Themis33 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, bill999r είπε Φίλε μου έχεις παρατηρήσει αν το κάνει σε συγκεκριμένο φάσμα στροφών; Δηλαδή από 2500-3000 ή έχει σχέση μόνο με την ταχύτητα του οχήματος; Το κανει με.ολες τις ταχυτητες που το εχω δοκιμασει (4η,5η,6η)..οποτε δεν νομιζω οτι εξαρτάται απο τις στροφες.. εχει να κανει κυριως με την ταχύτητα του αυτοκινήτου και μονο οταν παταω το γκαζι.. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από Themis33 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Themis33 είπε Εχω στην κατοχη μου εδω και 20 μερες περιπου ενα seat ateca 1.0l του 2018. Μολις φτανω τα 120χιλ/ωρα ξεκιναει ένας υψηλης συχνότητας ήχος σαν σφυριγμα και σταματαει οταν φτασω τα 140χιλ/ωρα. Αν αφησω το γκαζι σταματαει.. τον ηχο αυτον τον κανει ειτε ειμαι με τεταρτη ή πεμπτη ή έκτη ταχύτητα.. ο μαστορας αλλαξε βαλβολινες και εβαλε ενα χημικο, αλλα δυστυχως δεν είδα διαφορά..μου ειπε οτι ειναι ο ηχος του αυτοκινητου και καλα.. εχω καταγραψει τον ηχο με το κινητό και το ανεβασα εδω..(ακουγεται καλυτερα απο τη μεση του ηχητικου και μετα) Αν μπορει καποιος να βοηθησει..εχω απελπιστεί.. πιστευω οτι ειναι ειτε το σασμαν ειτε η εξάτμιση ειτε το τούρμπο A64.m4a 630.95 kB · 0 downloads ρουλεμαν τροχου μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Themis33 είπε εχει 80.000, ελληνικο, και ναι ηταν απο leasing απο μαντρα δυτικα προαστια ενα μυστηριο χρώμα σαν καφε ειναι αυτο που πηρες;; που εχει μεσα ενα απολυτως Basic radio? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από paylidis 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themis33 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, paylidis είπε απο μαντρα δυτικα προαστια ενα μυστηριο χρώμα σαν καφε ειναι αυτο που πηρες;; που εχει μεσα ενα απολυτως Basic radio? Ναι αυτο. Εχουμε εξτρα πληροφορίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, paylidis είπε απο μαντρα δυτικα προαστια ενα μυστηριο χρώμα σαν καφε ειναι αυτο που πηρες;; που εχει μεσα ενα απολυτως Basic radio? Δεν μου αρέσει το που πάει το πράγμα............... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 16 minutes ago, Ukforthemoment said: Δεν μου αρέσει το που πάει το πράγμα............... +150.000 χιλιόμετρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 28 minutes ago, tzotzo said: +150.000 χιλιόμετρα αν οντος ετσι οτιδιποτε ρουλεμαν ακομη και σασμαν και πολλα αλλα εχουν ηδη παραδοσει το πνευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themis33 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, tzotzo είπε +150.000 χιλιόμετρα Δεν νομίζω.. το αυτοκίνητο ειναι ελληνικο του 2018 επιβεβαιωμένα.. εχει ελεγχθεί απο δυο μαστορες που το βρήκαν σε παρα πολυ καλη κατασταση... (Εκτος απο τον θορυβο που προτιμω να το δει καποιος που ασχολείται με vag group).. ρουλεμαν τροχου δεν ειναι σιγουρα... Εγω επικεντρωνομαι πιο πολυ στο τουρμπο ή στο σασμάν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Themis33 είπε Ναι αυτο. Εχουμε εξτρα πληροφορίες? Ημουν σιγουρος... ελα πμ, ειχα στειλει ανθρωπο κ το ειχε δει 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μου αρέσει το που πάει το πράγμα............... οτι ειναι φθηνο σε αυτη τη ζωη για καποιο λογο ειναι φθηνό... 1 ώρα πριν, tzotzo είπε +150.000 χιλιόμετρα οχι τα χλμ του ειναι κατα 99% κομπλε Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου πμ? Ωχ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, dtk-386 είπε πμ? Ωχ.... You dont mess with ΔΠ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, paylidis said: οχι τα χλμ του ειναι κατα 99% κομπλε αν δεν ειναι τα χιλιόμετρα τοτε ειναι τρακαρισμένο χωρις να εχει φτιαχτεί σωστά η και δεν θα επρεπε να φτιαχτεί καν... η πλημμυρισμένο....... ε κάτι άλλο δεν Έχει 3 Είναι που αποφεύγουμε Γυρισμένα χιλιόμετρα Τρακαρισμένα χωρίς να εχουν επισκευαστεί σωστά και πλημμυρισμένα (τα οποια δεν επισκευάζονται πρακτικά ποτέ) εχει και κατηγορία leasing όπου 9 στους 10 πηδάνε του θανατά το αυτοκίνητο όπου με μια ματιά αυτοκίνητο φαίνεται οκ αλλα πολλα μηχανηκα μέρη ειναι στα τελευταια τους απλα δεν φαινεται αμεσα η ζημια Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από Black Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Τελικά θα μάθουμε (έστω και χωρίς το παρασκήνιο) από πού προέρχεται ο θόρυβος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τελικά θα μάθουμε (έστω και χωρίς το παρασκήνιο) από πού προέρχεται ο θόρυβος? καλο θα ηταν να επισκεφθει αντιπροσωπεια για να βεβαιωθει 100% και να παρει χαρτι μιας και εχει εγγυηση απο τον εμπορο Σα μια γενική παρατήρηση τόσο μικρό μοτέρ (1.0/110ή115 άλογα) σε τόσο μεγάλο σκάφος είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «μιας χρήσης» 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 30 minutes ago, paylidis said: καλο θα ηταν να επισκεφθει αντιπροσωπεια για να βεβαιωθει 100% και να παρει χαρτι μιας και εχει εγγυηση απο τον εμπορο Σα μια γενική παρατήρηση τόσο μικρό μοτέρ (1.0/110ή115 άλογα) σε τόσο μεγάλο σκάφος είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «μιας χρήσης» μιας χρήσης ειναι και λογικό ειναι το θέμα ειναι να βγαλει καμια 150,000, αυτο πάνω κατω περιμένουν ολοι να βγάλει τέτοιος κινητήρας σε βαρύ σκάφος......... απο την αλλη αν είχε ήδη κοντά σε αυτα τα χιλιόμετρα τοτε το θεωρώ πολυ κακη αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα