Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, micos000 είπε

Για να μου φύγει η περιέργεια, βάλε πάλι τον παλιό δίσκο, άνοιξε το και δες στη διαχείριση συσκευών πως αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών (Προσαρμογέας οθόνης)

AMD Radeon (TM) R4 Graphics

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, megaklhs είπε

AMD Radeon (TM) R4 Graphics

ΟΚ. Δεν είναι καμία περίεργη ή εξωτική κάρτα (π.χ. via). Θα έπρεπε να την αναγνωρίσουν κανονικά τα windows και το Linux.

Από εδώ και πέρα όμως δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο χωρίς να πιάσω το λάπτοπ στα χέρια μου.

Στις 3/9/2024 στις 10:31 ΜΜ, megaklhs είπε

Έβγαλα τον δίσκο τον ssd τον φόρμαρα στο δικό μου το pc του έβαλα μέσα τα windows 10 64bit σαν αυτά που είχε το μηχάνημα του παιδιού... Στο δικό μου το pc μια χαρά το άνοιγε πέρασα και προγράμματα μέσα κτλ... Μόλις τον έβαλα επάνω στο δικό του το pc και πήγε να κάνει εκκίνηση των windows ξεκίνησε και κάνει restart και μετά πετάει εκείνη την περίεργη οθόνη

Αυτό ξακάντο αλλά αυτήν τη φορά μόλις μπεις στην επιφάνεια μην κάνεις τίποτα άλλο, απλά πάτα εκτέλεση (WINDOWS+R) και γράψε sysprep (1). Τρέξε το εκτελέσιμο (2) σαν διαχειριστής, βάλε τις τρεις επιλογές όπως στο screenshot και πάτα ΟΚ (3). Θα κάνει μια προετοιμασία και θα τερματίσει. Άλλαξε τον δίσκο και δες πως θα πάει.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...