Petroskt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας. Είμαι 17 χρόνων και σε λίγους μήνες υποτίθεται ότι θα έπρεπε να δώσω πανελλήνιες παρόλα αυτά μέχρι τώρα δεν ήξερα με τι ήθελα να ασχοληθώ και τώρα που αποφάσισα είναι αργά να κάτσω να διαβάσω και να γράψω 17.000+ μόρια για Τεφαα. Η μόνη μου επιλογή είναι να πάω σε κολλέγιο και σκέφτομαι για το μητροπολιτικό κολλέγιο καθώς είναι και πολύ κοντά στο σπίτι μου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αναγνωρίσει.. ξέρει κανείς τι παίζει στο συγκεκριμένο κλάδο ; Ευχαριστώ! 1
julypickles Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Anti na pareis to risko katse diabase
dionisis1925 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 1/9/2024 στις 11:37 ΠΜ, Petroskt είπε Καλησπέρα σας. Είμαι 17 χρόνων και σε λίγους μήνες υποτίθεται ότι θα έπρεπε να δώσω πανελλήνιες παρόλα αυτά μέχρι τώρα δεν ήξερα με τι ήθελα να ασχοληθώ και τώρα που αποφάσισα είναι αργά να κάτσω να διαβάσω και να γράψω 17.000+ μόρια για Τεφαα. Η μόνη μου επιλογή είναι να πάω σε κολλέγιο και σκέφτομαι για το μητροπολιτικό κολλέγιο καθώς είναι και πολύ κοντά στο σπίτι μου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αναγνωρίσει.. ξέρει κανείς τι παίζει στο συγκεκριμένο κλάδο ; Ευχαριστώ! Φίλε αφιέρωσε καλύτερα 2 χρόνια να προετοιμαστείς για τις πανελλήνιες , πλήρωσε για κανά ιδιαίτερο , είναι προτιμότερο από το να πετάξεις τα λεφτά σου στα κολλέγια. Είσαι μόνο 17 έχεις όλη την ζωή μπροστά σου. 1
HeinHein Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Επίσης έχεις την επιλογή των εσπερινών ΕΠΑΛ όπου η εισαγωγή στα ΑΕΙ είναι πιο εύκολη. Απλά θα πρέπει να κάνεις 2 χρόνια (Β και Γ λυκείου) και έπειτα να δώσεις Πανελλήνιες. 1
velociraptoras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Καλυτερα στρωσου στο διάβασμα, κανε κι εντατικά ιδιαίτερα, κι αν δεν τα καταφέρεις με την πρωτη ξαναδίνεις του χρόνου. Στα κολλέγια θα πετάξεις πολύ περισσότερα χρήματα για ενα πτυχίο που δε θα εχει τα επαγγελματικά δικαιώματα που χρειάζεσαι.
NIKOLETAL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Το έχω ψάξει πάρα πολύ έχεις πλήρη επαγγελματική ισοδυναμία με τα ελληνικά ΤΕΦΑΑ. Για διορισμό στο δημόσιο μόνο τυπικά μπορείς πρακτικά ακόμα δεν είναι εφικτό Ωστόσο η επαγγελματική αποκατάσταση είναι μακράν ευκολότερη σε βοηθάνε από το κολλέγιο πάρα πολύ.
julypickles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 6/11/2024 στις 10:53 ΜΜ, NIKOLETAL είπε Το έχω ψάξει πάρα πολύ έχεις πλήρη επαγγελματική ισοδυναμία με τα ελληνικά ΤΕΦΑΑ. Για διορισμό στο δημόσιο μόνο τυπικά μπορείς πρακτικά ακόμα δεν είναι εφικτό Ωστόσο η επαγγελματική αποκατάσταση είναι μακράν ευκολότερη σε βοηθάνε από το κολλέγιο πάρα πολύ. Γυμναστήριο μπορείς να ανοίξεις; Γιατί εάν πας ακόμα και σε ΙΕΚ και τους ρωτήσεις θα σου πουν ναι ναι φυσικά αλλά θα ξεχάσουν να σου πουν ότι μπορείς μόνο εάν έχεις κάποιον μέσα που έχει τελειώσει τέφαα 2
NIKOLETAL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Ναι μπορείς να κάνεις ο,τι και ένας απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.Και δεν το λέω τυχαία,έκανα έγγραφο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μου απάντησαν θετικά.
runner1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2024 στις 8:40 ΠΜ, NIKOLETAL είπε Ναι μπορείς να κάνεις ο,τι και ένας απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.Και δεν το λέω τυχαία,έκανα έγγραφο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μου απάντησαν θετικά. Μπράβο σου για την παραπληροφόρηση! Κάψε έναν άνθρωπο επαγγελματικά!!! 1.Πιο πάνω μιλάς για ΠΛΗΡΗ επαγγελματική ισοδυναμία με τα ΤΕΦΑΑ και μετά λες ότι τυπικά μπορείς αλλά ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ.....αυτό και αν είναι...! 2.ΔΕΝ μπορείς να δουλέψεις στο Δημόσιο αν δεν είσαι από ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ (τουλάχιστον μέχρι τώρα)! 3.ΔΕΝ μπορείς να ανοίξεις γυμναστήριο στο όνομα σου αν δεν είσαι απο ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ 4.Μέσω της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από ΓΓΑ μπορείς να ασκήσεις το επάγγελμα σε έναν σύλλογο ΜΟΝΟ σε ένα άθλημα π.χ. στο μπάσκετ/στίβο κ.α. 5.ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!Δεν είναι τυχαίο που τα κολέγια θέλουν να μετατραπούν σε ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ! Απλά για να γίνει αυτό χρειάζονται πρώτα κάποιες προϋποθέσεις (καθηγητές ΜΟΝΟ με μεταπτυχιακό-διδακτορικό, οδηγός σπουδών αντίστοιχος των Ελληνικών Πανεπιστημίων κ.α.)! Μέχρι τώρα τελείωνες το κολέγιο και μέσω του "μητρικού" Πανεπιστημίου στο εξωτερικό συνέχιζες και μπορούσες να πετύχεις αναγνώριση! Ακόμα και αν τελειώσεις εδώ το κολέγιο και δεν πας εξωτερικό θα δεις ότι το χαρτί μπορεί να έχει το όνομα του Πανεπιστημίου του εξωτερικού και καλό είναι αυτό να είναι από χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης! Αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτά που λέω θέλω να μου παραθέσεις τους ΝΟΜΟΥΣ! Υ.Γ. Παρέθεσε μας το έγγραφο που έστειλες και μετά έλαβες απάντηση από την ΓΓΑ γι'αυτά που λες (περί πλήρης ισοδυναμίας κ.α.) Υ.Γ. 2: Μιλάω ΜΟΝΟ για θέματα της αθλητικής επιστήμης! Δεν το έχω ψάξει για άλλες ειδικότητες Υ.Γ. 3: Ακούγονται διάφορα ότι και καλά δεν υπάρχει πρόβλημα κ.α.! Το θέμα είναι ακόμα σε μια "γκρίζα ζώνη" στην Ελλάδα! ΠΡΟΣ το παρόν ΠΡΑΚΤΙΚΑ στην αγορά εργασίας (επίσημα) ισχύουν αυτά που γράφω! Αν από μέρα σε μέρα αλλάξει αυτό......θα δείξει! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από runner1
NIKOLETAL Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2024 στις 1:13 ΠΜ, runner1 είπε Μπράβο σου για την παραπληροφόρηση! Κάψε έναν άνθρωπο επαγγελματικά!!! 1.Πιο πάνω μιλάς για ΠΛΗΡΗ επαγγελματική ισοδυναμία με τα ΤΕΦΑΑ και μετά λες ότι τυπικά μπορείς αλλά ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ.....αυτό και αν είναι...! 2.ΔΕΝ μπορείς να δουλέψεις στο Δημόσιο αν δεν είσαι από ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ (τουλάχιστον μέχρι τώρα)! 3.ΔΕΝ μπορείς να ανοίξεις γυμναστήριο στο όνομα σου αν δεν είσαι απο ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ 4.Μέσω της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από ΓΓΑ μπορείς να ασκήσεις το επάγγελμα σε έναν σύλλογο ΜΟΝΟ σε ένα άθλημα π.χ. στο μπάσκετ/στίβο κ.α. 5.ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!Δεν είναι τυχαίο που τα κολέγια θέλουν να μετατραπούν σε ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ! Απλά για να γίνει αυτό χρειάζονται πρώτα κάποιες προϋποθέσεις (καθηγητές ΜΟΝΟ με μεταπτυχιακό-διδακτορικό, οδηγός σπουδών αντίστοιχος των Ελληνικών Πανεπιστημίων κ.α.)! Μέχρι τώρα τελείωνες το κολέγιο και μέσω του "μητρικού" Πανεπιστημίου στο εξωτερικό συνέχιζες και μπορούσες να πετύχεις αναγνώριση! Ακόμα και αν τελειώσεις εδώ το κολέγιο και δεν πας εξωτερικό θα δεις ότι το χαρτί μπορεί να έχει το όνομα του Πανεπιστημίου του εξωτερικού και καλό είναι αυτό να είναι από χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης! Αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτά που λέω θέλω να μου παραθέσεις τους ΝΟΜΟΥΣ! Υ.Γ. Παρέθεσε μας το έγγραφο που έστειλες και μετά έλαβες απάντηση από την ΓΓΑ γι'αυτά που λες (περί πλήρης ισοδυναμίας κ.α.) Υ.Γ. 2: Μιλάω ΜΟΝΟ για θέματα της αθλητικής επιστήμης! Δεν το έχω ψάξει για άλλες ειδικότητες Υ.Γ. 3: Ακούγονται διάφορα ότι και καλά δεν υπάρχει πρόβλημα κ.α.! Το θέμα είναι ακόμα σε μια "γκρίζα ζώνη" στην Ελλάδα! ΠΡΟΣ το παρόν ΠΡΑΚΤΙΚΑ στην αγορά εργασίας (επίσημα) ισχύουν αυτά που γράφω! Αν από μέρα σε μέρα αλλάξει αυτό......θα δείξει! Αυτά σου τα απάντησε εγγράφως κάποιος φορέας ή τα φαντάζεσαι; Γιατί πέραν της σχετικής νομολογίας που υπαρχει,έχω κάνει αλληλογραφία με τα σχετικά υπουργεία και μου απάντησαν ξεκάθαρα ότι,με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟ Α.Τ.Ε.ΕΝ. (που παίρνουν οι απόφοιτοι κολλεγίων) μπορείς να κανεις ο,τι και ένας απόφοιτος ελληνικού Α.Ε.Ι. Αυτό το νόημα έχει η χορήγηση επαγγελματικής ισδυναμίας. Είτε να ανοίξεις γυμναστήριο,ειτε να ασκήσεις το επάγγελμα του προπονητή,είτε κατευθείαν Α κατηγορίας στο άθλημα στο οποίο πήρες ειδικότητα,είτε β κατηγορίας αρχικά και μετά από κάποια χρόνια α κατηγορίας,σε όλα τα αθληματα.Το ίδιο που συμβαίνει δηλαδή και με τους αποφοίτους ΤΕΦΑΑ. Η σχετική νομολογία τα ορίζει ολα ξεκάθαρα. Πέρα από το ΠΔ 38/2010 που άνοιξε το δρόμο της επαγγελματικής ισοδυναμίας,στο Ν.4809/2021 στα άρθρα 36 και 37 αναφέρεται η δυνατότητα άσκησης επαγγέλματος προπονητή με επαγγελματική ισοδυναμία από ΑΤΕΕΝ. Στο Ν.4653/2020 στο άρθρο 50 αναφέρεται ξεκάθαρα η επαγγελματική ισοδυναμία από ΑΤΕΕΝ,ως ένα από τα απαιτούμενα προσόντα, για διορισμό στην εκπαίδευση. Στην προκήρυξη για εκπαιδευτικούς στο ΦΕΚ 3ΕΑ/2022 στη σελίδα 1323,αναφέρεται ξεκάθαρα ότι "για τον κλάδο ΠΕ11 Φυσικής αγωγής" απαιτείται μεταξύ άλλων,"αναγνωρισμένο ως ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο της αλλοδαπής" και στη σελίδα 1335 διευκρινίζεται ότι "για τους πτυχιούχους ιδρυμάτων του εξωτερικού,απαιτείται απόφαση αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας από το ΑΤΕΕΝ". Κάθησε να διαβάσεις τους νόμους που επισύναψα και θα δεις ότι από το 2010,μετα το προεδρικό διάταγμα 38/2010,που εξίσωσε επαγγελματικά τα πτυχία κολλεγίων με των ελληνικών ΑΕΙ,έχουν θεσπισθεί κι άλλο νόμοι που δίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρη επαγγελματική ισοδυναμία στους αποφοίτους των κολλεγίων. Αν ενδιαφέρεσαι για σπουδές σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού μέσω συνεργαζόμενου κολλεγίου,να σου στείλω όλη τη σχετική νομολογία,την οποία επισυνάπτω σε screenshot,να σου λυθεί κάθε απορία περί επαγγελματικης ισοδυναμίας τίτλων σπουδών κολλεγίων με ελληνικών ΑΕΙ. Επίσης ενδεικτικά επισυνάπτω,πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας από το ΑΤΕΕΝ σε απόφοιτο του κολλεγίου SCG της Αθήνας. Αν απλά έχεις αποφοιτήσει από ελληνικό ΑΕΙ και ζοριζεσαι,δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από NIKOLETAL 1
vamvakoolas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 06/12/2024 at 00:13, runner1 said: Μπράβο σου για την παραπληροφόρηση! Κάψε έναν άνθρωπο επαγγελματικά!!! 1.Πιο πάνω μιλάς για ΠΛΗΡΗ επαγγελματική ισοδυναμία με τα ΤΕΦΑΑ και μετά λες ότι τυπικά μπορείς αλλά ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ.....αυτό και αν είναι...! 2.ΔΕΝ μπορείς να δουλέψεις στο Δημόσιο αν δεν είσαι από ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ (τουλάχιστον μέχρι τώρα)! 3.ΔΕΝ μπορείς να ανοίξεις γυμναστήριο στο όνομα σου αν δεν είσαι απο ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ 4.Μέσω της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από ΓΓΑ μπορείς να ασκήσεις το επάγγελμα σε έναν σύλλογο ΜΟΝΟ σε ένα άθλημα π.χ. στο μπάσκετ/στίβο κ.α. 5.ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!Δεν είναι τυχαίο που τα κολέγια θέλουν να μετατραπούν σε ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ! Απλά για να γίνει αυτό χρειάζονται πρώτα κάποιες προϋποθέσεις (καθηγητές ΜΟΝΟ με μεταπτυχιακό-διδακτορικό, οδηγός σπουδών αντίστοιχος των Ελληνικών Πανεπιστημίων κ.α.)! Μέχρι τώρα τελείωνες το κολέγιο και μέσω του "μητρικού" Πανεπιστημίου στο εξωτερικό συνέχιζες και μπορούσες να πετύχεις αναγνώριση! Ακόμα και αν τελειώσεις εδώ το κολέγιο και δεν πας εξωτερικό θα δεις ότι το χαρτί μπορεί να έχει το όνομα του Πανεπιστημίου του εξωτερικού και καλό είναι αυτό να είναι από χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης! Αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτά που λέω θέλω να μου παραθέσεις τους ΝΟΜΟΥΣ! Υ.Γ. Παρέθεσε μας το έγγραφο που έστειλες και μετά έλαβες απάντηση από την ΓΓΑ γι'αυτά που λες (περί πλήρης ισοδυναμίας κ.α.) Υ.Γ. 2: Μιλάω ΜΟΝΟ για θέματα της αθλητικής επιστήμης! Δεν το έχω ψάξει για άλλες ειδικότητες Υ.Γ. 3: Ακούγονται διάφορα ότι και καλά δεν υπάρχει πρόβλημα κ.α.! Το θέμα είναι ακόμα σε μια "γκρίζα ζώνη" στην Ελλάδα! ΠΡΟΣ το παρόν ΠΡΑΚΤΙΚΑ στην αγορά εργασίας (επίσημα) ισχύουν αυτά που γράφω! Αν από μέρα σε μέρα αλλάξει αυτό......θα δείξει! γυμναστηριο μπορει να ανοιξει ο οποιοσδηποτε ασχετος με το αντικειμενο. Απλως προφανως πρεπει να προσλαβει γυμναστη με πτυχιο Σε συλλογο- με αποφαση της ΓΓΑ- μπορει να δουλεψει -και αποφοιτος κυκλου σπουδων απο ομοσπονδιες αναγνωρισμενο απο ΓΓΑ (συνηθως πρωην αθλητες ή μελη). Για δημοσιο εφοσον το πτυχιο απο κολεγιο ειναι αναγνωρισμενο (οπως απο πανω) μπορεις να λαβεις μερος. Μπορει να μη μας αρεσει αλλα δεν ειναι καλο να εχουμε παρωπίδες Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από vamvakoolas 2
NIKOLETAL Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, vamvakoolas είπε γυμναστηριο μπορει να ανοιξει ο οποιοσδηποτε ασχετος με το αντικειμενο. Απλως προφανως πρεπει να προσλαβει γυμναστη με πτυχιο Σε συλλογο- με αποφαση της ΓΓΑ- μπορει να δουλεψει -και αποφοιτος κυκλου σπουδων απο ομοσπονδιες αναγνωρισμενο απο ΓΓΑ (συνηθως πρωην αθλητες ή μελη). Για δημοσιο εφοσον το πτυχιο απο κολεγιο ειναι αναγνωρισμενο (οπως απο πανω) μπορεις να λαβεις μερος. Μπορει να μη μας αρεσει αλλα δεν ειναι καλο να εχουμε παρωπίδες Έχω κόρη πρώην πρωταθλήτρια,σύζυγο δικηγόρο,εργάζομαι σε σχετικό υπουργείο και έχω ψάξει τη νομολογία μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και έχω να πω,οτι είναι όπως το λες.Με ενα εξάμηνο σεμινάριο στην ΕΓΟ π.χ.παίρνει άδεια προπονήτριας στο άθλημα της. Εκεινο που αλλάζει,ανάλογα με τον τρόπο απόκτησης της άδειας προπονητή,είναι ο αρχικός βαθμός και ο απαιτούμενος χρόνος μετάβασης σε ανώτερη κατηγορία.Ωστοσο μεταξύ αποφοίτων ΤΕΦΑΑ και αποφοίτων κολλεγίων,εφόσον οι τελευταίοι τυγχάνουν αναγνώρισης επαγγελματικής ισδυναμίας από το ΑΤΕΕΝ,οι δυνατότητες είναι ακριβώς οι ίδιες. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η αναγνώριση επαγγελματικης ισδυναμίας πτυχίου κολλεγίου, με πτυχίο των ελληνικών ΑΕΙ,που δίνει το ΑΤΕΕΝ. Όλοι οι σχετικοί περί επαγγελματικών δικαιωμάτων νόμοι,όπως παρέθεσα παραπάνω,έχουν τροποποιηθεί μεταγενέστερα του ΠΔ 38/2010 και προστέθηκε στο πεδίο των απαιτούμενων προσόντων,μεταξύ των λοιπών απαιτούμενων πτυχίων,η φράση "είτε με αναγνωρισμένη επαγγελματική ισοδυναμία από ΑΤΕΕΝ". Κι εγώ δημόσιο πανεπιστήμιο έχω τελειώσει,και είτε μου αρέσει αυτό είτε όχι,είτε το θεωρώ δίκαιο είτε άδικο,έχω συναδέλφους στο υπουργείο που εργάζομαι,που διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ με πτυχία από κολλέγια, αναγνωρισμένα ως προς την επαγγελματική τους ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ. ΚΙ ένα τελευταίο.Οι απόφοιτοι κολλεγίων με αναγνώριση ΑΤΕΕΝ,δεν χρειάζεται να απασχολουν γυμναστή ΤΕΦΑΑ για να λειτουργήσουν γυμναστήριο.Αρκει το δικό τους πτυχίο.
runner1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) @vamvakoolas -Γυμναστήριο μπορείς να ανοίξεις ΜΟΝΟ αν έχεις πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ δηλωμένο ως Διευθυντή! Και σε περίπτωση οποιασδήποτε παρανομίας κ.α. ΚΑΙ αυτός βρίσκει τον μπελά του...όχι ΜΟΝΟ ο ιδιοκτήτης! Να τα λες ακριβώς όπως είναι! -Σε σύλλογο για διάφορα αθλήματα υπάρχουν οι ΣΧΟΛΕΣ ΓΓΑ οι οποίες ανά διαστήματα ενεργοποιούνται για πρώην αθλητές και αρχικά παίρνουν δίπλωμα κατηγορίας Γ και χρειάζονται κάποια χρόνια κ.α. για να φτάσει Κατηγορίας Α (οι κατηγορίες σε περιορίζουν στο τι μπορεί να προπονήσεις όσον αφορά ηλικίες, κατηγορίες πρωταθλημάτων κ.α.). Επίσης περιορίζεσαι στο να εξασκείς το επάγγελμα του προπονητή ΜΟΝΟ στο άθλημα αυτό....! Οι ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ αν πάρουν ειδικότητα κάποιο άθλημα, τότε παίρνουν αυτόματα άδεια Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΑΛΛΑ αν διαλέξουν να πάρουν άδεια για άθλημα που έχουν διδαχθεί ΜΟΝΟ στον βασικό κορμό παίρνουν αυτόματα Β Κατηγορίας! Άρα μην μου μιλάς εμένα για παρωπίδες! @NIKOLETAL Για πες μου τι φαντάζομαι από όλα αυτά! Ποια είναι της φαντασίας μου; Ακόμα και σε ΟΤΙ μου παρέθεσες βγαίνει ακρίβώς αυτό που έγραψα πιο πριν "5.ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!Δεν είναι τυχαίο που τα κολέγια θέλουν να μετατραπούν σε ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ! Απλά για να γίνει αυτό χρειάζονται πρώτα κάποιες προϋποθέσεις (καθηγητές ΜΟΝΟ με μεταπτυχιακό-διδακτορικό, οδηγός σπουδών αντίστοιχος των Ελληνικών Πανεπιστημίων κ.α.)! Μέχρι τώρα τελείωνες το κολέγιο και μέσω του "μητρικού" Πανεπιστημίου στο εξωτερικό συνέχιζες και μπορούσες να πετύχεις αναγνώριση! Ακόμα και αν τελειώσεις εδώ το κολέγιο και δεν πας εξωτερικό θα δεις ότι το χαρτί μπορεί να έχει το όνομα του Πανεπιστημίου του εξωτερικού και καλό είναι αυτό να είναι από χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης! " Με λίγα λόγια για να πάρεις την αναγνώριση από ΑΤΕΕΝ ισχύουν αυτά που έγραψα! ΑΛΛΙΩΣ δεν την παίρνεις! Το χαρτί αναγνώρισης που παρέθεσες γράφει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ....ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ που είναι χώρα Ευρωπαϊκής Ένωσης! Για ψάξε να δεις πόσα Κολέγια μπορούν να το πετύχουν αυτό.....ακόμα πολύ λίγα και ήδη έχουν γίνει διάφορες καταγγελίες....! Ψάξε να δεις ποια.....! ΟΜΩΣ ΗΔΗ υπάρχουν κολέγια που θέλουν και προσπαθούν να αναγνωριστούν ως ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ για να μην μπλέκουν με ΑΤΕΕΝ κ.α.! Για να γίνει αυτό όπως έγραψα υπάρχουν ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ όσον αφορά Διδακτικό προσωπικό, οδηγό σπουδών, συγγράματα κ.α.! Για τις Σχολές ΓΓΑ που έγραψες....διάβασε πιο πάνω τι έγραψα στον vamvakoolas! ΟΣΑ γράφω δεν έχουν να κάνουν με το αν συμφωνώ ή όχι! Έχουν να κάνουν ότι ήδη έχω δει ΠΟΛΛΑ παιδιά να τρώνε μεγάλη ήττα από ψευτουποσχέσεις κάποιων και όταν κατάλαβαν τι παίχτηκε.....τότε ήταν πλέον αργά! Τα παιδιά με νοιάζουν ΑΡΧΙΚΑ όχι οι "επαγγελματίες"! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από runner1
vamvakoolas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 αρα συμφωνεις με οτι εγραψα. τωρα τι εσυ πιστευεις και το παρουσιαζεις σαν αρνητικο ειναι αλλο θεμα. Υ.Γ : Σε σχολες ΓΓΑ (επειδη προφανως αγνοεις) αν εξαιρεσουμε τα μαζικα αθληματα με επαγγελματιες αθλητες (ποδοσφαιρο/μπασκετ/βολλευ κτλ) ανετα γινεσαι γυμναστης στο αθλημα μονο αυτο και εγγραφεσαι στο μητρωο. Δεν υπαρχουν επιπεδα. Πηγαινε ποδηλασια, ξιφασκια κτλ και ρωτα ή δες και τα sites τους. Επισης αναγνωσε το νομο Αυγενακη περι αυτου. 1
NIKOLETAL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2024 στις 6:08 ΜΜ, NIKOLETAL είπε Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από NIKOLETAL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα