Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μια απορια αν ξερει καποιος , οταν συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη και ανοιγω τον φακελο της καμερας για να αντιγραψω φωτογραφιες η βιντεο,  στις φωτογραφιες φαινονται τα εικονιδια για να βλεπεις ποια φωτο θελεις να αντιγραψεις αλλα στα βιντεο φαινονται μονο σαν αρχειο και δεν ξερεις ποιο ειναι παρα μονο οταν το αντιγραψεις στον υπολογιστη τοτε μονο φαινονται τα βιντεο με εικονιδιο. Και αυτο γινεται με ολα τα κινητα που ειχα ( realme-xiaomi- oneplus) εκτος απο τα samsung. Μονο στα samsung μολις ανοιγεις τον φακελο απο το κινητο φαινονται στον υπολογιστη ολα τα εικονιδια των αρχειων ειτε ειναι φωτο ειτε βιντεο. Τι εχουν τα sansung τελικα που δεν εχουν τα αλλα? Δεν μπορει με καποιο τροπο να διορθωθει αυτο σε ολα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotia είπε

Τα Samsung έχουν πολλά κλειδώματα  στο λειτουργικό τους ,και συνέχεια αλλάζουν διάφορα με τις αναβαθμίσεις.

Τι σχέση έχει αυτό με αυτό που ρωτάω.... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι όντως, το ίδιο πρόβλημα έχω και δεν έχω με τα δικά μου, με το Link to Windows.

Δηλαδή κανένα πρόβλημα με το 1+12 αλλά συνεχώς προβλήματα με το S23U... γενικά πολύ κακή συνεργασία με win11... πολύ πιθανό το Knox να ευθύνεται γι'αυτό.

Οι AI αναβαθμίσεις/λειτουργίες/ ρυθμίσεις/επιλογές...δεν διόρθωσαν κάτι πάνω σε αυτό.

Επεξ/σία από TechnoState

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...