gazp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους! Έχω 3 σκληρούς δίσκους 4tb, 2tb & 1tb αντίστοιχα οι οποίοι έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: Μόλις τους συνδέω εξωτερικά στο pc, δεν φαίνονται πουθενά στο my computer. Ανοίγοντας τη διαχείριση δίσκου, μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα: "Πρέπει να προετοιμάσετε ένα δίσκο, για να μπορέσει η διαχείριση λογικού δίσκου να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτόν" Εκεί, έχω 2 επιλογές: MBR & GPT αλλά όποια και να επιλέξω, εμφανίζεται ένα μήνυμα: "Η συσκευή δεν είναι έτοιμη". Στη διαχείριση δίσκων, κατόπιν, οι δίσκοι εμφανίζονται γκριζαρισμένοι, χωρίς χωρητικότητα και ως "χωρίς προετοιμασία". Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα: Να τους συνδέσω εσωτερικά στο pc, να προσπαθήσω από linux μέσω gparted, με προγράμματα όπως το easyus data recovery, aomei partition assistant, genius scan, hdd regenerator....Τίποτε! Το genius scan και το hdd regenerator δεν βλέπουν καν τους δίσκους, το aomei partition assistant στην "προσπάθεια" επιδιόρθωσης του mbr βγαίνει error 45. Ούτε από diskpart μέσω command έβγαλα άκρη. Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω; Η να τους βάψω μπλε; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου ελενξες στο SMART και στα attributes , statistics , error logs αν είναι χαλασμένοι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Αν δοκιμαζεις με το ιδιο ή και ενα και μοναδικο καλωδιο, δοκιμασε και με αλλο οπως επισης και σε αλλη θυρα. Αν και παλι δεν, δοκιμασε σε αλλο pc αν υπαρχει. Αν και παλι δεν φαινονται, βαλτους εσωτερικα μηπως υπαρχει θεμα με την/τις θηκες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα