anax111 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Καλημέρα σε όλους Από εχθές το μεσημέρι από τις 20 σχεδόν φορές που προσπάθησα να μπω στο σύστημα της ALPHA BANK κατάφερα να μπω μόλις 3 . Σήμερα η κάρτα μου από την τράπεζα απορρίφθηκε από το Skroutz.gr ενώ το Σάββατο είχα ειδοποιηθεί από την Amazon ότι δεν μπορεί να χρεώσει την κάρτα μου. Στις 3 φορές που κατάφερα να μπω είδα ότι τα χρήματά μου είναι ανέπαφα. Προσπάθησα σήμερα το πρωί να πάρω το κεντρικό τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της τράπεζας και επί 30 λεπτά μου έβγαινε μήνυμα από την Cosmote ότι το νούμερο δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή! Μιλάω για το 2103260000 και πήρα και από σταθερό και από κινητό! Στο άχρηστο chat bot του έλεγα ότι o τηλεφωνικός σας αριθμός δεν λειτουργεί και με παρέπεμπε στον ίδιο τηλ. αριθμό! Δηλαδή καμία απολύτως δυνατότητα επικοινωνίας με την τράπεζα! Τελικά μετά από 30 λεπτά κατάφερα να πάρω τηλέφωνο και ζήτησα να μάθω γιατί δεν λειτουργεί η κάρτα μου. Μου απάντησαν ότι λόγο τεχνικού προβλήματος δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα για να δούνε τι συμβαίνει και να ξαναπάρω το απόγευμα! Είναι τελικά τόσο άχρηστη η τεχνική τους υποστήριξη που διέλυσε τα πάντα από τηλέφωνα μέχρι web banking ή μήπως δέχονται χοντρή διαδικτυακή επίθεση και προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό; Ξέρει κανένας τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Doubt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Λύση Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Σήμερα διαπίστωσα το πρόβλημα, έχει ξαναγίνει και μάλιστα πρόσφατα. Υπάρχει τοπικ ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Χθες το βράδυ έκανε κόλπα το app επιβεβαιώνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Και εμένα τρώει σκαλώματα το app, αλλά σε πληρωμές με κάρτα δεν είχα κανένα πρόβλημα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα