Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Feigen είπε

εμένα ειναι το 3ο asus laptop που αγοράζω με oled και δεν ειχα ποτέ κανένα πρόβλημα εδω και χρονια

Εσύ ποιον άκουσες να χει πρόβλημα?

Προσωπικά ο,τι laptop ειχα με ips το έβαλα στην ακρη γιατι η οθόνη ειναι πολυ υποδεέστερη μπροστά στις oled.

Αν τα κρατάς 2-3 χρόνια το καθένα, μάλλον δεν προλαβαίνει καν να εμφανιστεί. Εξαρτάται κι από τη χρήση βέβαια και τις ρυθμίσεις.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για οσους δεν τους ενδιαφερει (ή αποφευγουν) oled, πατε σε αυτο που εχει και δυνατοτερο επεξεργαστη

https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/laptops/laptops-15-kai-ano/asus-vivobook-15-15.6-fhd-ips/intel-core-i7-12700h/16gb/512gb/windows-11-home-laptop/?productId=20432124&fname=&fvalue=

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Antretng είπε

Για οσους δεν τους ενδιαφερει (ή αποφευγουν) oled, πατε σε αυτο που εχει και δυνατοτερο επεξεργαστη

https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/laptops/laptops-15-kai-ano/asus-vivobook-15-15.6-fhd-ips/intel-core-i7-12700h/16gb/512gb/windows-11-home-laptop/?productId=20432124&fname=&fvalue=

τα hp που παρέθεσα δεν είναι καλά?

• Haha 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jimis98 είπε

Απο οτι βλεπω σε benchmarks, θεωρητικα εχουν χειροτερο επεξεργαστη ενω πληρώνεις και αρκετα παραπανω χρηματα.

Δεν νομιζω οτι αξιζουν ιδιαιτερα. Δεν γνωριζω βεβαια αν εχουν διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Antretng είπε

Απο οτι βλεπω σε benchmarks, θεωρητικα εχουν χειροτερο επεξεργαστη ενω πληρώνεις και αρκετα παραπανω χρηματα.

Δεν νομιζω οτι αξιζουν ιδιαιτερα. Δεν γνωριζω βεβαια αν εχουν διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης.

περνουν και κάρτα sim από όσο θυμάμαι 

ποιες γενιές cpu πρέπει να κοιτάμε?

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

Προσωπικά δεν θα τα επέλεγα σε τέτοια τιμή λόγω οθόνης (250 nits, 45% NTSC) σύμφωνα με τα αναγραφόμενα specs. Το Oled που εξαντλήθηκε φάνηκε καλή ευκαιρία πάντως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Αν τα κρατάς 2-3 χρόνια το καθένα, μάλλον δεν προλαβαίνει καν να εμφανιστεί. Εξαρτάται κι από τη χρήση βέβαια και τις ρυθμίσεις.

αρα συμφωνουμε οτι οσοι πιστευουν οτι θα κανει burn in ειναι μια μπαρουφα που απο καπου την ακουσαν και δεν ειχαν ποτε τους οι ιδιοι oled asus για να κρινουν.

4χρονισ εγγυηση δινουν για τους δυσπιστους παντως

Βαλτε διπλα διπλα ενα asus oled  με ενα hp με ntsc και αμφιβαλλω αν θα  διαλεγατε το hp ακομη κι αν σας το χαριζαν

Επεξ/σία από Feigen
  • Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Glikos είπε

Προσωπικά δεν θα τα επέλεγα σε τέτοια τιμή λόγω οθόνης (250 nits, 45% NTSC) σύμφωνα με τα αναγραφόμενα specs. Το Oled που εξαντλήθηκε φάνηκε καλή ευκαιρία πάντως.

στα πόσα πρέπει να κοιτάμε?

από την άλλη λένε  τα oled παθαίνουν burn in

• Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jimis98 είπε

στα πόσα πρέπει να κοιτάμε?

από την άλλη λένε  τα oled παθαίνουν burn in

Εννοώ ότι προσωπικά δεν θα έδινα 800-900 ευρώ για τα παραπάνω λόγω specs οθόνης. Ο Γερμανός κάτι φορές βάζει πάλι διαθέσιμα κάτι προιόντα οπότε αν δεν βιάζεσαι και έχεις χρόνο τσέκαρε συχνά πυκνά εκείνο με την οθόνη Oled 2.8K μπας και..Δεν ξέρω βέβαια και το budget / χρήση που έχεις. Τώρα για το burn in δεν ξέρω τι παίζει καθώς δεν είχα ποτέ Oled αλλά πιθανόν να έχουν κάποιο panel protect software για προστασία. Υπάρχει πάντως και ένα άλλο διαθέσιμο με Oled FHD καθώς και ένα IPS με τον i7-12700H.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Glikos είπε

Εννοώ ότι προσωπικά δεν θα έδινα 800-900 ευρώ για τα παραπάνω λόγω specs οθόνης. Ο Γερμανός κάτι φορές βάζει πάλι διαθέσιμα κάτι προιόντα οπότε αν δεν βιάζεσαι και έχεις χρόνο τσέκαρε συχνά πυκνά εκείνο με την οθόνη Oled 2.8K μπας και..Δεν ξέρω βέβαια και το budget / χρήση που έχεις. Τώρα για το burn in δεν ξέρω τι παίζει καθώς δεν είχα ποτέ Oled αλλά πιθανόν να έχουν κάποιο panel protect software για προστασία. Υπάρχει πάντως και ένα άλλο διαθέσιμο με Oled FHD καθώς και ένα IPS με τον i7-12700H.

δεν το βιάζομαι 

αλλά ποσα nits πρέπει να έχουν για να αξίζουν?

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimis98 είπε

αλλά ποσα nits πρέπει να έχουν για να αξίζουν?

Το αν αξίζει είναι υποκειμενικό και ανάλογα το budget/χρήση. Στα λεφτά που κοιτάς θα έλεγα να αποφύγεις το 45% NTSC αφού σε τέτοιες τιμές βρίσκεις πολύ καλύτερες οθόνες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Glikos είπε

Το αν αξίζει είναι υποκειμενικό και ανάλογα το budget/χρήση. Στα λεφτά που κοιτάς θα έλεγα να αποφύγεις το 45% NTSC αφού σε τέτοιες τιμές βρίσκεις πολύ καλύτερες οθόνες.

τι δείχνει αυτό?

μετα βάζεις λιγα παραπάνω και περνεις MacBook 

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimis98 είπε

τι δείχνει αυτό?

μετα βάζεις λιγα παραπάνω και περνεις MacBook 

Έχει να κάνει με το χρωματικό εύρος. Προσωπικά στο Lenovo μου δεν με χαλάει, συν ότι είχα σταθεί τυχερός και το είχα πάρει < 200 ευρώ καινούριο. Αλλά αν έδινα 800-900 θα προτιμούσα άλλο, ίσως Oled για να δω πως είναι δεν ξέρω.

Σου προτείνω να κάνεις καλή έρευνα αγοράς καθώς και ψάξιμο σχετικά με οθόνες, reviews κλπ και ανάλογα την χρήση και τα λεφτά που διαθέτεις παίρνεις κάποιο.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Glikos είπε

Έχει να κάνει με το χρωματικό εύρος. Προσωπικά στο Lenovo μου δεν με χαλάει, συν ότι είχα σταθεί τυχερός και το είχα πάρει < 200 ευρώ καινούριο. Αλλά αν έδινα 800-900 θα προτιμούσα άλλο, ίσως Oled για να δω πως είναι δεν ξέρω.

Σου προτείνω να κάνεις καλή έρευνα αγοράς καθώς και ψάξιμο σχετικά με οθόνες, reviews κλπ και ανάλογα την χρήση και τα λεφτά που διαθέτεις παίρνεις κάποιο.

τα review είναι και στημένα 

για τα macbook τι άποψη έχεις?

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimis98 είπε

τα review είναι και στημένα 

για τα macbook τι άποψη έχεις?

Δεν είχα ποτέ mac οπότε δεν ξέρω. Ρώτα κάποιον που τα έχει δουλέψει για περισσότερα info. Έχει κάποια σε έκπτωση ο Γερμανός αλλά τα περισσότερα δεν είναι διαθέσιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...