xristosp59 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά. Σπούδασα Θεσσαλονίκη και πιάνω (πρώτη) δουλειά κοντά στο νεκροταφείο μεταμόρφωσης στην Αθήνα. Είμαι σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού και έχω απελπιστεί λιγάκι. Σε τι περιοχές πιστεύετε πρέπει να ψάξω περισσότερο ώστε να είμαι εκεί κοντά ιδανικά σε λιγότερο από 30 λεπτά; Με ΜΜΜ πάντα, αυτοκίνητο δεν. Ποιες περιοχές να αποφύγω; Δεν έχω ιδέα από Αθήνα οπότε όλα φαίνονται λίγο overwhelming. Αν νοικιάζει και κανείς από εσάς ή ψάχνει και συγκάτοικο ακόμα καλύτερα ^^. Έχω δει ότι μάλλον βολεύει πολύ ο προαστιακός για εκεί οπότε ψάχνω κυρίως κοντά στις στάσεις του προσωπικά μέχρι τώρα. 3
lector Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δεν ειμαι της περιοχης, αλλα απο τα λιγα που ξερω θα σου προτεινα να περιοριστεις στη δεξια πλευρα της εθνικης (οπως βλεπεις το χαρτη). 1
filip123go Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, xristosp59 said: Καλησπέρα παιδιά. Σπούδασα Θεσσαλονίκη και πιάνω (πρώτη) δουλειά κοντά στο νεκροταφείο μεταμόρφωσης στην Αθήνα. Είμαι σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού και έχω απελπιστεί λιγάκι. Σε τι περιοχές πιστεύετε πρέπει να ψάξω περισσότερο ώστε να είμαι εκεί κοντά ιδανικά σε λιγότερο από 30 λεπτά; Με ΜΜΜ πάντα, αυτοκίνητο δεν. Ποιες περιοχές να αποφύγω; Δεν έχω ιδέα από Αθήνα οπότε όλα φαίνονται λίγο overwhelming. Αν νοικιάζει και κανείς από εσάς ή ψάχνει και συγκάτοικο ακόμα καλύτερα ^^. Έχω δει ότι μάλλον βολεύει πολύ ο προαστιακός για εκεί οπότε ψάχνω κυρίως κοντά στις στάσεις του προσωπικά μέχρι τώρα. Δεν μας λες σε ποια περιοχή δουλεύεις, για να σου προτείνουμε ανάλογα... 1
piccolino Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, filip123go είπε Δεν μας λες σε ποια περιοχή δουλεύεις, για να σου προτείνουμε ανάλογα... 1 ώρα πριν, xristosp59 είπε Καλησπέρα παιδιά. Σπούδασα Θεσσαλονίκη και πιάνω (πρώτη) δουλειά κοντά στο νεκροταφείο μεταμόρφωσης στην Αθήνα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Ηρακλειο και Ν.ιωνια ειναι μια χαρα περιοχες. Το θεμα ειναι αν βρισκεις σπιτι με τα λεφτα που δινεις. Ετοιμασου για τιμες γυρω στο 450αρι για ενα μικρο και παλιο σπιτι. 2
takoulou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, xristosp59 είπε Καλησπέρα παιδιά. Σπούδασα Θεσσαλονίκη και πιάνω (πρώτη) δουλειά κοντά στο νεκροταφείο μεταμόρφωσης στην Αθήνα. Είμαι σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού και έχω απελπιστεί λιγάκι. Σε τι περιοχές πιστεύετε πρέπει να ψάξω περισσότερο ώστε να είμαι εκεί κοντά ιδανικά σε λιγότερο από 30 λεπτά; Με ΜΜΜ πάντα, αυτοκίνητο δεν. Ποιες περιοχές να αποφύγω; Δεν έχω ιδέα από Αθήνα οπότε όλα φαίνονται λίγο overwhelming. Αν νοικιάζει και κανείς από εσάς ή ψάχνει και συγκάτοικο ακόμα καλύτερα ^^. Έχω δει ότι μάλλον βολεύει πολύ ο προαστιακός για εκεί οπότε ψάχνω κυρίως κοντά στις στάσεις του προσωπικά μέχρι τώρα. Νέα Φιλαδέλφεια, Αγίους, Μενίδι, Χαλκηδόνα, Περισσό.. 2
tasoe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, lector said: Δεν ειμαι της περιοχης, αλλα απο τα λιγα που ξερω θα σου προτεινα να περιοριστεις στη δεξια πλευρα της εθνικης (οπως βλεπεις το χαρτη). Αυτό το λέμε ανατολικά.
lector Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, tasoe είπε Αυτό το λέμε ανατολικά. Ναι, ειπα να μην τον χωσω να ψαχνει πυξιδα βραδιατικα. 1
miner_2000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Νοίκιασε κοντά στη δουλειά για να πηγαίνεις με τα πόδια.
bill999r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, xristosp59 είπε ψάχνει και συγκάτοικο Μάλλον δεν ψάχνεις μόνο σπίτι... 1
xristosp59 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, filip123go είπε Δεν μας λες σε ποια περιοχή δουλεύεις, για να σου προτείνουμε ανάλογα... νεκροταφείο μεταμόρφωσης, το γράφω 😅 1 ώρα πριν, miner_2000 είπε Νοίκιασε κοντά στη δουλειά για να πηγαίνεις με τα πόδια. ιδανικά εννοείται. Απλά εκεί κοντά δεν βρήκα τπτ της προκοπής προς το παρόν. 56 λεπτά πριν, bill999r είπε Μάλλον δεν ψάχνεις μόνο σπίτι... ό,τι προκύψει, δεν με βλέπω να είμαι σε θέση να έχω και απαιτήσεις
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Προαστιακός φαίνεται έχει στάση πολύ κοντά πας με τα πόδια , κορμός το Β9 νομίζω περνάει από Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, μετρό (Ηράκλειο) μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και άλλη συγκοινωνία. Από κει πέρα θα πρότεινα να ρωτήσεις τι άλλες συγκοινωνίες εξυπηρετούν το χώρο εργασίας σου και ψάξε να βρεις σπίτι κατά τη διαδρομής αυτών από τη στιγμή που δεν έχεις δικό σου μεταφορικό μέσον , αλλα η καλύτερη συγκοινωνία μετά το μετρο νομίζω είναι οι γραμμές λεωφορείων κορμών (εδώ Β9) που εχουν πιο τακτικά δρομολόγια. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από papoys1 1
archer100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 hours ago, xristosp59 said: Καλησπέρα παιδιά. Σπούδασα Θεσσαλονίκη και πιάνω (πρώτη) δουλειά κοντά στο νεκροταφείο μεταμόρφωσης στην Αθήνα. Είμαι σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού και έχω απελπιστεί λιγάκι. Σε τι περιοχές πιστεύετε πρέπει να ψάξω περισσότερο ώστε να είμαι εκεί κοντά ιδανικά σε λιγότερο από 30 λεπτά; Με ΜΜΜ πάντα, αυτοκίνητο δεν. Ποιες περιοχές να αποφύγω; Δεν έχω ιδέα από Αθήνα οπότε όλα φαίνονται λίγο overwhelming. Αν νοικιάζει και κανείς από εσάς ή ψάχνει και συγκάτοικο ακόμα καλύτερα ^^. Έχω δει ότι μάλλον βολεύει πολύ ο προαστιακός για εκεί οπότε ψάχνω κυρίως κοντά στις στάσεις του προσωπικά μέχρι τώρα. Αφου δεν εχεις αυτοκινητο, στη θεση σου θα νοικιαζα Νεα Φιλαδελφεια στα περιξ της Δεκελειας, κοντα στο γηπεδο η πιο κατω προς το κεντρο. Ετσι θα εισαι και διπλα στα μαγαζια για εξοδο, καφε, ποτο με τα ποδια. Επισης εχει σχετικα χαμηλη δομηση με πολλες μονοκατοικιες και δεν ειναι πολυ πνιγμενη. Απο τη Δεκελειας περνανε αρκετα αστικα-τρολει, σιγουρα θα σε βολευει καποιο για τη δουλεια, οπως και για το κεντρο. Επισης ειναι και ο σταθμος του ηλεκτρικου Περισσος σχετικα κοντα Στα συν οτι θα εχεις διπλα και το αλσος της Φιλαδελφειας για βολτες, αθλητισμο, χαλαρωση Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από archer100 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στη Φιλαδέλφεια πάντως νοικιάζονται ελάχιστα σπίτια και κυρίως σε οικογενειακές οικοδομές. Η χαμηλή δόμηση είναι καλή όταν είσαι ιδιοκτήτης, κακή όταν ψάχνεις σπίτι για νοίκι
archer100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Στη Φιλαδέλφεια πάντως νοικιάζονται ελάχιστα σπίτια και κυρίως σε οικογενειακές οικοδομές. Η χαμηλή δόμηση είναι καλή όταν είσαι ιδιοκτήτης, κακή όταν ψάχνεις σπίτι για νοίκι Βλεπω μερικα λουκουμακια με 500-550 στην περιοχη, ιδανικα για εργενη στο νεο του ξεκινημα. Αν μπορει να τα διαθεσει ο νηματοθετης, εγω δε θα εψαχνα κατι αλλο. Και το λεω ως καλος γνωστης της ευρυτερης περιοχης. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από archer100 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα