Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με μικροτρακάρισμα

gazp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, gazp είπε

Αν βρω χρόνο ίσως το κάνω. Αν και δεν ξέρω τι λέει η νομοθεσία σχετικά, ακόμα και αν σβήσω πινακίδες κλπ

Aν από βίντεο ή φωτό δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί κάποιος δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ασφάλειά σου για να αποζημιωθείς. Μην περιμένεις κάτι άλλο, όπως πχ να τιμωρηθεί ο άλλος για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Nabuko είπε

10 ώρες πριν, phanispal είπε

Τον καθρέπτη τον έσπασε/τον έβγαλε απ' τη θέση του, ή απλά τον ακούμπησε κι έχει κάποια μικρή φθορά;

Δεν έσπασε κλπ, μονο μικρογρατζουνιες

7 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ασφάλειά σου για να αποζημιωθείς. Μην περιμένεις κάτι άλλο, όπως πχ να τιμωρηθεί ο άλλος για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Εχω ηδη μιλησει με την ασφαλιστικη και ανοιξαν φακελο. Δεν προκειται να παρω φραγκο μιας και λογω μικτης ειμαι σιγουρα στην απαλλαγη για τόσο μικρη ζημια. 

Σκοπευα να πάω και στην τροχαια αλλα αν είναι να μη γινει τιποτε για το κοκκινο τοτε να το παρατησω....αν το βιντεο δεν στεκεται πουθενα ειναι ο λογος μου εναντια στο δικο τουblockquote widget

Επεξ/σία από gazp

7 hours ago, Nabuko said:

Aν από βίντεο ή φωτό δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί κάποιος δεν υπάρχει πρόβλημα.

τον τραβάνε άνετα για εγκατάλειψη μετά απο ατύχημα..... και αν τον τραβήξουν εκεί και εισαγγελέας δώσει οκ για το video τρώει και πρόστιμο για την παραβίαση κόκκινου

4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

τον τραβάνε άνετα για εγκατάλειψη μετά απο ατύχημα..... και αν τον τραβήξουν εκεί και εισαγγελέας δώσει οκ για το video τρώει και πρόστιμο για την παραβίαση κόκκινου

Και ας είναι μικρη η ζημια, ας μην υπάρχει τραυματισμος κλπ; σ αυτη τη σκατοχωρα παει κανεις να κανει καλο  και μπλέκει στο τελος

14 λεπτά πριν, gazp είπε

Δεν προκειται να παρω φραγκο μιας και λογω μικτης ειμαι σιγουρα στην απαλλαγη για τόσο μικρη ζημια. 

Έχω την εντύπωση ότι θα πάρεις. Η απαλλαγή στη μικτή είναι για ζημιές που προκάλεσες με δική σου υπαιτιότητα. 

7 minutes ago, gazp said:

Και ας είναι μικρη η ζημια, ας μην υπάρχει τραυματισμος κλπ; σ αυτη τη σκατοχωρα παει κανεις να κανει καλο  και μπλέκει στο τελος

ναι και παλι μπορείς , αν εχεις καλο δικηγόρο μονο και μόνο να πει ότι φοβήθηκες τρομερά κλπ (σε στέλνουν και σε ψυχίατρο καμία φορά να βγάλεις χαρτι οτι σου προκάλεσε θέμα και παίζεις λιγο θέατρο) πραγματικά θα τον πάει ασαλιοτο

Στις 2/9/2024 στις 5:59 ΜΜ, gazp είπε

Δεν έσπασε κλπ, μονο μικρογρατζουνιες

Εχω ηδη μιλησει με την ασφαλιστικη και ανοιξαν φακελο. Δεν προκειται να παρω φραγκο μιας και λογω μικτης ειμαι σιγουρα στην απαλλαγη για τόσο μικρη ζημια. 

Σκοπευα να πάω και στην τροχαια αλλα αν είναι να μη γινει τιποτε για το κοκκινο τοτε να το παρατησω....αν το βιντεο δεν στεκεται πουθενα ειναι ο λογος μου εναντια στο δικο τουblockquote widget

Η μικτή καλύπτει ζημιές που έχουν γίνει από δίκη σου υπαιτιότητα. Στην προκειμένη περιπτωση εννοειται πως σε καλύπτει κανονικα. 

Αν το αυτοκίνητο είναι σχετικά καινούργιο ο καθρέφτης δεν θα κάνει λίγα... Εννοείται περνάει το video ως αποδεικτικό μέσο σε κάθε δικαστήριο ή για εξωδικαστική τεκμηρίωση. Απλά δεν το κοινοποιείς στη δημόσια θέα.

Αν φτάσει σε δικαστήριο δεν ξέρω αν θα δεχτούν βίντεο, αλλά φωτογραφίες (screenshots) από το συμβάν νομίζω δέχονται πιο εύκολα, οπότε αν υπάρχουν 1-2 φωτό που τον δείχνουν να περνάει καθαρά με κόκκινο, δεν το σώζει κάπως. Το πιο πιθανό πάντως είναι να δει η ασφαλιστική του το βίντεο και να σε αποζημιώσει χωρίς πολλά-πολλά.

Για αυτούς αυτά τα κόστη είναι αστεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...