Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με οθόνη LG UltraGear 27GR93U-B

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη οθόνη, στον ένα μήνα που την αγόρασα ξαφνικά όταν την άνοιγα έβγαζε γραμμές στο άνοιγμά που βγάζει το λογότυπο αποφάσισα μετά από αρκετό καιρό περίπου 5 μήνες γιατί δε μου το έκανε συνέχεια να τη στείλω στην αντιπροσωπεία της LG,  η οθόνη είναι αγορασμένη από το αμαζον. Λοιπόν, ήρθαν την πήρανε κάνανε περίπου 1 εβδομάδα δεν τους έβγαλε το πρόβλημα, τη φέρνουν σπίτι τη συνδέει ο τεχνικός, στάθηκα τυχερός εκεί γιατί το έκανε το πρόβλημα  στο άνοιγμα, την ξανά παίρνει πάλι πίσω, με λέει θα γίνει αλλαγή πάνελ, αλλάζουν το πάνελ περίπου 3 εβδομάδες την ειχανε, όλα λέει καλώς. Τίποτα τελικά δεν άλλαξε τα ίδια προβλήματα και χειρότερα, η οθόνη πλέον σβήνει πολλές φορές όταν βλέπω πχ το google street view κυρίως ή όταν παίζει κάποιο βίντεο στο youtube άλλα το κυριότερο είναι και το έντονο flickering που εχει. Έρχονται ξανά παίρνουν την οθόνη για 3 φορά με λένε δε βλέπουμε το πρόβλημα, επειδή έμεινα χωρίς υπολογιστή πήγα την πήρα την οθόνη άλλα με λέει ο υπεύθυνος της LG αντε και να αλλάξουμε την πλακέτα θα φτιάξει το πρόβλημα;  Δυστυχώς βλέπω στο ίδιο μοντέλο της οθόνης αναφορές και από άλλους χρήστες στο αμαζον ότι είναι ελαττωματικό ακριβώς οι ίδιες γραμμές, με λέει αυτός στην LG μπορεί να την έσπασαν την οθόνη και άλλες τέτοιες δικαιολογίες. Με λίγα λόγια κάνανε αλλαγή πάνελ ενώ δεν ήτανε αυτό το πρόβλημα, η οθόνη έκανε 650€ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, σαν τελευταία λύση είναι να τη στείλουμε στο αμαζον άλλα δεν ξέρω τώρα αλλάχτηκε και το πάνελ θα τη δεχτούν;          

1.jpg

2.jpg

3.jpg

20240724170949_c7a7d25d.jpeg

Επεξ/σία από panos0100
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον έχεις αποδεικτικό από την επίσημη αντιπροσωπεία πως έχει πρόβλημα που δεν μπορούν να επισκευάσουν, πές τους να τη στείλουν αυτοί στο amazon.

• Like 1

7 λεπτά πριν, tasvar είπε

Εφόσον έχεις αποδεικτικό από την επίσημη αντιπροσωπεία πως έχει πρόβλημα που δεν μπορούν να επισκευάσουν, πές τους να τη στείλουν αυτοί στο amazon.

Δεν την στελνουν παρα μονο την κανουν βολτα την οθονη λεει σε αυτους δεν κανει τιποτα εχω βιντεο φωτογραφιες τα παντα 

Μόλις τώρα, tasvar είπε

Επικοινώνησε με amazon και στείλε τους τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Είναι από κατάστημα η οθόνη δεν ξέρω θα μιλήσω μήπως μου τη στείλει αυτός δεν ξέρω τα έξοδα αποστολής  πόσο βγαίνουν  άλλα και άλλη οθόνη να στείλουν πάλι τα ίδια θα κάνει, σε πολλούς χάλασε η συγκεκριμένη οθόνη και όλοι έχουνε πρόβλημα και το άλλο είναι αν θα τη δεχτούν γιατί αλλάχτηκε το πανελ  

Μόλις τώρα, tasvar είπε

Δοκίμασε. Δεν χάνεις κάτι.

Αυτοί μάλλον ξέρουν το πρόβλημα άλλα δε δέχονται ούτε να δώσουν κάποια άλλη οθόνη ούτε τίποτα, το κακο με αυτη την οθονη ειναι οτι δεν τα κανει συνεχεια ολα αυτα δεν μενουν οι γραμμες μονο προχτες ετυχε την ωρα που ήμουν στο facebook να βγουν παλι οι γραμμες και να μεινουν δεν το κανει συχνα  

4 λεπτά πριν, tasvar είπε

Την έχεις δοκιμάσει σε άλλο σύστημα; 

Αλλο καλώδιο κ.τ.λ? 

Ναι, το καλώδιο το άλλαξαν με έφεραν άλλο καλώδιο, την εχω με DP αλλα και με HDMI τα ίδια κάνει, αυτοί λενε ειναι παρασιτα αυτα δεν ειναι κατι στο ανοιγμα, αλλα και σκετη να την ανοιξεις την οθονη χωρις καλωδια οι γραμμες αυτες βγαινουν επισης την δοκιμασα στην onboard που εχει τα γραφικα και εκει τα ιδια κανει  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...