Προς το περιεχόμενο

Ηχος σαν σφυριγμα - seat ateca

Themis33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, bill999r είπε

Φίλε μου έχεις παρατηρήσει αν το κάνει σε συγκεκριμένο φάσμα στροφών; Δηλαδή από 2500-3000 ή έχει σχέση μόνο με την ταχύτητα του οχήματος;

Το κανει με.ολες τις ταχυτητες που το εχω δοκιμασει (4η,5η,6η)..οποτε δεν νομιζω οτι εξαρτάται απο τις στροφες.. εχει να κανει κυριως με την ταχύτητα του αυτοκινήτου και μονο οταν παταω το γκαζι..

Επεξ/σία από Themis33
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Themis33 είπε

Εχω στην κατοχη μου εδω και 20 μερες περιπου ενα seat ateca 1.0l του 2018. Μολις φτανω τα 120χιλ/ωρα ξεκιναει ένας υψηλης συχνότητας ήχος σαν σφυριγμα και σταματαει οταν φτασω τα 140χιλ/ωρα. Αν αφησω το γκαζι σταματαει.. τον ηχο αυτον τον κανει ειτε ειμαι με τεταρτη ή πεμπτη ή έκτη ταχύτητα.. ο μαστορας αλλαξε βαλβολινες και εβαλε ενα χημικο, αλλα δυστυχως δεν είδα διαφορά..μου ειπε οτι ειναι ο ηχος του αυτοκινητου και καλα.. εχω καταγραψει τον ηχο με το κινητό και το ανεβασα εδω..(ακουγεται καλυτερα απο τη μεση του ηχητικου και μετα)

Αν μπορει καποιος να βοηθησει..εχω απελπιστεί.. πιστευω οτι ειναι ειτε το σασμαν ειτε η εξάτμιση ειτε το τούρμπο

ρουλεμαν τροχου  μαλλον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Themis33 είπε

εχει 80.000, ελληνικο, και ναι ηταν απο leasing

απο μαντρα δυτικα προαστια ενα μυστηριο χρώμα σαν καφε ειναι αυτο που πηρες;; που εχει μεσα ενα απολυτως Basic radio?

Επεξ/σία από paylidis
  • Sad 2
  • Haha 2

2 ώρες πριν, paylidis είπε

απο μαντρα δυτικα προαστια ενα μυστηριο χρώμα σαν καφε ειναι αυτο που πηρες;; που εχει μεσα ενα απολυτως Basic radio?

Ναι αυτο. Εχουμε εξτρα πληροφορίες?

2 ώρες πριν, paylidis είπε

Δεν μου αρέσει το που πάει το πράγμα...............

• Like 5

1 ώρα πριν, tzotzo είπε

+150.000 χιλιόμετρα 

Δεν νομίζω.. το αυτοκίνητο ειναι ελληνικο του 2018 επιβεβαιωμένα.. εχει ελεγχθεί απο δυο μαστορες που το βρήκαν σε παρα πολυ καλη κατασταση... (Εκτος απο τον θορυβο που προτιμω να το δει καποιος που ασχολείται με vag group).. ρουλεμαν τροχου δεν ειναι σιγουρα... Εγω επικεντρωνομαι πιο πολυ στο τουρμπο ή στο σασμάν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Themis33 είπε

Ναι αυτο. Εχουμε εξτρα πληροφορίες?

Ημουν σιγουρος... ελα πμ, ειχα στειλει ανθρωπο κ το ειχε δει

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μου αρέσει το που πάει το πράγμα...............

οτι ειναι φθηνο σε αυτη τη ζωη για καποιο λογο ειναι φθηνό...

1 ώρα πριν, tzotzo είπε

+150.000 χιλιόμετρα 

οχι τα χλμ του ειναι κατα 99% κομπλε

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 minutes ago, paylidis said:

οχι τα χλμ του ειναι κατα 99% κομπλε

αν δεν ειναι τα χιλιόμετρα τοτε ειναι τρακαρισμένο χωρις να εχει φτιαχτεί σωστά η και δεν θα επρεπε να φτιαχτεί καν... η πλημμυρισμένο....... ε κάτι άλλο δεν Έχει

3 Είναι που αποφεύγουμε
Γυρισμένα χιλιόμετρα
Τρακαρισμένα χωρίς να εχουν επισκευαστεί σωστά
και πλημμυρισμένα (τα οποια δεν επισκευάζονται πρακτικά ποτέ)

εχει και κατηγορία leasing όπου 9 στους 10 πηδάνε του θανατά το αυτοκίνητο όπου με μια ματιά αυτοκίνητο φαίνεται οκ αλλα πολλα μηχανηκα μέρη ειναι στα τελευταια τους απλα δεν φαινεται αμεσα η ζημια

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1

3 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Τελικά θα μάθουμε (έστω και χωρίς το παρασκήνιο) από πού προέρχεται ο θόρυβος?

καλο θα ηταν να επισκεφθει αντιπροσωπεια για να βεβαιωθει 100% και να παρει χαρτι μιας και εχει εγγυηση απο τον εμπορο

Σα μια γενική παρατήρηση τόσο μικρό μοτέρ  (1.0/110ή115 άλογα) σε τόσο μεγάλο σκάφος είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «μιας χρήσης»

• Like 1

30 minutes ago, paylidis said:

καλο θα ηταν να επισκεφθει αντιπροσωπεια για να βεβαιωθει 100% και να παρει χαρτι μιας και εχει εγγυηση απο τον εμπορο

Σα μια γενική παρατήρηση τόσο μικρό μοτέρ  (1.0/110ή115 άλογα) σε τόσο μεγάλο σκάφος είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «μιας χρήσης»

μιας χρήσης ειναι και λογικό ειναι το θέμα ειναι να βγαλει καμια 150,000, αυτο πάνω κατω περιμένουν ολοι να βγάλει τέτοιος κινητήρας σε βαρύ σκάφος......... απο την αλλη αν είχε ήδη κοντά σε αυτα τα χιλιόμετρα τοτε το θεωρώ πολυ κακη αγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...