Προς το περιεχόμενο

[Germanos] Payzy cachback 20% με αγορά laptop άνω των 399€ (max 200€)

Romanzo Criminale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, Glikos είπε

Δεν είχα ποτέ mac οπότε δεν ξέρω. Ρώτα κάποιον που τα έχει δουλέψει για περισσότερα info. Έχει κάποια σε έκπτωση ο Γερμανός αλλά τα περισσότερα δεν είναι διαθέσιμα.

δεν γνωρίζω κανέναν 

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, jimis98 είπε

δεν γνωρίζω κανέναν 

Όλο και κάποιος θα βρεθεί στο φόρουμ. Κάτσε σκέψου τι χρήση θες να κάνεις καταρχάς και πόσα διαθέτεις. 🙂

• Like 1
  • Thanks 1

Υπάρχει ακόμη διαθέσιμο κάνα καλό laptop γιατί τα περισσότερα τα βλέπω Μη Διαθέσιμα.

Επίσης έχει καταφέρει κανείς να πάρει με €πιστροφη eurobank και 20% έκπτωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Nick64 είπε

Υπάρχει ακόμη διαθέσιμο κάνα καλό laptop γιατί τα περισσότερα τα βλέπω Μη Διαθέσιμα.

Επίσης έχει καταφέρει κανείς να πάρει με €πιστροφη eurobank και 20% έκπτωση 

https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/laptops/laptops-15-kai-ano/asus-vivobook-15x-oled-15.6-2.8k/amd-ryzen-7-7730u/16gb/1tb/windows-11-home-laptop/?productId=20424032&fname=&fvalue=

αποψε στις 11 τελειωνει η προσφορα.

Αν εχεις και αποφορολογηση θα σου βγει αυτο το εξαιρετικο laptop στα 6κατοσταρικα και αν βγαλεις και τα δωρα 70ευρο και τα 2extra ετη εγγυησης το κοστος κατεβαινει κι αλλο.

επιστροφη eurobank πως να παρεις? αφου με payzy πληρωνεις

Επεξ/σία από Feigen

2 ώρες πριν, Feigen είπε

https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/laptops/laptops-15-kai-ano/asus-vivobook-15x-oled-15.6-2.8k/amd-ryzen-7-7730u/16gb/1tb/windows-11-home-laptop/?productId=20424032&fname=&fvalue=

αποψε στις 11 τελειωνει η προσφορα.

Αν εχεις και αποφορολογηση θα σου βγει αυτο το εξαιρετικο laptop στα 6κατοσταρικα και αν βγαλεις και τα δωρα 70ευρο και τα 2extra ετη εγγυησης το κοστος κατεβαινει κι αλλο.

επιστροφη eurobank πως να παρεις? αφου με payzy πληρωνεις

Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα για αποφορολογηση. 

Ανάμεσα σε αυτό και αυτό είμαι Plaisio Vivobook Oled με τη διαφορά ότι έχω 150€ επιστροφή eurobank που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο πλαίσιο. 

21 ώρες πριν, Nick64 είπε

Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα για αποφορολογηση. 

Ανάμεσα σε αυτό και αυτό είμαι Plaisio Vivobook Oled με τη διαφορά ότι έχω 150€ επιστροφή eurobank που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο πλαίσιο. 

πολυ καλο κι αυτο. Αλλωστε η προσφορα του Γερμανου εληξε οποτε οσοι το πολυσκεφτονται αν θα κανει burn in η οθονη oled ας προλαβουν αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά η επιστροφή συνολικά είναι 21%. 1% που παίρνεις για οποιαδήποτε αγορά από την payzy και επιπλέον το 20% που σου επιστρέφει αργότερα. Εάν δε, φορτώνεις την payzy με πιστωτική που έχει και αυτή 1% επιστροφή, όπως της Τράπεζας Αττικής, παίρνεις συνολικά 22%. 

Επεξ/σία από Makis38
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Antretng είπε

Αρα το 1% ειναι πόντοι και το 19% ευρω;

Αυτο αφορα καρτεϛ τηϛ Eurobank, εχω την εντυπωση, που συμμετεχουν στο προγρμμα €πιστροφη και οχι την προωθητικη ενεργεια τηϛ payzy. Εκτωϛ αν δε μιλαϛ για αυτο.

Επεξ/σία από vangelis_k

1 hour ago, vangelis_k said:

Αυτο αφορα καρτεϛ τηϛ Eurobank, εχω την εντυπωση, που συμμετεχουν στο προγρμμα €πιστροφη και οχι την προωθητικη ενεργεια τηϛ payzy. Εκτωϛ αν δε μιλαϛ για αυτο.

Έτσι, τα μπλέξανε τα παιδιά. Άλλο αυτό. Το νήμα είναι για την payzy

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...