zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Πως και τα αφήνει η Nintendo να κυκλοφορούν αυτά;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 28 λεπτά πριν, zio10 είπε Πως και τα αφήνει η Nintendo να κυκλοφορούν αυτά;! Επειδή είναι Κίνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, forgotten είπε Οταν παιζουν προσφορα ειναι γυρω στα 200 , μασημενες τροφες δεν δινω, ο κινεζος οσο και εαν τον θεοποιες ανηκει στο ιδιο ειδος με σενα και μενα και θα κανει οτι μπορει να ξεγλιστρησει, μεχρι και αρνηση επιστροφης εως να ληξει η καλυψη του paypal ακουσα... Να πω την αλήθεια όσες φορές χρειάστηκα after sales για αγορά από Κίνα ήταν υπόδειγμα και μπραβο τους. Αντίστοιχα από Ελλάδα σε βγάζουν πρώτα την πίστη και μετά ίσως σε καλύψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellout Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Στις 4/9/2024 στις 11:36 ΜΜ, Arkin είπε Να πω την αλήθεια όσες φορές χρειάστηκα after sales για αγορά από Κίνα ήταν υπόδειγμα και μπραβο τους. Αντίστοιχα από Ελλάδα σε βγάζουν πρώτα την πίστη και μετά ίσως σε καλύψουν. μη χαλας την εγχωρια αγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperLuigis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Προσφορα δεν μη τσιπαρισμενο εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamask Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Έχω παραγγείλει πολλά πράγματα από Κίνα αλλά ποτέ στα 300+€ Ειμαστε εντάξει με τελωνείο με τη μέθοδο αποστολής του καταστήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 58 λεπτά πριν, malamask είπε Έχω παραγγείλει πολλά πράγματα από Κίνα αλλά ποτέ στα 300+€ Ειμαστε εντάξει με τελωνείο με τη μέθοδο αποστολής του καταστήματος; Κανένα πρόβλημα με τελωνείο,πότε δεν είχα θέμα προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Κανένα πρόβλημα με τελωνείο,πότε δεν είχα θέμα προσωπικά. Σε αλλον ομως, αγορα απο Geekbuying, φορητο Xiaomi RedmiBook Pro 14 στα 495€, του εσκασε τελωνειο 90€. "Free Shipping to Greece via Priority Line" εγραφε και γραφει στην σελιδα του προιοντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, fagoura είπε Σε αλλον ομως, αγορα απο Geekbuying, φορητο Xiaomi RedmiBook Pro 14 στα 495€, του εσκασε τελωνειο 90€. "Free Shipping to Greece via Priority Line" εγραφε και γραφει στην σελιδα του προιοντος. Geekbuying δεν έχει τύχει να αγοράσω. Του έγραφε including vat? Επίσης θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Κινέζο να του στείλει άλλη τιμή τιμολογίου ώστε να μην τα πληρώσει και να τα καταθέσει στο τελωνείο. Συνέβαινε παλιά,έχω καιρό να το ακούσω και συνήθως ψωνίζω από κινεζικές αποθήκες, όχι ευρωπαϊκές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Geekbuying δεν έχει τύχει να αγοράσω. Του έγραφε including vat? Επίσης θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Κινέζο να του στείλει άλλη τιμή τιμολογίου ώστε να μην τα πληρώσει και να τα καταθέσει στο τελωνείο. Συνέβαινε παλιά,έχω καιρό να το ακούσω και συνήθως ψωνίζω από κινεζικές αποθήκες, όχι ευρωπαϊκές. Δεν ξερω λεπτομερειες, μονο οτι πηρε το παρακατω και εγραψε για το τελωνειο που του εσκασε στο διπλανο φορουμ. https://www.geekbuying.com/item/RedmiBook-Pro-14-Laptop-Ryzen-5-5500-16GB-512GB-Iris-Xe-Grey-459856.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamask Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Τι έχει να πει για την αποστολή του nitendo switch ο @Sotosgl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, malamask είπε Τι έχει να πει για την αποστολή του nitendo switch ο @Sotosgl Έχει ήδη απαντήσει Spoiler https://www.insomnia.gr/forums/topic/832508-nintendo-oled-switch-hk-version-(dual-system-cracked-version)-256g-€3157-512g€32436-1tb€36069/?do=findComment&comment=60412637 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis1384 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Παιδιά εγώ έχω πάρει πολλά πράγματα από gshopper και ποτέ δεν είχα θέμα με τελωνείο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamask Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Κι εγώ, αλλά δεν έχω παραγγείλει κάτι πάνω από 150€ Γι αυτό σας έγραψα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, malamask είπε Κι εγώ, αλλά δεν έχω παραγγείλει κάτι πάνω από 150€ Γι αυτό σας έγραψα.. Κανενα τελωνειο και σπιτι ερχεται με courier Αν εχουν στοκ τσιπαρισμενα ερχεται σε 1,5 εβδομαδα συνολο Αν δεν εχουν στοκ πες 2,5 Γιατι με ρωτατε εδω δεν καταλαβαινω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα