Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεροπίστολο  και κάθε φορά που το κάνει τησ ρίχνεις ...σε 4-5 μέρες θα σταματήσει.100% εγγυημένα . Οσοι δεν βάζουν όρια στις Γάτες μέσα στο σπίτι νομίζω οτι δεν εχουν καλή ποιότητα συμβίωσης με το ΄ζωο.

• Like 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Νεροπίστολο  και κάθε φορά που το κάνει τησ ρίχνεις ...σε 4-5 μέρες θα σταματήσει.100% εγγυημένα . Οσοι δεν βάζουν όρια στις Γάτες μέσα στο σπίτι νομίζω οτι δεν εχουν καλή ποιότητα συμβίωσης με το ΄ζωο.

Αυτο. Μαθαινουν οι γατες δεν είναι χαζες. Εγω τους ριχνω μια "κλωτσια" και φευγουν. Δεν τους αρεσει, μετα απο μερικες μαθαινουν ομως οτι δεν περναει το δικό τους και τελος. Μην ανησυχείς, παλι θα σε αγαπανε. Φωναξε τους και ριξε καμια στον κωλο με εφημεριδα και σιγα σιγα θα ηρεμησεις. Αν ειχαν μαθει να κοιμούνται στο κρεββατι ειναι πιο δυσκολο βεβαια. Μπορει επισης να βγαλουν εκδίκηση. Να πετανε κατω πιατα ποτηρια καδρα κτλ. Φευγει σιγα σιγα και αυτο. 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς σου έκατσε ιδιαίτερη και σπάνια περίπτωση ανθρώπου που "σιχαίνεται" να ανεβαίνει ένα ζώο στο κρεβάτι, που έχει ξεσκονισει ολες τις γωνίες του σπιτιού και που έχει πατήσει στη χεσμενη και κατούρημενη άμμο στην οποία με τα υπερκαθαρα πατουσακια έχει κρύψει τα κακάκια του κάτω απ' αυτή.( Α ναι, ξέχασα οτι τα γλύφει και τα κάνει λαμπικο).

Απ' τη μία μάθαμε να πλένουμε τα χέρια μας όταν πάμε τουαλέτες σχολιάστηκα με σαπούνι, και τώρα τις ίδιες τις εστίες βρωμιάς τις βάζουμε στο κρεβάτι.

Anyway,  λίγο να τα ζόρισεις τα γατάκια θα μάθουν, χτυπά με το δάχτυλο το κεφάλι που τα ενοχλεί και μια χαρά θα μάθουν. Πέτα και τίποτα ογκώδες μπροστά στη πόρτα. Σε 2-4 μέρες θα χουν στρώσει χαρακτήρα.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Μια άλλη λύση είναι να τα περιορίσεις σε ενδιάμεσο χώρο. Π.χ. αν από το Υ/Δ σου υπάρχει χολ με πόρτα που κλείνει και μετά το σαλόνι, τα βάζεις στο σαλόνι και κλείνεις την ενδιάμεση πόρτα.

Σε μας που είναι μεζονέτα με εσωτερική σκάλα, τα αφήνω στον κάτω όροφο και βάζω ένα πλαστικό πλέγμα στη σκάλα που δεν τους επιτρέπει να ανέβουν στον άλλο όροφο. Ε μια χαρά είναι, το μισό σπίτι δικό τους τα βράδια. Και έχουν μάθει ότι γύρω στις 8πμ κατεβαίνει το αφεντικό :)

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, jimis_vts said:

Θα φανώ λίγο κακός αλλά τα γατιά μπαλκόνι... Αλλιώς σε βλέπω ή σχέση ή γατιά και πάντα μόνη... Πόσο θ'αντέξει να κοιμάστε χώρια??

10-15 χρονια που θα ζησει η γατα ακομα :P

• Haha 4
Δημοσ.

Παρακαλώ να εγγραφεί στο φόρουμ και το αγόρι να μας γράψει και ο ίδιος ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα της συνύπαρξης.

μέχρι τότε

Deer Popcorn GIF

• Haha 8
Δημοσ.

Παιδιά αρχικά ευχαριστώ όλους 1 προς 1 για την οποία απάντηση. Ο χρόνος σας δεν είναι δεδομένος. 

Έπειτα, να σας πω κάπου εδώ ότι ούτε στο μπαλκόνι θέλουμε να βγάλουμε τα γατάκια καθώς τα θεωρούμε οικογένεια μας-αυτό είναι απάνθρωπο, ουτε είμαστε τίποτα κακοί άνθρωποι να μην αγαπούν τα ζώα. Αποτυπώνω μια αλήθεια, που πιστεύω ότι αρκετοί ίσως είχαν ή έχουν τέτοιο θέμα. Προφανώς και οι 2 μας γνωρίζαμε ότι η συγκατοίκηση ίσως να μην είναι εύκολη δεδομένου ότι ένας εκ τών δύο δεν είχε ζήσει ποτέ με ζωακια. Και ήταν συνειδητή απόφαση. 

Όμως, στην πραγματικότητα αυτό θέλει δουλειά και όπως πολλοί από εδώ με παροτρύνετε εκπαίδευση (όσο πάει) και στα 2 είδη. Αυτό ενδεχομένως να μην έγινε με απόλυτο πρόγραμμα και αφοσίωση από την αρχή και αναφέρομαι πάντα στο πως εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά στο σπίτι με τα ζωάκια. 

Να πω επίσης ότι τον τελευταίο καιρό ο σύντροφός δεν εργαζόταν για τους τελευταία 2 μήνες , οπότε ίσως να πίστευαν ότι έδινα παραπάνω προσοχή σε εκείνον; Ίσως ότι λείπαμε και σπαστά 2, 3 εβδομάδες και τους έλειπε η παρουσία η δική μας; Η γατούλα που συνεπάγεται έτσι πήγε και αρκετές φορές κτηνίατρο τον Ιούλιο, οπότε ίσως να έπαθε κάτι εκεί. Κλινικά είναι καλά όμως καναμε πολλές εξετάσεις. Δεν έχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα. 

Ήμουν σίγουρη ότι θα άκουγα απαντήσεις όπως άλλαξε σύντροφο ή ειρωνικά σχόλια (σε κάποια γέλασα), αλλά ήθελα πραγματικά να ακούσω συμβουλές. Και κάποιοι όντως βοηθήσατε. Γιατί είναι ωραίο να το παίζουμε όλοι ωραίοι στο ίντερνετ κλπ, αλλά πιστεύω ότι τέτοιες συνθήκες παίζουν σε αρκετά σπίτια. 

Για το record  που λένε στο χωριό μου, έιχα δοκιμάσει ταινία διπλής όψης κάποια στιγμή, αλλά αποτυχία. Δοκιμάζω να αφήνω τηλεόραση ανοιχτή και φωτάκι. Φαγακι πριν τον ύπνο, παιχνίδι να είμαι ειλικρινής δεν αφοσιώνω πολύ χρόνο, ίσως και σχεδόν καθόλου. Αυτό είναι λάθος.

Έχουμε πάρει και το diffuser  με φερομόνες, αλλά είναι πολύ νέα προσθήκη αυτό και δεν έχω να σας πω κάτι. 

Έχουμε σπίτι χωρίς πόρτες, μόνο στο υπνοδωμάτιο, οπότε το σενάριο περιορισμος σε έναν χώρο δεν παίζει. Έχω παραγγείλει μια επιφάνεια για την πόρτα και αναμένω να δω πως θα πάει. 

Σαν φροντιστής των μικρών κατανοώ τα σφάλματα μου, θέλουν παραπάνω χρόνο κλπ. Από την άλλη να πω κάπου εδώ ότι ο σύντροφός ασχολείται και εκείνος και τα παίζει τα χαϊδεύει, δεν τα σιχαίνεται. Χαϊδεύει και όλα τα αδέσποτα έξω στοκ δρόμο. Απλώς είναι κατανοητό πιστεύω σε κάποιος ανθρώπους να μην αρέσουν οι τρίχες στο κρεβάτι π.χ κλπ. Δεν χαρακτηρίζεται ένας άνθρωπος από αυτό εάν είναι καλός αν αγαπάει ζώα κλπ. 

Συγγνώμη για το ΤΕΡΆΣΤΙΟ κείμενο, αλλά είχα λίγο χρόνο να δω τα μηνύματα σας τώρα. 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας. Θα διαβάσω προσεκτικά όλα τα χρήσιμα μηνύματα και θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω στο βέλτιστο. 

• Like 14
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Mhdenistis said:

Όχι αλλά έχω ακούσει άλλες περιπτώσεις.

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Εγώ έχω ακούσει πως το βράδυ που κοιμάσαι έρχονται από πάνω σου και σου απορροφούν ενέργεια και χρόνια ζωής. Έτσι γεμίζουν και τα 7 slots ψυχών τους. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 16
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ideal09 είπε

Δυστυχώς σου έκατσε ιδιαίτερη και σπάνια περίπτωση ανθρώπου που "σιχαίνεται" να ανεβαίνει ένα ζώο στο κρεβάτι, που έχει ξεσκονισει ολες τις γωνίες του σπιτιού και που έχει πατήσει στη χεσμενη και κατούρημενη άμμο στην οποία με τα υπερκαθαρα πατουσακια έχει κρύψει τα κακάκια του κάτω απ' αυτή.( Α ναι, ξέχασα οτι τα γλύφει και τα κάνει λαμπικο).

Απ' τη μία μάθαμε να πλένουμε τα χέρια μας όταν πάμε τουαλέτες σχολιάστηκα με σαπούνι, και τώρα τις ίδιες τις εστίες βρωμιάς τις βάζουμε στο κρεβάτι

Δεν εχουν καμια δουλεια τα ζωα μεσα στο σπιτι.

Εστια βρωμιας και μικροβιων 

• Like 1
  • Confused 4
  • Sad 1
  • Haha 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, adi32 είπε

Η γατα μου ειναι ολη μερα μεσα στο σπιτι, απο που φερνει τα μικροβια?

Η γατα μου εχει κανει ολα τα εμβολια. Εσυ?

• Like 5
  • Thanks 4
  • Haha 3
Δημοσ.
14 minutes ago, adi32 said:

Οκ, αλλά ούτε εσύ έχεις καμιά δουλειά σε αυτό το thread τελικά. Δεν συνεισφέρεις κάτι. Σωστά;

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fsbmaniac είπε

Τρομερη ιδεα

Αντε να προτεινει κανεις αλλος και τειζερ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...