dexs7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα έχω πρόβλημα με ανέπαφες πληρωμές με το πορτοφόλι google Ενώ το πρωί έκανα κανονικά πληρωμή από εκεί και μετά δεν περνάει καμία πληρωμή μου βγάζει για πρόβλημα ασφάλειας και να επικοινωνήσω με την βοήθεια.. Έβγαλα και την εφαρμογή και την ξανά έβαλα αλλά τπτ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2024 από dexs7
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, dexs7 είπε Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα έχω πρόβλημα με ανέπαφες πληρωμές με το πορτοφόλι google Ενώ το πρωί έκανα κανονικά πληρωμή από εκεί και μετά δεν περνάει καμία πληρωμή μου βγάζει για πρόβλημα ασφάλειας και να επικοινωνήσω με την βοήθεια.. Έβγαλα και την εφαρμογή και την ξανά έβαλα αλλά τπτ Δοκίμασες με άλλη κάρτα;
doomnx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 31/8/2024 στις 4:51 ΜΜ, dexs7 είπε Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα έχω πρόβλημα με ανέπαφες πληρωμές με το πορτοφόλι google Ενώ το πρωί έκανα κανονικά πληρωμή από εκεί και μετά δεν περνάει καμία πληρωμή μου βγάζει για πρόβλημα ασφάλειας και να επικοινωνήσω με την βοήθεια.. Έβγαλα και την εφαρμογή και την ξανά έβαλα αλλά τπτ Όταν ανοίγεις το wallet τώρα τελευταία ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα πριν προχωρήσεις σε πληρωμή. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα