Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, poulinos είπε

πηγαινε τωρα το καλοκαιρι και μπες στον ηλεκτρικο να δεις αν η γατα ή ο ανθρωπος βρωμαει

Μόνο το καλοκαιρι; Δε πλένονται με τους 40 βαθμούς, πλένονται όταν έχει κρύο νομίζεις;

• Like 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, piccolino είπε

Μόνο το καλοκαιρι; Δε πλένονται με τους 40 βαθμούς, πλένονται όταν έχει κρύο νομίζεις;

Το ότι γίνεται σύγκριση μεταξύ σπιτιού και ηλεκτρικού σαν επιχείρημα  βγάζει πολύ νόημα θες να μου πεις 😢

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Το ότι γίνεται σύγκριση μεταξύ σπιτιού και ηλεκτρικού σαν επιχείρημα  βγάζει πολύ νόημα θες να μου πεις 😢

Τον βρωμιάρη όπου και να τον βάλεις θα βρωμάει. Γάτα που είναι σε σπίτι, δεν έχω συναντήσει ποτέ να βρωμάει. Σε αντίθεση με ανθρώπους.

Όπως προείπα, έχω μεγαλώσει με γάτες. Η μόνη "βρωμιά" είναι οι τρίχες. Πρόβλημα που βελτιώνεται όταν βουρτσίζεις το τρίχωμα της γάτας όσο πιο συχνά γίνεται και μαζεύει έτσι η βούρτσα τις τρίχες.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, piccolino είπε

Όπως προείπα, έχω μεγαλώσει με γάτες. Η μόνη "βρωμιά" είναι οι τρίχες.

H να πάρεις μια Sphynx cat που δεν μαδάει. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ αυτές οι γάτες, τον χειμώνα τους βάζεις και ρουχαλάκια για να μην κρυώνουν και ειναι πολυ όμορφες. Αν μπορούσα θα έπαιρνα μια αλλα δεν μου το επιτρέπει η δουλειά μου.

Screenshot from 2024-09-02 21-26-09.png

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε

H να πάρεις μια Sphynx cat που δεν μαδάει. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ αυτές οι γάτες, τον χειμώνα τους βάζεις και ρουχαλάκια για να μην κρυώνουν και ειναι πολυ όμορφες. Αν μπορούσα θα έπαιρνα μια αλλα δεν μου το επιτρέπει η δουλειά μου.

Είμαι της άποψης πως από τη στιγμή που αποφασίζεις να αποκτήσεις κατοικίδιο, συμβιβάζεσαι και με τις όποιες "συνέπειες" και προσαρμόζεσαι. Είναι πολύ ωραίες αυτές οι γάτες, βγάζουν κάτι αριστοκρατικό. Θα μου άρεσε και μια τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, piccolino είπε

Είμαι της άποψης πως από τη στιγμή που αποφασίζεις να αποκτήσεις κατοικίδιο, συμβιβάζεσαι και με τις όποιες "συνέπειες" και προσαρμόζεσαι.

Ισχύει, αλλιώς να μην το πάρεις καθόλου. Το ζώο δεν είναι "παιχνίδι"  :) 
Έχουν και αυτα ψυχή και δικαίωμα ύπαρξης πανω στην Γη, και προσπαθούν να επιβιώσουν σε εναν "αφιλόξενο" κόσμο στον οποίο εμείς (οι άνθρωποι) καταντήσαμε ετσι, και φυσικά το πληρώνουν το τίμημα και αυτα μαζί μας. 

6 λεπτά πριν, piccolino είπε

Είναι πολύ ωραίες αυτές οι γάτες, βγάζουν κάτι αριστοκρατικό. Θα μου άρεσε και μια τέτοια.

Όλη η ομορφιά σε μια φωτογραφία 

Screenshot from 2024-09-02 21-40-46.png

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Ισχύει, αλλιώς να μην το πάρεις καθόλου. Το ζώο δεν είναι "παιχνίδι"  :) 
Έχουν και αυτα ψυχή και δικαίωμα ύπαρξης πανω στην Γη, και προσπαθούν να επιβιώσουν σε εναν "αφιλόξενο" κόσμο στον οποίο εμείς (οι άνθρωποι) καταντήσαμε ετσι, και φυσικά το πληρώνουν το τίμημα και αυτα μαζί μας. 

Όλη η ομορφιά σε μια φωτογραφία 

Screenshot from 2024-09-02 21-40-46.png

προσωπικα με τρομαζουν 😁

Επισης το 90% της γατοεμπειριας ειναι το μαλακο απαλο τριχωμα.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

H να πάρεις μια Sphynx cat που δεν μαδάει. 

Άμα πάρει τέτοιο πράγμα δεν πρόκειται να ξανακοιμηθεί ο γκόμενος στο κρεβάτι νύχτα! 👿🤣🤣🤣🤣

Επεξ/σία από doomnx
  • Haha 9
Δημοσ.
4 ώρες πριν, piccolino είπε

Έχουν μάθει οτι γύρω στις 8 κατεβαίνει ο υπηρέτης να ετοιμάσει πρωινό. Που νομίζεις πως είσαι και αφεντικό 🙂

back-to-work-slave.jpeg

actually-dont-bother-with-questions.jpeg

• Haha 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, piccolino είπε

Τον βρωμιάρη όπου και να τον βάλεις θα βρωμάει. Γάτα που είναι σε σπίτι, δεν έχω συναντήσει ποτέ να βρωμάει. Σε αντίθεση με ανθρώπους.

Όπως προείπα, έχω μεγαλώσει με γάτες. Η μόνη "βρωμιά" είναι οι τρίχες. Πρόβλημα που βελτιώνεται όταν βουρτσίζεις το τρίχωμα της γάτας όσο πιο συχνά γίνεται και μαζεύει έτσι η βούρτσα τις τρίχες.

ναι και το χεσιμο.Καμια δεκαρια γατες εχουν χεσει ολο το συμπαν γυρω τους.Και εκει που ειχα την αποψη οτι μονο σε χωμα τα κανουν με διαψευσαν.

Ωχ ξεχασα.Μαλλον δεν ειχες ποτε αρσενικη να παει να ψεκαζει τον ανδρισμο της σε καθε γωνια να δεις βρωμα.

Ολα ζεχνουν!!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilllis είπε

ναι και το χεσιμο.Καμια δεκαρια γατες εχουν χεσει ολο το συμπαν γυρω τους.Και εκει που ειχα την αποψη οτι μονο σε χωμα τα κανουν με διαψευσαν.

Ωχ ξεχασα.Μαλλον δεν ειχες ποτε αρσενικη να παει να ψεκαζει τον ανδρισμο της σε καθε γωνια να δεις βρωμα.

Ολα ζεχνουν!!

Οι γάτες είναι από τα πιο καθαρά ζώα, αν η "τουαλέτα" τους είναι καθαρή (είτε αμμολεκάνη, είτε χώρος με χώμα στην αυλή) θα τη χρησιμοποιήσουν. Αν είναι βρώμικη προφανώς όχι, θα πάει σε όποιο καθαρό σημείο βρει. Όταν λοιπόν έχουμε μια γάτα για κατοικίδιο, φροντίζουμε και η "τουαλέτα" της να είναι καθαρή, για να μη λερώνει όπου να ναι. Καθημερινά παίρνει ελάχιστο χρόνο, μια φορά τη βδομάδα που πρέπει να γίνει "γενική καθαριότητα" θα πάρει λίγη παραπάνω ώρα.

Είχα και αρσενικά και θηλυκά. Δεν είχαμε πρόβλημα με ψεκασμούς στο σπίτι, επειδή δε χρειαζόταν να ψεκάσουν για να σημαδέψουν το χώρο τους. Δε ψεκάζουν όπου να ναι όποτε να ναι, ψεκάζουν σε σημεία που υπάρχει η μυρωδιά άλλων ζώων, για να την καλύψουν με τη δική τους και να οριοθετήσουν την περιοχή κυριαρχίας τους.

Δεν έχεις ζήσει με ζώα μάλλον, αυτά που περιγράφεις τα συναντάς σε αδέσποτα, όχι σε κατοικίδια.

Δημοσ.

Η λύση είναι μονόδρομος, αν δεν αντέχει, άλλαξε τον (το αγόρι σου)

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να κοιμάσαι με το γατί σου παρέα, εμείς το κάνουμε εδώ και 5 χρόνια και όλα καλά, το μόνο αρνητικό η τρίχα στα σεντόνια αλλά υπάρχουν λύσεις και για αυτό. >> ΔΕΣ ΕΔΩ <<

Δημοσ.
5 ώρες πριν, adi32 είπε

Παίρνω το μέρος του ανθρώπου που δε θέλει τα ζώα να ανεβαίνουν εκεί που κοιμάται 

Επιτρέπεται? 

Φυσικά. Απλά είσαι εκτός θέματος. 

Όταν γράψει ο φίλος της, μπορείς να γράψεις εκεί.. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...