ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Πόσα υπάρχουν; ΧΕ μέχρι 550 ευρώ, 1ος και πάνω, 40τμ τουλάχιστον, έβγαλε 8 αποτελέσματα, εκ των οποίων τα 3 είναι στον Περισσό. Σπιτόγατος με τα ιδια κριτηρια 0.
archer100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Το κυκλωμενο φαινεται μια χαρα και αν ειναι στο σημειο που δειχνει ο χαρτης ειναι τρομερα βολικο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Hardly λουκουμάκι. Κουζίνα από το 1985, εσωτερικό, και στα 500 ευρώ, με λογαριασμούς 600+. Και επίσης είναι 1, ακόμα και αν πούμε ότι όντως είναι ευκαιρία. Επειδή κι εγώ ψάχνω να μετακομίσω και κοιτάζω και Φιλαδέλφεια, πολλά σπίτια δεν υπάρχουν. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2024 από ProponitisTouKanape
archer100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 14 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Hardly λουκουμάκι. Κουζίνα από το 1985, εσωτερικό, και στα 500 ευρώ, με λογαριασμούς 600+. Και επίσης είναι 1, ακόμα και αν πούμε ότι όντως είναι ευκαιρία. Επειδή κι εγώ ψάχνω να μετακομίσω και κοιτάζω και Φιλαδέλφεια, πολλά σπίτια δεν υπάρχουν. Επειδη το θεμα αναζητηση σπιτιου με εχει απασχολησει πολυ, ειτε ως ενοικιαση ειτε ως αγορα, εχω καταληξει οτι αν ενα σπιτι πληρει το 80% των απαιτησεων σου, κλειστο, γιατι 100% δεν προκειται να βρεις ποτε. Ειναι τοσες πολλες οι παραμετροι. Ναι, κουζινα του 1985, να κοστος 500 αντι για πχ 400 η 350, κλπ αλλα αυτα δεν το ριχνουν κατω απο το 80%, τουλαχιστον για μενα. Ειναι το σημειο τοσο δυνατο και το σπιτι αξιοπρεπες και η τιμη στο μεσο ορο της πολης-περιοχης, οποτε για εναν εργενη απο μενα ειναι ναι. Αν ηταν για οικογενεια με παιδια και πιο μακροχρονιες βλεψεις, θα το ψιριζα περισσοτερο, αλλα ο νηματοθετης αμα κατι δεν του αρεσει μπορει αν θελει στο 6μηνο-χρονο να φτιαξει μια βαλιτσα και να φυγει. Επισης ειναι επιπλωμενο που ειναι τεραστιο συν
Stratosnis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 15 hours ago, xristosp59 said: Καλησπέρα παιδιά. Σπούδασα Θεσσαλονίκη και πιάνω (πρώτη) δουλειά κοντά στο νεκροταφείο μεταμόρφωσης στην Αθήνα. Είμαι σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού και έχω απελπιστεί λιγάκι. Σε τι περιοχές πιστεύετε πρέπει να ψάξω περισσότερο ώστε να είμαι εκεί κοντά ιδανικά σε λιγότερο από 30 λεπτά; Με ΜΜΜ πάντα, αυτοκίνητο δεν. Ποιες περιοχές να αποφύγω; Δεν έχω ιδέα από Αθήνα οπότε όλα φαίνονται λίγο overwhelming. Αν νοικιάζει και κανείς από εσάς ή ψάχνει και συγκάτοικο ακόμα καλύτερα ^^. Έχω δει ότι μάλλον βολεύει πολύ ο προαστιακός για εκεί οπότε ψάχνω κυρίως κοντά στις στάσεις του προσωπικά μέχρι τώρα. Δούλευα για τρία χρόνια σε αυτό το μέρος. Μην το σκεφτείς καν να βρεις σπίτι μεταμόρφωση, η περιοχή έχει μόνο συνεργεία-εταιρείες. Όταν ξεκινήσεις δουλειά θα καταλάβεις. Οι περιοχές που προτείνει ο @basilis_k6 είναι μία χαρά και θα σε βολέψου γιατί θα πηγαίνεις δουλειά με ένα λεωφορείο ή και με τα πόδια (περίπου 30-40 λεπτά, είχα συνάδελφο που το έκανε καθημερινά). Στην περίπτωση που βρεις κέντρο: Μεταμόρφωση πας με προαστιακό από σταθμό Λαρίσης όπου περνάει κάθε μία ώρα (θα σε δυσκολέψει αυτό αν τα οράριά σου είναι αυστηρά) και από Δουκίσσης πλακεντιάς που εκεί περνάνε λίγο πιο συχνά (ανάλογα με τα κέφια μπορεί να περάσουν και 3 συρμοί. Το ίδιο ισχύει και στο γύρνα. *ελπίζω να μην σου αρέσει ο καφές. 1
Sorath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Μένω δίπλα ακριβώς απο το νεκροταφείο. Σε γνωστό site για ενοικοιάσεις, βλέπω μια μικρή πτώση στις τιμές, και αρκετά σπίτια στα 400-500€. Για ρίξε μια ματιά. Η περιοχή πάντως είναι πολύ καλή, και ο προαστιακός είναι δίπλα που βολεύει πολύ. 2
xristosp59 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 50 λεπτά πριν, archer100 είπε αλλα ο νηματοθετης αμα κατι δεν του αρεσει μπορει αν θελει στο 6μηνο-χρονο να φτιαξει μια βαλιτσα και να φυγει. Αυτό δεν το έχω ψάξει πολύ. Τι ακριβώς γίνεται; Κάνεις συμβόλαιο για χρόνο και στα μισά λες αντίο; Χάνεις την εγγύηση ή κάτι τέτοιο; 22 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Μην το σκεφτείς καν να βρεις σπίτι μεταμόρφωση, η περιοχή έχει μόνο συνεργεία-εταιρείες. Όταν ξεκινήσεις δουλειά θα καταλάβεις. Εννοείς ότι έχει φασαρία ή ότι δεν έχει ζωή; 22 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Οι περιοχές που προτείνει ο @basilis_k6 είναι μία χαρά και θα σε βολέψου γιατί θα πηγαίνεις δουλειά με ένα λεωφορείο ή και με τα πόδια (περίπου 30-40 λεπτά, είχα συνάδελφο που το έκανε καθημερινά). Η αλήθεια είναι ιδανικά ήθελα να μην κάνω πάνω από μισάωρο γιατι το κάνει τώρα η κοπέλα μου εδώ και φαίνεται επίπονο για κάθε μέρα. θέλει να φύγει από την δουλειά μόνο και μόνο για αυτό... 24 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Στην περίπτωση που βρεις κέντρο: Μεταμόρφωση πας με προαστιακό από σταθμό Λαρίσης όπου περνάει κάθε μία ώρα (θα σε δυσκολέψει αυτό αν τα οράριά σου είναι αυστηρά) και από Δουκίσσης πλακεντιάς που εκεί περνάνε λίγο πιο συχνά (ανάλογα με τα κέφια μπορεί να περάσουν και 3 συρμοί. Το ίδιο ισχύει και στο γύρνα. *ελπίζω να μην σου αρέσει ο καφές. Για τον σταθμό Λαρίσης πληροφορήθηκα ότι είναι λίγο sketchy, ισχύει ή πάμε άφοβα με τα χέρια στις τσέπες; Σχετικά με τα ωράρια, βλέπω φτάνει εκεί 8.15 περίπου οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένω και κανένα μισάωρο που δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Καφέ δεν πίνω, δεν πίνεται και ο ίδιος; 29 λεπτά πριν, Sorath είπε Η περιοχή πάντως είναι πολύ καλή, και ο προαστιακός είναι δίπλα που βολεύει πολύ. Εσύ λες πολύ καλή, ο @Stratosnis λέει μακριά... Πολύ καλή από ποια άποψη; Έτσι να δω καναδυό απόψεις
Stratosnis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 7 minutes ago, xristosp59 said: Εννοείς ότι έχει φασαρία ή ότι δεν έχει ζωή; από άποψη φασαρίας εξαρτάτε το σε πιο σημείο θα βρεις, η Τατοϊου είναι αρκετά θορυβώδης δρόμος. Λέω μακριά γιατί ο προαστιακός δεν βολεύει με την καμία στο να μετακινηθείς. Έχεις δει κάτι τρένα στην Ινδία που κρέμονται από τα παράθυρα, αν όχι δοκίμασε να τον πάρεις κατά τις 6 προς Λαρίσης. Επίσης μετά το απόγευμα που φεύγουν όλοι παραγίνεται έρημο. Είναι κοντά η Ν. Φιλαδέλφια που εμένα προσωπικά μου αρέσει αλλά δεν πας και με τα πόδια. Γενικά είναι κάπως αποκομμένο προς το παρόν. 14 minutes ago, xristosp59 said: Η αλήθεια είναι ιδανικά ήθελα να μην κάνω πάνω από μισάωρο γιατι το κάνει τώρα η κοπέλα μου εδώ και φαίνεται επίπονο για κάθε μέρα. θέλει να φύγει από την δουλειά μόνο και μόνο για αυτό... Είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις αυτό στην Αθήνα, όνειρο ζωής για πολλούς. 16 minutes ago, xristosp59 said: Για τον σταθμό Λαρίσης πληροφορήθηκα ότι είναι λίγο sketchy, ισχύει ή πάμε άφοβα με τα χέρια στις τσέπες; Σχετικά με τα ωράρια, βλέπω φτάνει εκεί 8.15 περίπου οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένω και κανένα μισάωρο που δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Καφέ δεν πίνω, δεν πίνεται και ο ίδιος; Και οι δύο χάλια είναι. Εγώ χρησιμοποιούσα κυρίως της Λαρίσης. Αν είναι να φύγει θα φύγει στην ώρα που λέει και θα είσαι ωραίος και αεράτος, στα τρία χρόνια πολλές απεργίες, ένα μήνα δεν περνούσε γιατί έκαναν έργα ποιος ξέρει που και καμιά 10αριά φορές δεν πέρασε γιατί έτσι... Τώρα ο φίλος που λέει ότι βολεύει δεν ξέρω αν τον χρησιμοποιεί καθημερινά. Όλα υποκειμενικά είναι άλλοτε.
Sorath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 30 minutes ago, xristosp59 said: Εσύ λες πολύ καλή, ο @Stratosnis λέει μακριά... Πολύ καλή από ποια άποψη; Έτσι να δω καναδυό απόψεις Καλή απο την άποψη, οτι έχει πολύ ησυχία. Μόνο επι της Τατοϊου έχει αυτοκίνητα, αλλά ο δρόμος αυτός είναι μόνο εταιρίες/καταστήματα κυρίως , δεν έχει σπίτια. Επίσης, δεν έχει και πολύ κόσμο, και γενικά έχει μεγάλους δρόμους και ανοίγματα, δεν είναι αυτό το αποπνικτητικό της σφιχτής δόμησης άλλων περιοχών. Ως περιοχή έχει τα πάντα, απο μαγαζιά, super market, καφετέριες κτλ. Επίσης, οτι είναι ακριβώς στο σημείο που ενώνεται η Αττική οδός με το ποτάμι, βολεύει όταν θέλεις να έρθεις/φύγεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Έμενα απο το 2007 εως το 2019, και μέσα στο μήνα ξαναγυρνάω στο σπίτι που ήμουν και ανυπομονώ να φύγω απο το κέντρο!!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, archer100 είπε Επειδη το θεμα αναζητηση σπιτιου με εχει απασχολησει πολυ, ειτε ως ενοικιαση ειτε ως αγορα, εχω καταληξει οτι αν ενα σπιτι πληρει το 80% των απαιτησεων σου, κλειστο, γιατι 100% δεν προκειται να βρεις ποτε. Ειναι τοσες πολλες οι παραμετροι. Ναι, κουζινα του 1985, να κοστος 500 αντι για πχ 400 η 350, κλπ αλλα αυτα δεν το ριχνουν κατω απο το 80%, τουλαχιστον για μενα. Ειναι το σημειο τοσο δυνατο και το σπιτι αξιοπρεπες και η τιμη στο μεσο ορο της πολης-περιοχης, οποτε για εναν εργενη απο μενα ειναι ναι. Αν ηταν για οικογενεια με παιδια και πιο μακροχρονιες βλεψεις, θα το ψιριζα περισσοτερο, αλλα ο νηματοθετης αμα κατι δεν του αρεσει μπορει αν θελει στο 6μηνο-χρονο να φτιαξει μια βαλιτσα και να φυγει. Επισης ειναι επιπλωμενο που ειναι τεραστιο συν Δε διαφωνώ γενικά, αλλά και πάλι είναι 1 αξιοπρεπές σπίτι στην ευρύτερη περιοχή. Που επειδή είναι νορμάλ, θα κλειστεί και άμεσα. Επίσης το επιπλωμένο για το νηματοθέτη λογικά είναι θετικό, γιατί έρχεται απο Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει γενικά αυτό ομως. Εαν έχεις έπιπλα, απλά απορρίπτεται το επιπλωμένο.
piccolino Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Νομίζω Φιλαδέλφεια-Ηράκλειο-Νέα Ιωνία ή Μεταμόρφωση/Λυκόβρυση/Πεύκη (γι αυτές τις 3 δεν έχω ιδέα τι παίζει με ενοίκια) θα είναι πιο βολικά. Όσο κατεβαίνεις και περισσότερη ώρα θα κάνεις να φτάσεις στη δουλειά και σε περίπτωση απεργίας/στάσης εργασίας (πολύ συχνά και τα δυο) θα πληρώνεις αρκετά για ταξί και θα τρως όλη την κίνηση. Στα λεωφορεία δε μπορείς να βασιστείς ούτε για την ώρα των δρομολογίων, ούτε για τη διάρκεια τους. Στον προαστιακό μπορεί το δρομολόγιο που θα σε εξυπηρετεί για να είσαι στην ώρα σου στη δουλειά, να είναι αρκετά νωρίς και να σου αφήνει αρκετά μεγάλο κενό από την ώρα που θα φτάνεις μέχρι την έναρξη της βάρδιας σου ή στο σχόλασμα να είναι αρκετά αργότερα. Οπότε θα χάνεις ακόμα περισσότερο χρόνο στη μέρα σου για τη μετακίνηση. Εκτός αν στη δουλειά είναι λίγο ευέλικτοι σε αναχώρηση/άφιξη αν υπάρχουν δρομολόγια που βολεύουν καλύτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα