Mr.kostas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας έχω ένα θέμα θέλω να αγοράσω ένα προϊόν αξίας 240 ευρώ και θέλω να το αγοράσω σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά όταν πάω να επιλέξω την επιλογή δόσεις με πιστωτική κάρτα με βάζει σε ένα site της viva για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας για να κάνω την αγορά… αλλά δεν μου εμφανίζει πωσες δόσεις το θέλω μου το δείχνει απευθείας να το κάνω αγορά… τι παίζει με αυτό?
Mr.kostas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δηλαδή με το που βάλω την κάρτα και πατήσω πληρωμή 240 ευρώ θα μου βγάλει κάποιο άλλο παράθυρο για να επιλέξω τις δόσεις? Ρωτάω γιατί συνήθως το αντίθετο γίνετε
ioannischr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 καλα αν κανεις και λαθος παιρνεις τηλ.την εξυπηρετηση και ακυρωνεις την συναλλαγη 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα σας έχω ένα θέμα θέλω να αγοράσω ένα προϊόν αξίας 240 ευρώ και θέλω να το αγοράσω σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά όταν πάω να επιλέξω την επιλογή δόσεις με πιστωτική κάρτα με βάζει σε ένα site της viva για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας για να κάνω την αγορά… αλλά δεν μου εμφανίζει πωσες δόσεις το θέλω μου το δείχνει απευθείας να το κάνω αγορά… τι παίζει με αυτό? Το πιο πιθανό είναι ότι δεν υποστηρίζει η σελίδα που πας να κάνεις αγορά δόσεις, δοκίμασε να κάνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις λεπτομέρειες στο κατάστημα 1
Mr.kostas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Το πιο πιθανό είναι ότι δεν υποστηρίζει η σελίδα που πας να κάνεις αγορά δόσεις, δοκίμασε να κάνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις λεπτομέρειες στο κατάστημα Τελικά βρήκα τι έφταιγε έπρεπε να κατεβάσω την εφαρμογή και να βάλω τους αριθμούς της κάρτας με το που έβαλα τους αριθμούς της κάρτας τότε μου εμφανιζόταν οι δοσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα