Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σπούδασα Θεσσαλονίκη και πιάνω (πρώτη) δουλειά κοντά στο νεκροταφείο μεταμόρφωσης στην Αθήνα. Είμαι σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού και έχω απελπιστεί λιγάκι. Σε τι περιοχές πιστεύετε πρέπει να ψάξω περισσότερο ώστε να είμαι εκεί κοντά ιδανικά σε λιγότερο από 30 λεπτά; Με ΜΜΜ πάντα, αυτοκίνητο δεν. Ποιες περιοχές να αποφύγω; Δεν έχω ιδέα από Αθήνα οπότε όλα φαίνονται λίγο overwhelming. Αν νοικιάζει και κανείς από εσάς ή ψάχνει και συγκάτοικο ακόμα καλύτερα ^^. Έχω δει ότι μάλλον βολεύει πολύ ο προαστιακός για εκεί οπότε ψάχνω κυρίως κοντά στις στάσεις του προσωπικά μέχρι τώρα.

• Haha 3
Δημοσ.

Δεν ειμαι της περιοχης, αλλα απο τα λιγα που ξερω θα σου προτεινα να περιοριστεις στη δεξια πλευρα της εθνικης (οπως βλεπεις το χαρτη).

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, xristosp59 said:

Καλησπέρα παιδιά.

Σπούδασα Θεσσαλονίκη και πιάνω (πρώτη) δουλειά κοντά στο νεκροταφείο μεταμόρφωσης στην Αθήνα. Είμαι σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού και έχω απελπιστεί λιγάκι. Σε τι περιοχές πιστεύετε πρέπει να ψάξω περισσότερο ώστε να είμαι εκεί κοντά ιδανικά σε λιγότερο από 30 λεπτά; Με ΜΜΜ πάντα, αυτοκίνητο δεν. Ποιες περιοχές να αποφύγω; Δεν έχω ιδέα από Αθήνα οπότε όλα φαίνονται λίγο overwhelming. Αν νοικιάζει και κανείς από εσάς ή ψάχνει και συγκάτοικο ακόμα καλύτερα ^^. Έχω δει ότι μάλλον βολεύει πολύ ο προαστιακός για εκεί οπότε ψάχνω κυρίως κοντά στις στάσεις του προσωπικά μέχρι τώρα.

Δεν μας λες σε ποια περιοχή δουλεύεις, για να σου προτείνουμε ανάλογα...

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filip123go είπε

1 ώρα πριν, xristosp59 είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Σπούδασα Θεσσαλονίκη και πιάνω (πρώτη) δουλειά κοντά στο νεκροταφείο μεταμόρφωσης στην Αθήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Ηρακλειο και Ν.ιωνια ειναι μια χαρα περιοχες. Το θεμα ειναι αν βρισκεις σπιτι με τα λεφτα που δινεις. Ετοιμασου για τιμες γυρω στο 450αρι για ενα μικρο και παλιο σπιτι.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xristosp59 είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Νέα Φιλαδέλφεια, Αγίους, Μενίδι, Χαλκηδόνα, Περισσό.. 

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, lector said:

Δεν ειμαι της περιοχης, αλλα απο τα λιγα που ξερω θα σου προτεινα να περιοριστεις στη δεξια πλευρα της εθνικης (οπως βλεπεις το χαρτη).

Αυτό το λέμε ανατολικά.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tasoe είπε

Αυτό το λέμε ανατολικά.

Ναι, ειπα να μην τον χωσω να ψαχνει πυξιδα βραδιατικα.

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, filip123go είπε

νεκροταφείο μεταμόρφωσης, το γράφω 😅

1 ώρα πριν, miner_2000 είπε

Νοίκιασε κοντά στη δουλειά για να πηγαίνεις με τα πόδια.

ιδανικά εννοείται. Απλά εκεί κοντά δεν βρήκα τπτ της προκοπής προς το παρόν.

56 λεπτά πριν, bill999r είπε

Μάλλον δεν ψάχνεις μόνο σπίτι...

ό,τι προκύψει, δεν με βλέπω να είμαι σε θέση να έχω και απαιτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προαστιακός φαίνεται έχει στάση πολύ κοντά πας με τα πόδια , κορμός  το Β9 νομίζω περνάει από Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, μετρό (Ηράκλειο) μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και άλλη συγκοινωνία.

Από κει πέρα θα πρότεινα να ρωτήσεις τι άλλες συγκοινωνίες εξυπηρετούν το χώρο εργασίας σου και ψάξε να βρεις σπίτι κατά τη διαδρομής αυτών από τη στιγμή που δεν έχεις δικό σου μεταφορικό μέσον , αλλα η καλύτερη συγκοινωνία μετά το  μετρο νομίζω είναι οι γραμμές λεωφορείων κορμών (εδώ Β9) που εχουν πιο τακτικά δρομολόγια.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, xristosp59 said:

Καλησπέρα παιδιά.

Αφου δεν εχεις αυτοκινητο, στη θεση σου θα νοικιαζα Νεα Φιλαδελφεια στα περιξ της Δεκελειας,  κοντα στο γηπεδο η πιο κατω προς το κεντρο. Ετσι θα εισαι και διπλα στα μαγαζια για εξοδο, καφε, ποτο με τα ποδια. Επισης εχει σχετικα χαμηλη δομηση με πολλες μονοκατοικιες και δεν ειναι πολυ πνιγμενη. Απο τη Δεκελειας περνανε αρκετα αστικα-τρολει, σιγουρα θα σε βολευει καποιο για τη δουλεια, οπως και για το κεντρο. Επισης ειναι και ο σταθμος του ηλεκτρικου Περισσος σχετικα κοντα

Στα συν οτι θα εχεις διπλα και το αλσος της Φιλαδελφειας για βολτες, αθλητισμο, χαλαρωση

Επεξ/σία από archer100
  • Like 2
Δημοσ.

Στη Φιλαδέλφεια πάντως νοικιάζονται ελάχιστα σπίτια και κυρίως σε οικογενειακές οικοδομές. Η χαμηλή δόμηση είναι καλή όταν είσαι ιδιοκτήτης, κακή όταν ψάχνεις σπίτι για νοίκι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Στη Φιλαδέλφεια πάντως νοικιάζονται ελάχιστα σπίτια και κυρίως σε οικογενειακές οικοδομές. Η χαμηλή δόμηση είναι καλή όταν είσαι ιδιοκτήτης, κακή όταν ψάχνεις σπίτι για νοίκι

Βλεπω μερικα λουκουμακια με 500-550 στην περιοχη, ιδανικα για εργενη στο νεο του ξεκινημα. Αν μπορει να τα διαθεσει ο νηματοθετης, εγω δε θα εψαχνα κατι αλλο. Και το λεω ως καλος γνωστης της ευρυτερης περιοχης. 

Επεξ/σία από archer100
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...