7nisiotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 Ιανουαρίου [Netflix] Taylor Kitsch Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από 7nisiotis 4
fasttam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το Amazon: Deadloch. https://www.imdb.com/title/tt14671678/ Αστυνομική (σχεδόν) κωμωδία σε μια πόλη που στο 90% κατοικείται από λεσβίες και τα ανδρικά πτώματα γεμίζουν το νεκροτομείο. Το 7,5 του IMDB νομίζω ότι είναι αντιπροσωπευτικό Επίσης στο Amazon το Blur studio μετά το love death and robots μας φέρνει το SECRET LEVEL κάποιων παιχνιδιών. Ότι και να πω θα είναι τρομακτικά επιρεασμένο από το σεβασμό που έχω για την δουλειά που βγάζει το studio. (To Zima Blue στο L D & R είναι από τις κορυφαίες στιγμές τηλεόρασης που έχω δει ποτέ μου). https://www.imdb.com/title/tt33204697/
stevenfins Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, thomasG4 είπε Philomena FTW! "Can I call you Brian or do you prefer Cox?"😂😂😂 1 2
fasttam Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 On 20/12/2024 at 11:54, thomasG4 said: Philomena FTW! Γέλασα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κωμωδία τα τελευταία χρόνια. Καταπληκτική σειρά. 2
Fan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Landman Από τις καλύτερες φετινές σειρές. Έχει 8,3 στο imdb, αλλά αξίζει και παραπάνω. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 10 hours ago, Fan said: Landman Από τις καλύτερες φετινές σειρές. Έχει 8,3 στο imdb, αλλά αξίζει και παραπάνω. Έχει καλό σερί με σειρές ο Sheridan...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δε βλεπω συχνά Ελληνικές σειρές (κυρίως λόγω χρόνου, δε τις σνομπαρω) αλλά μέσα σε δύο ημέρες είδα τη παρακάτω και τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Μαυροι Πίνακες, δε θα γράψω πολλά για να αποφύγω τα σποιλερς αλλά ΄σε όσους άρεσε το Ετερος Εγώ νομίζω θα αρέσει και αυτό. Προσωπικά ενθουσιάστηκα. 1
greekboy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε Δε βλεπω συχνά Ελληνικές σειρές (κυρίως λόγω χρόνου, δε τις σνομπαρω) αλλά μέσα σε δύο ημέρες είδα τη παρακάτω και τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Μαυροι Πίνακες, δε θα γράψω πολλά για να αποφύγω τα σποιλερς αλλά ΄σε όσους άρεσε το Ετερος Εγώ νομίζω θα αρέσει και αυτό. Προσωπικά ενθουσιάστηκα. εκανα google και παραλιγο να φαω σποιλερ οποτε ρωταω εδω. 1 σεζον και τελος ή θα εχει συνεχεια; (συνηθως περιμενω να τελειωσουν οι σειρες για να τις δω)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 hour ago, greekboy said: εκανα google και παραλιγο να φαω σποιλερ οποτε ρωταω εδω. 1 σεζον και τελος ή θα εχει συνεχεια; (συνηθως περιμενω να τελειωσουν οι σειρες για να τις δω) Ολοκληρώνεται η σειρά, δεν έχει συνέχεια. Προσοχή στα σποιλερς θα χαλάσει ολη την εμπειρία.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Παρεμπιπτοντως, το Inganno το ειδε κανεις? https://www.imdb.com/title/tt27031470/ Ειναι πολυ καλη σειρα, μιας σεζον βασικα, που αν και καποια σημεια ειναι εντελως cringe ετσι οπως στερεοτυπαρουν καταστασεις, εχει πολυ καλη σκηνοθεσια, θεμα και μερικα τρελα τοπια της costiera amalfitana.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα