nhzt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα Λόγω του ότι δεν υπάρχει σταθερή σύνδεση για ιντερνετ (τηλέφωνο δεν μ ενδιαφέρει) πάνω από 6-10 Mbps στο εξοχικό μου στην Χαλκιδική, με τις μόνες εταιρείες που εξυπηρετούν την περιοχή την Cosmot;e και την Nova, θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για εξοπλισμό και πακέτα για να χρησιμοποιήσω sim router στο σπίτι. Ξέρω ότι σε ένα sim router μπορώ να βάλω μια sim και να έχω mobile internet σε υψηλότερες ταχύτητες και να διαμοιράζω wifi στο σπίτι. Επίσης υπάρχουν πακέτα όπως το Giga WiFi Home της Vodafone και το COSMOTE Mobile Internet με κάρτα SIM Only Pack. Αν έχει κάποιος εμπειρία για αγορά sim router και οικονομικά πακέτα, θα ήθελα την γνώμη του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση survivor471 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Λύση Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα επειδή και γω σε παρόμοια περίπτωση είμαι ( Περιοχή Νέα Καλλικράτεια) έκανα το εξής έβαλα σε ένα 4g router (tenda 4g06) μια sim Vodafone CU με φοιτητικό πρόγραμμα και παίζει πολύ καλά μάλιστα με το συγκεκριμένο εξοπλισμό μπορείς να αξιοποιήσεις και τα λεπτά ομιλίας αν βάλεις καρτοκινητο η διαδικασία εγκατάστασης είναι αρκετά απλή το μόνο που έχεις να κάνεις όταν στήσεις τον εξοπλισμό είναι να καταχωρήσεις το Apn του παρόχου σου στη σελίδα διαχείρισης του router και αυτό ήταν είσαι online! Όσο για τα πακέτα το Cu πιστεύω ότι συμφερει καλύτερα από αποψης παροχών και επίσης δεν χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα χωρίς να κάνεις χρήση Ελπίζω να βοήθησα Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από survivor471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 1/9/2024 στις 1:00 ΜΜ, survivor471 είπε Καλησπέρα επειδή και γω σε παρόμοια περίπτωση είμαι ( Περιοχή Νέα Καλλικράτεια) έκανα το εξής έβαλα σε ένα 4g router (tenda 4g06) μια sim Vodafone CU με φοιτητικό πρόγραμμα και παίζει πολύ καλά μάλιστα με το συγκεκριμένο εξοπλισμό μπορείς να αξιοποιήσεις και τα λεπτά ομιλίας αν βάλεις καρτοκινητο η διαδικασία εγκατάστασης είναι αρκετά απλή το μόνο που έχεις να κάνεις όταν στήσεις τον εξοπλισμό είναι να καταχωρήσεις το Apn του παρόχου σου στη σελίδα διαχείρισης του router και αυτό ήταν είσαι online! Όσο για τα πακέτα το Cu πιστεύω ότι συμφερει καλύτερα από αποψης παροχών και επίσης δεν χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα χωρίς να κάνεις χρήση Ελπίζω να βοήθησα Ευχαριστώ. Βοήθησες πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greece_kavala Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Στις 1/9/2024 στις 1:00 ΜΜ, survivor471 είπε Καλησπέρα επειδή και γω σε παρόμοια περίπτωση είμαι ( Περιοχή Νέα Καλλικράτεια) έκανα το εξής έβαλα σε ένα 4g router (tenda 4g06) μια sim Vodafone CU με φοιτητικό πρόγραμμα και παίζει πολύ καλά μάλιστα με το συγκεκριμένο εξοπλισμό μπορείς να αξιοποιήσεις και τα λεπτά ομιλίας αν βάλεις καρτοκινητο η διαδικασία εγκατάστασης είναι αρκετά απλή το μόνο που έχεις να κάνεις όταν στήσεις τον εξοπλισμό είναι να καταχωρήσεις το Apn του παρόχου σου στη σελίδα διαχείρισης του router και αυτό ήταν είσαι online! Όσο για τα πακέτα το Cu πιστεύω ότι συμφερει καλύτερα από αποψης παροχών και επίσης δεν χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα χωρίς να κάνεις χρήση Ελπίζω να βοήθησα Πόσο κοστίζει τον μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Στις 1/9/2024 στις 11:00 ΠΜ, survivor471 είπε Καλησπέρα επειδή και γω σε παρόμοια περίπτωση είμαι ( Περιοχή Νέα Καλλικράτεια) έκανα το εξής έβαλα σε ένα 4g router (tenda 4g06) μια sim Vodafone CU με φοιτητικό πρόγραμμα και παίζει πολύ καλά μάλιστα με το συγκεκριμένο εξοπλισμό μπορείς να αξιοποιήσεις και τα λεπτά ομιλίας αν βάλεις καρτοκινητο η διαδικασία εγκατάστασης είναι αρκετά απλή το μόνο που έχεις να κάνεις όταν στήσεις τον εξοπλισμό είναι να καταχωρήσεις το Apn του παρόχου σου στη σελίδα διαχείρισης του router και αυτό ήταν είσαι online! Όσο για τα πακέτα το Cu πιστεύω ότι συμφερει καλύτερα από αποψης παροχών και επίσης δεν χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα χωρίς να κάνεις χρήση Ελπίζω να βοήθησα Tης βονταφον το giga wifi ειναι με μηδενικό πάγιο οπότε αν δεν βάλεις πακέτο δεν χρεώνεσαι κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Η Nova μου έκανε πρόταση με 18€ για 4G wifi με δωρεάν εξοπλισμό, ίντερνετ 200Gb με ταχύτητα έως50Mbps και μετά τα 200Gb πέφτει στα 10Mbps. Mε απεριόριστη ομιλία. Το ίδιο πακέτο της Vodafon με απεριόριστη ομιλία είναι στα 23€ και 150Gb. Τα πακέτα της CU για ίντερνετ, εκτός του ότι πρέπει να αγοράσεις το ρουτερ sim, έχουν 14,50€ χωρίς ομιλία, για 150Gb. Θα προτιμήσω της Nova πιθανότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Με ενδιαφέρει και εμένα η περίπτωση...Το πακέτο της Nova φαίνεται καλύτερο από vodafone αφού σου δίνει και εξοπλισμό (στην vodafone μου είπαν για 60ευρω εξτρα τον εξοπλισμό). Υπάρχει όμως δέσμευση για την διάρκεια της υπηρεσίας με κάποια ρήτρα αποχώρησης στην nova; (στην vodafone δεν έχει κάποια ρήτρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, james_s είπε Με ενδιαφέρει και εμένα η περίπτωση...Το πακέτο της Nova φαίνεται καλύτερο από vodafone αφού σου δίνει και εξοπλισμό (στην vodafone μου είπαν για 60ευρω εξτρα τον εξοπλισμό). Υπάρχει όμως δέσμευση για την διάρκεια της υπηρεσίας με κάποια ρήτρα αποχώρησης στην nova; (στην vodafone δεν έχει κάποια ρήτρα) Ναι στη nova μιλάμε για συμβόλαιο 24μηνο που λογικά θα έχει ρητρα αποχώρησης. Αν δεν θέλεις δέσμευση, αγοράζεις ένα sim router πχ TP-LINK TL-MR6400 V5.3 στα 68€ και αγοράζεις στα 14,50€ μηνιαία πακέτα της CU για ίντερνετ των 150Gb. Τα φοιτητικά είναι πιο φθηνά. Όμως και πάλι συμφέρει το πακέτο της nova για 24 μήνες. Στη CU πχ ο ρουτερ σου βγαίνει 70€/24 μήνες, 2,90€/μήνα + 14,50€ το πακέτο = 17,40€ τον μήνα , όσο δηλ και στη nova η οποία σου δίνει και απεριόριστη ομιλία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα