Drolok Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα , θέλω να κάνω μια ερώτηση ! ξαφνικα δεν μου ανοίγουν οι εφαρμογές στο Iphone όπως το fb , tik tok, instagram, chrome και YouTube! Πάει να ανοίξει και με πετάει έξω . Τι μπορώ να κάνω εκτός από το να τα σβήσω και ξανά εγκατάσταση ; Έκανα και update και έχω και χώρο . Μόνο σε αυτές τις εφαρμογές παρατήρησα
koutsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Drolok said: Καλησπέρα , θέλω να κάνω μια ερώτηση ! ξαφνικα δεν μου ανοίγουν οι εφαρμογές στο Iphone όπως το fb , tik tok, instagram, chrome και YouTube! Πάει να ανοίξει και με πετάει έξω . Τι μπορώ να κάνω εκτός από το να τα σβήσω και ξανά εγκατάσταση ; Έκανα και update και έχω και χώρο . Μόνο σε αυτές τις εφαρμογές παρατήρησα Ποιο μοντέλο έχεις;
Drolok Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 pro max καιρό τώρα . Ξαφνικά το έκανε. Το πρόβλημα λύνεται αν διαγράψω και εγκατάστησω ξανά την εφαρμογή αλλά δεν γίνεται αυτό Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από Drolok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα