Προς το περιεχόμενο

Ηχος σαν σφυριγμα - seat ateca

Themis33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, paylidis είπε

καλο θα ηταν να επισκεφθει αντιπροσωπεια για να βεβαιωθει 100% και να παρει χαρτι μιας και εχει εγγυηση απο τον εμπορο

Σα μια γενική παρατήρηση τόσο μικρό μοτέρ  (1.0/110ή115 άλογα) σε τόσο μεγάλο σκάφος είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «μιας χρήσης»

1270 κιλά ζυγίζει δεν το λες και βαρύ πάντως για μεσσαίο SUV λόγω και του κινητήρα βεβαίως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Black Demis είπε

μιας χρήσης ειναι και λογικό ειναι το θέμα ειναι να βγαλει καμια 150,000, αυτο πάνω κατω περιμένουν ολοι να βγάλει τέτοιος κινητήρας σε βαρύ σκάφος......... απο την αλλη αν είχε ήδη κοντά σε αυτα τα χιλιόμετρα τοτε το θεωρώ πολυ κακη αγορα

Δε το πήρα εγώ… γενικά δεν είχε πολλά χλμ. Αλλά ήταν από leasing με ότι αυτό συνεπάγεται 

7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

1270 κιλά ζυγίζει δεν το λες και βαρύ πάντως για μεσσαίο SUV λόγω και του κινητήρα βεβαίως.

Αρκετά παραπάνω είχα βρει εγώ, γύρω στα 1500 με καυσιμο κ οδηγο 

Αν βάλεις και αλλους 3 επιβάτες κ αποσκευές (που τα χωράει) πας σχεδόν δυο τόνους με 3κυλ 999 κυβικα 

Επεξ/σία από paylidis

8 minutes ago, paylidis said:

Δε το πήρα εγώ… γενικά δεν είχε πολλά χλμ. Αλλά ήταν από leasing με ότι αυτό συνεπάγεται 

απο leasing ουτε πετρα..... και σε μας που είχαμε κάποια φάση στην οικογένειά leasing γιατι συμφερε να το βάλουμε σε μια εταιρεια..... του γα..... οτι εχει και δεν εχει και κρυο το πηγαιναμε τάπα και λάδια ελέγχαμε γενικός 0 ασχολια...... εξωτερικα ήταν κούκλα...... μεσα στον κινητήρα πανούκλα

• Like 2

12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αρκετά παραπάνω είχα βρει εγώ, γύρω στα 1500 με καυσιμο κ οδηγο 

Αν βάλεις και αλλους 3 επιβάτες κ αποσκευές (που τα χωράει) πας σχεδόν δυο τόνους με 3κυλ 999 κυβικα 

https://www.auto-data.net/gr/seat-ateca-i-facelift-2020-1.0-ecotsi-116hp-41100

• Like 1

35 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το προ face πήρε ο φίλος.  1390 με οδηγό είχα βρει όταν το έψαχνα κ το φοβόμουν. Τα ίδια μπυ είχε πει κ ο άνθρωπος που έστειλα ότι είναι λίγος ο κινητήρας για τα κιλά/ογκο του κ ότι με καύσιμα κ συνοδηγό θα σέρνεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ακουγεται οταν πατας γκαζι,  υπαρχει και μια πιθανοτητα να σφυριζει η αντλια βενζινης.  Δεν ειναι λιγες οι φορες που οι αντλιες γινονται "σφυριχτρες"

Επεξ/σία από ringboy

αρκετες φορες ''νιαουριζουν'' τα κομπρεσερ του a/c!   τσεκαρε παλι χωρις να ειναι ενεργοποιημενος ο κλιματισμος, 

αν ηταν σασμαν (ρουλεμαν πχ θα εκανε ηχο σε ολο το φασμα των στροφων )

5 ώρες πριν, Black Demis είπε

εχει και κατηγορία leasing όπου 9 στους 10 πηδάνε του θανατά το αυτοκίνητο όπου με μια ματιά αυτοκίνητο φαίνεται οκ αλλα πολλα μηχανηκα μέρη ειναι στα τελευταια τους απλα δεν φαινεται αμεσα η ζημια

αυτό δεν έχει να κάνει με το leasing.

να δεις πόσοι ιδιώτες λέγανε άριστα συντηρημένο και εννοούσαν αλλαγές λαδιών με sae εκτος προδιαγραφών που βγάζανε από το κεφάλι τους γιατί έτσι αυτοί ξέρουνε καλύτερα 

πάντως ότι δεν είναι "δικό μας" οι περισσότεροι δε το σέβονται. Ένας γνωστός έχει leasing ένα mercedes. Έχουμε κάνει αρκετά χιλιόμετρα μαζί σε ταξίδια. Εκτός ότι στην εθνική (και όχι μόνο) πάει τάπα, δε καταλαβαίνει από χωματόδρομους τίποτα. Μπαίνει όπου νά ναι. Αφού λυπάμαι εγώ το αμάξι που δεν είναι δικό μου.

Ένας άλλος (μέγα-γύφτος) το δικό του αμάξι το προσέχει μέχρι αηδίας. Οταν όμως είμασταν φοιτητές και νοικιάζαμε μερικές φορές αμάξι, τις στροφές με χειρόφρενο τις έπαιρνε και όπου έβρισκε αλάνες έμπαινε για παιχνίδια

Νοικιασμένα και leasing μακριά.

• Like 1

5 ώρες πριν, Neptu είπε

Νοικιασμένα και leasing μακριά.

Άρα αποκλείεται το 90% της αγοράς μεταχειρισμένου. 😂 Για αυτό αγοραζω μόνο καινούριο. Διότι δεν υπάρχουν επιλογές εκτός των άλλων.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλβολίνες πιθανολογώ 

Μου το έκανε με 4η και σφύριζε από 90 και πάνω 

Τελικα δεν είχε καθόλου 

Μόλις συμπλήρωσε ο μάστορας σταμάτησε 

Επεξ/σία από kariolikos

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Άρα αποκλείεται το 90% της αγοράς μεταχειρισμένου. 😂 Για αυτό αγοραζω μόνο καινούριο. Διότι δεν υπάρχουν επιλογές εκτός των άλλων.

Εντάξει για να το θέσω καλύτερα, καλό είναι να αποφεύγονται νοικιασμένα και leasing. Ε δε νομίζω να είναι σχεδόν όλα σε αυτή την κατηγορία. Από την άλλη κάποιος θα πει ότι στα leasing τουλάχιστον γίνονται τα service στην ώρα τους.

• Haha 1

Για οσους τους εχει φαει η αγωνία :D γλυτωσαμε τα χειρότερα... Ρουλεμαν σασμαν με κοστος ανταλλακτικου/ων περιπου 60 ευρω και κοστος εργασίας περιπου 200 σε εξειδικευμένο συνεργείο vag group (αν και λογικα εμενα θα το καλύψει ο εμπορος...ακομα και να μην, δεν ειναι και το τελος του κοσμου... Κατα τα αλλα το αυτοκίνητο ειναι μια χαρα... Επιτελους θα κοιμηθω χωρίς εφιάλτες..χοχο

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Themis33 είπε

Για οσους τους εχει φαει η αγωνία :D γλυτωσαμε τα χειρότερα... Ρουλεμαν σασμαν με κοστος ανταλλακτικου/ων περιπου 60 ευρω και κοστος εργασίας περιπου 200 σε εξειδικευμένο συνεργείο vag group (αν και λογικα εμενα θα το καλύψει ο εμπορος...ακομα και να μην, δεν ειναι και το τελος του κοσμου... Κατα τα αλλα το αυτοκίνητο ειναι μια χαρα... Επιτελους θα κοιμηθω χωρίς εφιάλτες..χοχο

Έχε υπόψη σου πως σε περιπτώσεις σαν την δικια σου, όπου υποχρεωτικά θα κατέβει το κιβώτιο και θα ανοιχθεί, συνηθίζεται να αλλάζουν όλα τα ρουλεμάν του σασμάν και όχι μόνο ένα. Αφού θα γίνει που θα γίνει η φασαρία και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Αλλά μιλάμε για αρκετά μεγαλύτερο κόστος, το οποίο φυσικά εξαρτάται και από τον συνολικό αριθμό των ρουλεμάν που έχει αυτό.

Επεξ/σία από nk9
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...