορά.Οι ts (ή τουλάχιστον εγώ,δεν το γνωριζω) δεν έχουμε δυνατότητα διόρθωσης τίτλου. Είτε επιλέγεις να το πάρεις τωρα σε έκδοση με μικρότερη sd ώστε να έρθει φτηνότερα και να περάσεις εσύ σε άλλη sd τα παιχνίδια μόνος σου ή περιμένεις μήπως πέσει η τιμή τα Χριστούγεννα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Rattlehead
IoannisSM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Δεν κάνεις κάτι λάθος.Η τιμή στον τίτλο είναι από τότε που ήταν προσφορά.Οι ts (ή τουλάχιστον εγώ,δεν το γνωριζω) δεν έχουμε δυνατότητα διόρθωσης τίτλου. Είτε επιλέγεις να το πάρεις τωρα σε έκδοση με μικρότερη sd ώστε να έρθει φτηνότερα και να περάσεις εσύ σε άλλη sd τα παιχνίδια μόνος σου ή περιμένεις μήπως πέσει η τιμή τα Χριστούγεννα Και ο Σωτηρης εχει τιμη 357.67. Γι αυτο λεω μηπως εκανα εγω λαθος. Πως τον κανω summon να μας πει? Σε ευρω. Ειναι 40 ευρω πανω απο την τιμη του τιτλου και αυτη που εχει ο Σωτηρης. @Sotosgl Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από IoannisSM
IoannisSM Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Ποια καρτουλα 1TB προτεινετε για back up?
lp_fan_1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Σκεφτόμουν και εγώ να το αγοράσω, αλλά δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος, γιατί ακούγονται φήμες για νέα κονσόλα από Ιανουάριο. Πιστεύετε αξίζει η αγορά και και του συγκεκριμένου oled και της νέας κονσόλας που θα έρθει από 2025(λογικά)?
Mr_Terror Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μεσα στην νεα χρονια θα βγει ο διαδοχος.Καποιες πληροφοριες μιλανε για Μαρτιο του 25.Λενε οτι θα ειναι συμβατο με τα παιχνιδια του switch.Αν δεν καιγεσαι να παρεις switch, θα ελεγα κανε υπομονη να κυκλοφορησει το switch 2 και το ξαναβλεπεις για αγορα. 1
lp_fan_1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το μόνο που με δελεάζει είναι 6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Μεσα στην νεα χρονια θα βγει ο διαδοχος.Καποιες πληροφοριες μιλανε για Μαρτιο του 25.Λενε οτι θα ειναι συμβατο με τα παιχνιδια του switch.Αν δεν καιγεσαι να παρεις switch, θα ελεγα κανε υπομονη να κυκλοφορησει το switch 2 και το ξαναβλεπεις για αγορα. Δεν καίγομαι ιδιαίτερα, αλλά να πω την αλήθεια το μόνο που με δελεάζει είναι το γεγονός ότι θα μπορώ να παίζω πολύ γνωστούς τίτλους (single player κατά βάση) χωρίς να πληρώσω τα μαλλιο-κεφαλα μου και αντιστοίχως τα παιχνίδια που έχουν ωραίο multiplayer μπορείς απλά να αγοράσεις μόνο αυτά και να τα παίξεις online. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από lp_fan_1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις