dino77 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου καλησπέρα, έχει αγοράσει κάποιος με pazy και δόσεις; Γενικά εμενα μου σκαέι στην πληρωμη με pazy.(εχω αλλάξει τα ορια κτλ, εχω μιλη΄σει μαζι οτυς δεν εχουν ιδεα) Με άλλες καρτες οκ. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δε νομίζω ότι γίνεται. Η payzy είναι prepaid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkatsab Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου On 10/09/2024 at 18:35, nek4d said: 1) Βαλε αλλη καρτα payzy 2) Φτιαξε αλλο λογαριασμο στον Γερμανο (και απο αλλο browser), θα "περασει" εως δια μαγειας 😉 κι αλλο λογαριασμο εκανα εγω και αλλη καρτα αλλα καμια μαγεια ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Στο αρχικό ποστ λέει ως 12/09. Όμως βλέπω ακόμα ενεργή τη προσφορά. Ισχύει ή θα φάμε ακυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Antretng είπε Στο αρχικό ποστ λέει ως 12/09. Όμως βλέπω ακόμα ενεργή τη προσφορά. Ισχύει ή θα φάμε ακυρο; Ψάξε τους όρους της ενέργειας μήπως πήρε επέκταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Από ότι βλέπω "2. Η διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας ορίζεται από 02/09/2024, ώρα 00:00:01 έως και 17/09/2024, ώρα 22:59:59 (εφεξής «Διάρκεια»)." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, Johnkatsab said: κι αλλο λογαριασμο εκανα εγω και αλλη καρτα αλλα καμια μαγεια ακομα... Δοκιμασε απο αλλο browser χωρις addons/extensions. Αν δεν περασει ουτε ετσι, θα χρειαστω να σε επισκεφθω 😄 Η εναλλακτικα πηγαινε με το φορητο σου σε ενα καταστημα Γερμανος μπας και σε βοηθησουν εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feigen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου ηρθε κι εμένα σημερα ολα κομπλέ με τα δωρα του μεσα κλπ. Ενεργοποίησα και την εγγύηση στα 4χρόνια και έκανα αίτηση και στην payzy εφαρμογη για την επιστροφή του 20%. Σουπερ προσφορά το Asus με την οθονάρα oled στα 2.8Κ. Εξαντλήθηκε μάλιστα το συγκεκριμένο βλέπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stasiLaz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, Feigen είπε ηρθε κι εμένα σημερα ολα κομπλέ με τα δωρα του μεσα κλπ. Ενεργοποίησα και την εγγύηση στα 4χρόνια και έκανα αίτηση και στην payzy εφαρμογη για την επιστροφή του 20%. Σουπερ προσφορά το Asus με την οθονάρα oled στα 2.8Κ. Εξαντλήθηκε μάλιστα το συγκεκριμένο βλέπω Καλημερα στην παρεα, να ρωτησω ηθελα, πως ενεργοποιησες την εγγυηση, για τα 4 χρονια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feigen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 55 λεπτά πριν, stasiLaz είπε Καλημερα στην παρεα, να ρωτησω ηθελα, πως ενεργοποιησες την εγγυηση, για τα 4 χρονια? πηγα σε ενα υποκατάστημα γερμανος και μου έδωσαν ενα ασφαλιστήριο συμβόλαιο της allianz που καλύπτει τα 2 επόμενα χρονια απ' τα 2 πρωτα χρόνια της εργοστασιακής εγγύησης. Καλύπτονται αναρίθμητες επισκευές, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών και του κόστους εργασίας. Το αναγράφει "Ομοιες καλύψεις με την αρχικη 2ετη εγγύηση του κατασκευαστή." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Στις 2/9/2024 στις 4:00 ΠΜ, Romanzo Criminale είπε Οι τιμές ισχύουν έως και 12/09/2024 Αυτο ας αλλαξει σε 17/09/2024 μιας και πηρε παραταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkatsab Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, nek4d said: Δοκιμασε απο αλλο browser χωρις addons/extensions. Αν δεν περασει ουτε ετσι, θα χρειαστω να σε επισκεφθω 😄 Η εναλλακτικα πηγαινε με το φορητο σου σε ενα καταστημα Γερμανος μπας και σε βοηθησουν εκει. Τελικά αυτό έκανα, πήγα σε κατάστημα cosmote και έγινε η παραγγελία. από ότι κατάλαβα δεν ήταν η πρώτη φορά που το είδαν αυτό το πρόβλημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Johnkatsab said: Τελικά αυτό έκανα, πήγα σε κατάστημα cosmote και έγινε η παραγγελία. από ότι κατάλαβα δεν ήταν η πρώτη φορά που το είδαν αυτό το πρόβλημα... Ετσι ειναι, δεν απαντησα τυχαια, "εφαγα πορτα" 2-3 φορες μεχρι να μαθω 😋 Την πρωτη μαλιστα φορα, το ειχα παρατησει, δεν θυμαμαι ποτε και πως, αλλα δεν το συνεχισα μετα απο αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες, χωρις να κανω τελικα την αγορα. Την επομενη/μεθεπομενη φορα, απο αντιδραση, το "εψαξα" και εμαθα... Το αξιοσημειωτο ειναι οτι ο παλιος λογαριασμος που δεν επαιζε τοτε, τωρα παιζει κανονικα..., τρεχα γυρευε... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από nek4d 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Ολοι εχουν παρει τα δωρα? Γιατι σε εμενα δεν τα ειχε το καταστημα και μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν οταν τα εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feigen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου ολα τα δωρα κομπλε και ηταν και πολυ χρησιμα. Το δε asus ειχε απιστευτη οθοναρα 2,8κ oled στα 120mhz που δε διαφημιζαν ουτε καν στο site. Φοβερο και εντελως αθορυβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα