sintalkas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Παιδια εχω ενα omen 15dc1008 nv που εχει την rtx 2070 max q και cpu τον Ι78750Η 16γιγα ραμ ,εχω κανει στο παρελθον undervolting αλλα χωρις αποτελεσμα ,προσπαθω να παιξω το spyro reignited trilogy αλλα το σσηκωνει μονο στο low,να αναφερω πως εχω βγαλει το undervolting ή ετσι νομιζω αλλα το laptop σερνεται στα παιχνιδια.Βοηθηστε με τι να κανω ,δεν θεωρω οτι η rtx 2070 δεν μπορει να σηκωσει το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 59 λεπτά πριν, sintalkas είπε Παιδια εχω ενα omen 15dc1008 nv που εχει την rtx 2070 max q και cpu τον Ι78750Η 16γιγα ραμ ,εχω κανει στο παρελθον undervolting αλλα χωρις αποτελεσμα ,προσπαθω να παιξω το spyro reignited trilogy αλλα το σσηκωνει μονο στο low,να αναφερω πως εχω βγαλει το undervolting ή ετσι νομιζω αλλα το laptop σερνεται στα παιχνιδια.Βοηθηστε με τι να κανω ,δεν θεωρω οτι η rtx 2070 δεν μπορει να σηκωσει το παιχνιδι. Είσαι σίγουρος ότι το παιχνίδι παίζει με την 2070? Υπάρχει περίπτωση να τρέχει με την igpu του επεξεργαστή και για αυτό να έχεις θέμα? Θες να δοκιμάσεις το παρακάτω να δεις με ποια κάρτα τρέχει και να μας πεις https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-do-i-find-out-if-my-laptop-is-using-my-gpus/574f141f-fbca-4d68-aca8-d9e2071fbb79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Οι απαιτήσεις και τα προτεινόμενα πάντως είναι πολύ χαμηλότερα από τα δικά σου, οπότε ή η κάρτα σου υπολειτουργεί ή δεν χρησιμοποιείται. Οι drivers είναι ενημερωμένοι από nvidia; Αν πατήσεις ALT+R όταν παίζεις σου βγάζει τα στατιστικά; Άνοιξε τη διαχείριση εργασιών, πάτα προβολή->Πάντα σε πρώτο πλάνο, πήγαινε στις επιδώσεις και πάτα στην GPU. Ξεκίνα το παιχνίδι και δες αν η gpu "νοιώθει". Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μήπως έχει ξεραθεί η πάστα ή και έχουν βουλώσει οι αεραγωγοί ψυκτρες. Σε τόσο παλιό λάπτοπ εάν δεν το έχεις ανοίξει να το καθαρίσεις/αλλάξεις παστές ειναι αναμενόμενο να έχεις προβλήματα σε θερμοκρασίες. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Παιδια το λαπτοπ αυτο δεν εχει nvidia optimus οποτε η μονη καρτα γραφικων που εχει ειναι η rtx 2070 max Q,το λαπτοπ εχει αλλαχτει η παστα πριν 1 χρονο,δεν ξερω γιατι υπολειτουργει η καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Τρέξε ένα DDU σε safe mode και κάνε uninstall τους GPU drivers που έχεις. https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ Έπειτα βάλε τους τελευταίους driver 560.94 της Nvidia από εδώ: https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/ Κατέβασε και τρέξε κάποιο benchmark μετά από τα παρακάτω και σύγκρινε το score που βγάζεις με τις online databases: https://benchmark.unigine.com/superposition https://www.geeks3d.com/furmark/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου μήπως δεν φτάνει η 8GB ram? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) On 02/09/2024 at 00:12, sintalkas said: Παιδια το λαπτοπ αυτο δεν εχει nvidia optimus οποτε η μονη καρτα γραφικων που εχει ειναι η rtx 2070 max Q,το λαπτοπ εχει αλλαχτει η παστα πριν 1 χρονο,δεν ξερω γιατι υπολειτουργει η καρτα γραφικων. Μετά την αλλαγή της πάστας πρόσεξες ότι κάτι δεν πάει καλά? Πιο παλιά θυμάσαι να δούλευε σωστά? Πάντως εάν παίζεις παιχνίδια και ειδικά εάν έβαλες λεπτορευστη πάστα δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να θέλει αλλαγή στον χρόνο. Ειδικά στα laptop που την εφαρμόζεις πάνω στο die του cpu/GPU η πάστα τραβάει πολύ περισσότερα ζόρια από π.χ εάν την βάλεις σε cpu κανονικού pc. Υ.γ Τώρα που το ξανασκέφτομαι, είσαι σίγουρος πως λειτουργούν όλα τα ανεμιστηρακια(συνήθως έχουν 2 και εάν καεί το ένα συνεχίζει και λειτουργεί το laptop αλλά όλα κάνουν thermal throttle)? Όπως και να έχει κατέβασε ένα occt και τσεκαρε θερμοκρασίες cpu+gpu. On 03/09/2024 at 18:12, geomrk said: μήπως δεν φτάνει η 8GB ram? Δυσκολοτατο σε σχέση με τα requirements του παιχνιδιού που μπήκαν παραπάνω. Εχει προτεινόμενη κάρτα την 960 με 2gb Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από @topos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα