StamTheMan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Στις 23/11/2024 στις 7:51 ΜΜ, Hamurabi είπε Παραμένει η απορία μου πάντως γιατί στο hd sentinel δείχνει pernormance στο 80% κ όχι 100....; Μπορει πολυ απλα να φταιει το οτι ειναι σκουπιδι ο δισκος απο μονος του. Δε θα σε βοηθησω,γιατι μας ψιλοδουλευεις.
Hamurabi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 1:50 ΠΜ, StamTheMan είπε Μπορει πολυ απλα να φταιει το οτι ειναι σκουπιδι ο δισκος απο μονος του. Δε θα σε βοηθησω,γιατι μας ψιλοδουλευεις. Το δούλεμα από πού προκύπτει ακριβώς; Τελικά τίποτα το πρόβλημα παραμένει. Δοκιμάσα μόλις και άλλο δίσκο και με έχει μιάμιση ώρα στο ινστallation toy system software.κατι δεν πάει καλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ομως
Kthulhou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 εγώ έχω βάλει αυτόν εδώ κ κάνα 6-7μηνο κ ο μικρός δεν παραπονέθηκε καθόλου https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-p220s1tb25-p220-1tb-25-sata-3-p-PER.323715
Hamurabi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Πάλι ssd δοκιμασες; Όχι έβαλα hdd. Μου βγάζει πρόβλημα κάθε φορά σε διαφορετικό σημείο της διαδικασίας. Μια πάω να εγκαταστήσω το λογισμικό λέει είναι corrupt to αρχείο. Δοκιμάζω με 3 διαφορετικά στικάκια, στο τέλος προχωράει. Μετά κολαει στο installation του λογισμικού. Μετά από χιλιάδες προσπάθειες με 10 διαφορετικούς συνδιασμούς σε στικάκια και σκληρούς μπαίνω επιτέλους στη home screen, πάω να κατεβάσω ένα παιχνίδι και κατεβάζει με 0.001kb/s με ταχύτητα 1gbit που έχω. Δοκιμάζω καλώδιο το ιδιο,δοκιμάζω wifi το ίδιο.. Ξαναπεράσω το λογισμικό σπτην αρχή πάλι κολαει σε χίλια διαφορετικά σημεία,μετά από δεκάδες προσπάθειες μπαίνω κανονικά,κατεβάζει το παιχνίδι σφαίρα , επιτέλους λεω έφτιαξε ... Στο 1 λεπτό παιχνιδιού κολαει και γεια σας. Αρχίζω να πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στην πλακέτα και ετοιμαζεται για σκουπίδια η κονσόλα να τελειωνουμε
StamTheMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/11/2024 στις 3:07 ΜΜ, Hamurabi είπε Αρχίζω να πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στην πλακέτα και ετοιμαζεται για σκουπίδια η κονσόλα να τελειωνουμε Την αγοραζω εγω.
Hamurabi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Την αγοραζω εγω. PM me
StamTheMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Στις 2/12/2024 στις 12:07 ΜΜ, Hamurabi είπε PM me Οχι,εσυ pm me
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έτσι για την ιστορία το έδωσα σε κατάστημα που επισκευάζει κονσόλες, μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η κονσόλα με ακριβό κόστος επισκευής οπότε επιβεβαιώθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αγοράστηκε ps5 στα 200κατι ευρώ ( με απαλλαγή ΦΠΑ και επιστροφή 15% eurobank (40% έκπτωση δηλαδή) )και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από Hamurabi 1
Mr_Terror Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλοριζικο το πσ5.Σου είπε που ακριβώς είναι η ζημιά και τι κόστος έχει αν ήθελες να το φτιαξεις;
Hamurabi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Παιδια εχει γινει κατι που ουτε μια στο ενα εκατομυριο.... ειχα τη φαϊνη ιδεα σημερα να δοκιμασω 3ο διαφορετικο σκληρο δισκο. δουλευει τελεια η κονσολα. ολα σφαιρα τελεια!!! ξαναδοκιμαζω τους 2προηγουμενους καιτον HDD καιμτον SSD ,κολλανε ολα δεδουλευει τιποτα. ξαναβαζω τον 3ο δισκο ολα τελεια,σαν καιμουργιο το ps4. Δηλαδη 35 χρονια ασοχλουμαι με PC δε μουχει χαλασει ποτε δισκος, και τωραχαλασαν 2 σχεδον ταυτοχρονακαι στην ιδια συσκευη?? δηλαδη ποσο γκαντεμης
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Hamurabi είπε Δηλαδη 35 χρονια ασοχλουμαι με PC δε μουχει χαλασει ποτε δισκος, και τωραχαλασαν 2 σχεδον ταυτοχρονακαι στην ιδια συσκευη?? δηλαδη ποσο γκαντεμης Τους ειχες δοκιμασει με sentinel? 4 ώρες πριν, Hamurabi είπε Παιδια εχει γινει κατι που ουτε μια στο ενα εκατομυριο.... Μπα,ειναι πολυ συχνο.
Hamurabi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 46 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τους ειχες δοκιμασει με sentinel? Μπα,ειναι πολυ συχνο. Το περίεργο είναι ότι ναι όταν είχαν αρχίσει να μου κάνουν κόλπα στο hd sentinel τους έδειχνε μια χαρά. Τώρα σήμερα που ξαναδοκιμάσα ο ένας είχε 30% υγεία με ένα εκατομμύριο errors κ ο άλλος λίγο παραπάνω. Σε 35 χρόνια ασχολίας με Η/Υ ήταν η πρώτη φορά που μου τυχαίνει αυτό . Anyway,εφόσον πλέον πήρα το ps5 πάει στις αγγελίες το ps4 pro. Ευχαριστώ και καλές γιορτές να έχουμε. 49 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τους ειχες δοκιμασει με sentinel? Μπα,ειναι πολυ συχνο. Το κουφό είναι ότι χάλασαν ταυτόχρονα 2 δίσκοι όπου ο ένας είναι και καινούργιος 2 μηνων.
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Hamurabi είπε Το κουφό είναι ότι χάλασαν ταυτόχρονα 2 δίσκοι όπου ο ένας είναι και καινούργιος 2 μηνων. Πιο πιθανο το βλεπω να ηταν user error στον ελεγχο με το sentinel,να ειδες ΠΧ μετρηση αλλου δισκου. Ειδικα αν τους δοκιμασες και τους 2 κοντα κοντα. Πολλα τα σεναρια,μεσα σε αυτο και η συμπτωση,αλλα ειναι δυσκολο να χαλασαν και οι 2 μαζι. Μπορει στο βαλε βγαλε να μην τους φερθηκες καλα.
Hamurabi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πιο πιθανο το βλεπω να ηταν user error στον ελεγχο με το sentinel,να ειδες ΠΧ μετρηση αλλου δισκου. Ειδικα αν τους δοκιμασες και τους 2 κοντα κοντα. Πολλα τα σεναρια,μεσα σε αυτο και η συμπτωση,αλλα ειναι δυσκολο να χαλασαν και οι 2 μαζι. Μπορει στο βαλε βγαλε να μην τους φερθηκες καλα. Όχι όχι είμαι πάρα πολύ προσεκτικός με το hardware. Σίγουρα δεν φταίω εγώ. Δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει πραγματικά. Τέλος πάντων.... Υγεία!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα