Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

με την γραμματοσειρά του πληκτρολογιου,τι παίζει?

Διαλέγεις αν θέλεις ελληνικά  (standard) ή international (custom 4-6 βδομαδες αναμονη)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, satsok2 είπε

Διαλέγεις αν θέλεις ελληνικά  (standard) ή international (custom 4-6 βδομαδες αναμονη)

γιατί τόσο πολύ αναμονή και το κόστος?

ελληνικά και αγγλικά μαζί όπως τα πληκτρολόγια pc δεν υπάρχει?

• Haha 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, jimis98 είπε

γιατί τόσο πολύ αναμονή και το κόστος?

ελληνικά και αγγλικά μαζί όπως τα πληκτρολόγια pc δεν υπάρχει?

Αν παρεις το GR , ετσι θα ειναι. Τουλαχιστον στο δικο μου ετσι ειναι!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Αν παρεις το GR , ετσι θα ειναι. Τουλαχιστον στο δικο μου ετσι ειναι!

είναι ποιο ακριβό γιατί όμως?

us διαφέρει?

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

είναι ποιο ακριβό γιατί όμως?

us διαφέρει?

Τι εννοεις πιο ακριβο? Δεν υπαρχει χρεωση απο οσο ξερω για την επιλογη του keyboard layout.

US διαφερει προφανως.. διαφορετικο layout. 

US νομιζω ANSI (παραλληλο Enter), GR σιγουρα ISO (καθετο Enter).

Ημουν φαν του παραλληλου αλλα πλεον εμαθα το καθετο και δεν εχω κανενα προβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran1790 είπε

Τι εννοεις πιο ακριβο? Δεν υπαρχει χρεωση απο οσο ξερω για την επιλογη του keyboard layout.

Ημουν φαν του παραλληλου αλλα πλεον εμαθα το καθετο και δεν εχω κανενα προβλημα.

Και εγώ αυτό είδα. Δε νομίζω ότι υπάχουν ουσιαστικές διαφορές , πέρα από τη διάταξη του enter.

Σκεφτόμουν, αν και θα παραγγείλω κάποιο custom μοντέλο (πχ 24 ram) να βάλω την ελληνική διάταξη και να μη ζητήσω international.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Και εγώ αυτό είδα. Δε νομίζω ότι υπάχουν ουσιαστικές διαφορές , πέρα από τη διάταξη του enter.

Σκεφτόμουν, αν και θα παραγγείλω κάποιο custom μοντέλο (πχ 24 ram) να βάλω την ελληνική διάταξη και να μη ζητήσω international.

Το ιδιο ακριβως εκανα. Ηρθε κομπλε!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, petran1790 είπε

σε κάποια είδα διαφορά σε τιμή και χρώμα 

• Haha 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jimis98 είπε

σε κάποια είδα διαφορά σε τιμή και χρώμα 

Δεν υπάρχει καμία χρέωση. Εχασες κάποιο άλλο spec στο οποίο διέφεραν.

Δημοσ.

Όταν είναι να αγοράσω κάτι ακριβό, τα κάνω θάλασσα με την ανασφάλεια μου.

Διαβάζω ότι ο 35άρης μοιράζει τα 35 watt όταν χρειάζεται να φορτίσει 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Φοβάμαι - αλλά αυτό δε φαίνεται να προκύπτει από κάπου - ότι η μπαταρία φθείρεται περισσότερο με τον 70άρη.

Με PC έχω συνηθίσει να φορτίζω τον υπολογιστή 2-3 ώρες και μετά να τον βγάζω ώστε να ξεφορτίζει. Αλλά ώρες ώρες τον ξεχνώ στην πρίζα. 

Επίσης σε αεροδρόμια, συνέδρια (όλη μέρα έξω) χρειάζομαι κάτι να φορτίζει γρήγορα.

Τι προτείνετε τελικά;

Δημοσ.

Ολοι ετσι ειμαστε φιλε.. αλλα καπου πρεπει να καταληξουμε.. (πολλες φορες η πρωτη σκεψη ειναι και η σωστη... )

Εγω επελεξα 35αρη κυριως για την πιο αργη φορτιση.. (εχω την ιδια εντυπωση οτι ο πιο γρηγορος 70αρης θα φθειρει την μπαταρια μιας και θα της ανεβαζει περισσοτερη θερμοκρασια απο οτι ο 35αρης). (συνηθως πιανει 31-34 βαθμους κελσιου η μπαταρια σε φορτιση.. και εχω βαλει οριο τους 33 να σταματαει η φορτιση για προστασια της μπαταριας λογω θερμοκρασιας... σε μη κλιματιζομενο χωρο το καλοκαιρι φτανει ευκολα τους 33.. το χειμωνα δουλευει κατω απο τους 30)

Πλεον μετα απο 3-4 μηνες κτησης του MBA M3.. θεωρω οτι εκανα την πιο σωστη επιλογη μιας και οταν ειναι να φορτισει παραδοξως φορτιζει αρκετα γρηγορα.. (δηλαδη απο το 30-40 περιπου που το βαζω φτανει σε καμια ωρα στο 80 που εχω βαλει να σταματαει).. 

Αυτο που λες για την φορτιση 2-3 ωρων και βγαλσιμο φορτιστη να ξεφορτισει , δεν χρειαζεται στα MacBooks.. μιας και μολις φορτισει θα σταματησει την παροχη ενεργειας στην μπαταρια και θα δουλευει αποκλειστικα με το ρευμα του φορτιστη...

Σχετικα με το τελευταιο, εχω την εντυπωση οτι δεν θα το χρειαστεις, μιας και τα macbooks βγαζουν χαλαρα ενα 12ωρο λειτουργιας με μπαταρια (εχω δει το δικο μου να λεει 20 ωρες remaining με 80% μπαταρια. αλλα συνηθως παιζει στις 15-18 ωρες παντα με 80%..) .. και θεωρω θα μπορεις να βρεις μια ωριτσα να το πεταξεις στον φορτιστη για να φορτισει παλι... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, satsok2 είπε

Όταν είναι να αγοράσω κάτι ακριβό, τα κάνω θάλασσα με την ανασφάλεια μου.

Διαβάζω ότι ο 35άρης μοιράζει τα 35 watt όταν χρειάζεται να φορτίσει 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Φοβάμαι - αλλά αυτό δε φαίνεται να προκύπτει από κάπου - ότι η μπαταρία φθείρεται περισσότερο με τον 70άρη.

Με PC έχω συνηθίσει να φορτίζω τον υπολογιστή 2-3 ώρες και μετά να τον βγάζω ώστε να ξεφορτίζει. Αλλά ώρες ώρες τον ξεχνώ στην πρίζα. 

Επίσης σε αεροδρόμια, συνέδρια (όλη μέρα έξω) χρειάζομαι κάτι να φορτίζει γρήγορα.

Τι προτείνετε τελικά;

Εγώ σου προτείνω τον 70αρη μιας και θα σου δώσει την άνεση να φορτίσεις on the go συν  την δυνατότητα να δουλέψει στο full το mac χωρίς να τραβάει ρεύμα από την μπαταρία. Σε σενάρια με full κατανάλωση λόγω προγράμματος,φωτεινότητα οθόνης κτλ. τα 35w δεν θα φτάσουν....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, atheatos είπε

δυνατότητα να δουλέψει στο full το mac χωρίς να τραβάει ρεύμα από την μπαταρία.

Ισχύει ότι την παρακάμπτει τελείως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...