pados1002 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Καλησπέρα στην παρέα, πριν μια εβδομάδα περίπου αναβάθμισα από 50 σε 200 Cosmote... Παρέλαβα καινούργιο speedport plus 2 από την Cosmote... Η γραμμή συγχρονίζει σωστά περίπου 216mbps με ταβάνι απ' ότι βλέπω της γραμμής κοντά στα 300... Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ στα speedtest που κάνω το ping είναι σε αρκετά λογικά επίπεδα 12-15ms νιώθω ότι υπάρχει μια καθυστέρηση κατά το άνοιγμα των σελίδων στον browser... Όχι σε ταχύτητα αλλά σε απόκριση απ' τη στιγμή που θα πατήσω τον σύνδεσμο... Ανεβάζω screenshot από τα stats του router μήπως φαίνεται κάτι που δε βλέπω εγώ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Καθαρισε ολη την αποθηκευμενη μνημη στον browser, κλειστον, ξανα ανοιξε τον και δες αν βετιωθηκε η "αισθηση" σου. Πραμα που καταλαβαινεις πως δεν ειναι και τοσο μετρησιμο ωστε να παρεις γνωμες. Τα στατιστικα που δειχνεις, ειναι φυσιολογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Τέλεια η γραμμή σου. Αν αλλάξεις και DNS από της Cosmote σε Cloudflare θα πάρεις το βέλτιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andresalonika Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Στις 1/9/2024 στις 7:06 ΜΜ, greekfragma είπε Τέλεια η γραμμή σου. Αν αλλάξεις και DNS από της Cosmote σε Cloudflare θα πάρεις το βέλτιστο. Υπάρχει ουσιαστική διαφορά αλλάζοντας τους DNS ή είναι placebo? Ρωτάω επειδή οι συζητήσεις είναι πολλές πάνω σ'αυτό το θέμα της αλλαγής των DNS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, Andresalonika said: Υπάρχει ουσιαστική διαφορά αλλάζοντας τους DNS ή είναι placebo? Ρωτάω επειδή οι συζητήσεις είναι πολλές πάνω σ'αυτό το θέμα της αλλαγής των DNS. δοκίμασε και σύγκρινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pados1002 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τελικά παρήγγειλα και παρέλαβα σήμερα ένα TP-LINK VR600. Δεν είδα διάφορα ούτε με αλλαγή dns ούτε καθάρισμα του browser με το speedport... Το VR600 ήδη φαίνεται να με έχει απαλλάξει από το πρόβλημα στις λίγες ώρες που το δούλεψα... Θα το τεσταρω περαιτέρω και βλέπουμε... Edit: Τελικά έχει εμφανιστεί άλλο πρόβλημα με το TP-LINK. Πολλά pkts errors και πολλές ξαφνικές αποσυνδέσεις. Δε μπορώ να καταλάβω γτ... Δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά αποσύνδεση... Τι μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από pados1002 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorized Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Σε speedtest τι ταχύτητα πιάνεις; Εγώ είχα 50αρα στον ΟΤΕ και όλα ήταν καλά. Όταν μου την αναβάθμισαν δωρεάν σε 100άρα έπιανα γύρω στα 60-65. Και εμένα ο ρούτερ συγχρόνιζε ψηλά, στα 101-102 down αν θυμάμαι καλά, αλλά τόσο speedtest όσο και κατέβασμα μεγάλων αρχείων, πχ driver από την Nvidia που είναι σχεδόν 1GB, η ταχύτητα ήταν μικρή. Δε θυμάμαι χρόνους ping, η απόκριση ήταν σωστή, αλλά η ταχύτητα 60-65. Απεδείχθη ότι έφταιγε η καλωδίωση του σπιτιού. Έπρεπε το καλώδιο που έρχεται απ έξω να πάει στη θύρα εισόδου του ρούτερ χωρίς να συνδέονται σε αυτό οι υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού. Οι υπόλοιπες πρίζες συνδέθηκαν στο phone 1 του ρουτερ. Μήπως στην περίπτωσή σου ισχύει κάτι τέτοιο; Τώρα πια έχω οπτική ίνα οπότε δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pados1002 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τα speedtest είναι στα 198-202 με ping στα 10-12ms... Βλέπω δηλαδή σε καλούς servers 25-26 MB/s... Η καλωδίωση είναι καινούργια... Έρχεται καλώδιο cat6 απ' το κουτάκι του ΟΤΕ μέχρι την πρίζα μέσα χωρίς άλλες παρεμβολές... Είναι τέλος πάντων κάτι ανεξήγητο που βέβαια από χθες μετά reset που έκανα στο speedportplus φαίνεται να έστρωσε... Το θέμα είναι ότι το VR600 που αγόρασα για περισσότερη παραμετροποίηση και καλυτερη κάλυψη wifi φαίνεται να ναι κακή επιλογή γτ δε χορταινει αποσυνδέσεις με ανεξήγητη διαφορά στο SNR σε σχέση με το speedportplus... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από pados1002 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου αν ειναι vdsl η γραμμη και οχι ftth ζητα fast path. Κατα τα αλλα τα προβληματα που αναφερεις τα ειχα και γω κατα καιρους αλλα δεν με ενοχλουσε και δεν το παρατηρουσα. Μονο που το διαβασα απο εσενα το καταλαβα. Τωρα που εχω αλλαξει σε 5g δεν βλεπω καμια παρομοια συμπεριφορα, οποτε ισως εφταιγε που το ρουτερ δουλευε κανα 10μηνο χωρις να κλεισιε(;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δεν υπαρχει πλεον Interleave / FP ως επιλογη απο τοτε που ενεργοποιηθηκε το G.INP σε ολες τις καμπινες, ανεξαρτητου Παροχου. Αυτοματα αλλαζει απο το DSLAM αναλογα με την σταθεροτητα της γραμμης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα