Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Ωραιος! Το ειχα ξεχασει το White Lotus! Και το Hacks ειναι συμπαθητικο!
xavier Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Στις 3/11/2024 στις 12:59 ΠΜ, kirileman είπε Gmise ο 3ος κύκλος του Lincoln Lawyer. Χαλαρή σειρά, από αυτές του Netflix που παίρνουν το 7ράκι και βλέπονται ευχάριστα, αλλά ο 3ος κύκλος ανέβηκε πολύ. Nice! εμενα παλι δεν μου αρεσε καθολου. ποτε δεν μου αρεσε ο πρωταγωνιστης, αλλα εδω εχουν ξεφυγει καθε επιπεδο του καλου παιδιου, ιδιοφυιας δικηγορου και των συνεργατων του.
Lotof Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Για το penguin το ξέραμε ότι τα σπάει. Δεν φανταζόμουν ότι ήταν δημοφιλές και το tulsa king. Η δεύτερη season είναι από τα πιο τίμια 7αρακια που έχω δει σε σειρά….. ανάλαφρη γκανγκστερική παντρεύει όμορφα παρόν με παρελθόν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Τρίτη στις 04:42 μμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 04:42 μμ Ανάλαφρη και πιο "χαοτική" η 2η σαιζόν του Tulsa King. Πραγματικά ήταν σαν να έχεις ΑΙ που ξεχνάει γιατί μπήκε στο δωμάτιο στα Sims μερικές φορές με το πόσο άλλαζαν γνώμες όλοι συνέχεια. Αλλά οκ, πέρναγε η ώρα ευχάριστα λόγω Sly, αλλιώς δεν θα έβλεπα.
damian1974 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ (επεξεργασμένο) DISCLAIMER!!! Την είδα σε μια μέρα....ερμηνείες,σκηνοθεσία,παραγωγη,φωτογραφία,σενάριο....όλα από το πάνω ράφι. Μην την χάσετε!! (Σορρυ που δεν ξέρω πως μπαίνει το λινκ και να φαίνεται ολόκληρο το trailer) https://youtu.be/taSBeMr65qA Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:45 μμ από damian1974 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα